- 21 Eylül 2009
- 196
- 37
- 643
- Konu Sahibi MeseZeytini
Merhaba bu yil son snifim ve kpss ye hazirlaniyorum. Yeni bir aparta ciktim cikarken de yanıma 4. Sinif birini verin ki evde ses olmasin ben bu yil derse yogunlasicam dedim. Apartlar 2 kisilk yanina rastgele birini veriyolar.. ama 4. Snf kalmamis o yzden bnm yanima 2. Snf birini verdiler. Kiz gunun hic abartmiyorum 10 saatini telefnda geciriyor. Televizyon son ses acik, tel konusmalari bangir bangir, muzik son ses vs. Ama onn da alisma sureci diye uyarmadim da arada diyodm ben seste calisamam fln diye. Bugun inanilmaz ses yapti yine. Dedim ki ilk defa. Biraz dikkat eder misin calistigimi anlamiyorum... pisman oldum dedigiime. Ben hep tekim ztn odadan cikniyosn beni hep yalnz birakiysn ben de telle konuscam tabi fln ddi. Ben bu sene ders calismaya geldim konsmak ayri laklak ayri diyrm. Tamam dedi daha kapiyi kapar kapamaz bagra bagra tepeme ciksaydin! Diyor. Hemen birini aradi yine. Ses yapma diyo madrm sessiz yer istiyo tek basina eve ciksaymis vs vs diyo. Aslinda konusma da demedim ki hakkim degil. Ama biraz dikkat eder misin dedim. Telde hakkimda demedigini birakmadi. Simdi de evde yok gitti. Ben de tuvalete bi greyim dedim afedersnz yapmis birakmis kocaman bi sey arti pis tuvalet kagitlari vs . Ben temizlemek zorinda de degilm. Uyarsam yine anlamiycak. O yine bsey degl ama bu ses icin ne yapabilirim nasil davranabilrlm lutfen bsey onerin. Kpss yi kazanmak zorundaym ailemn durumu kotu ve her sey benm kazanmama bagli cnku. Ama bu seste bsey anlamiyorum. Cok buyuk vebal altna giriyo farknda degil