- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Ben de başka arkadaşlar edindim tabi ama yine de rahatsız ediyo tavırları... teşekkür ederim cevabınız içinya demek ki yokluk zamanı vaktini sizle doldurmuş. başkalarını bulunca da sizden uzaklaşmış. siz de başka arkadaşlar edinmeye çalışınç
Ev arkadaşıyla çok mıç mıç olmamak daha iyidirArkadaşlar ailemden uzakta bi şehirde çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var. Bu kişiyle aynı yere kendi isteğimizle geldik atandık diyeyim. Önceden de tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.neyse aynı evde ilk zamanlar bi paylaşım oldu samimi olduk. Sonraları ise durum şu oldu. Birkaç arkadaş edindi ve ev dışında vakit geçirmek istemiyor gibi bi hali var.tabi benim de arkadaşlarım oldu edindim bilemiyorum Daha önce ev arkadaşım olmadı.normal mi yani bu.benim düşünceme göre ev arkadaşları daha yakın olur Tabiki 24 saat yan yana durmaktan bahsetmiyorum. Ama Beraber ev dışında bi paylaşımımız yok.çıkarına göre mi bakıyor. Bir de şu var hani sonradan tanışıp aynı eve girmedik.tanıyorduk birbirimizi öyle karar verdik.düşüncekerşnize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?
Yani yüzyüze kınuşsam mı diye düşündüm kaç defa ama dediğiniz gibi illa Benimle olmak zorunda değil diyerek vazgeçtim. Açıkçası çıkar için arkadaşlık etmek istemem yalnız da eve çıkabilirim ama bi arkadaş yoldaş olur diyerek aynı eve çıkmıştım.onun çıkarına göre hareket etmesi canımı sıkıyo... teşekkürler cevap içinAynı yerde yaşarken insanlar birbirlerini daha iyi tanırlar.Belki zamanla sizinle paylaşacak seylerinin az olduğunu düşündü bundan doğal ne olabilir ki?Eskiden tanışıyosunuz aynı evde yaşıyorsunuz diye en yakın arkadaşınız olacak değil ya.
Hiç bir şey yapamazsınız tabiki.Sizde kendinize başka arkadaşlar bulun en iyisi
Arkadaşlar ailemden uzakta bi şehirde çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var. Bu kişiyle aynı yere kendi isteğimizle geldik atandık diyeyim. Önceden de tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.neyse aynı evde ilk zamanlar bi paylaşım oldu samimi olduk. Sonraları ise durum şu oldu. Birkaç arkadaş edindi ve ev dışında vakit geçirmek istemiyor gibi bi hali var.tabi benim de arkadaşlarım oldu edindim bilemiyorum Daha önce ev arkadaşım olmadı.normal mi yani bu.benim düşünceme göre ev arkadaşları daha yakın olur Tabiki 24 saat yan yana durmaktan bahsetmiyorum. Ama Beraber ev dışında bi paylaşımımız yok.çıkarına göre mi bakıyor. Bir de şu var hani sonradan tanışıp aynı eve girmedik.tanıyorduk birbirimizi öyle karar verdik.düşüncekerşnize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?
ne kadar uzak o kadar iyi. samimileşince cılkı çıkıyorArkadaşlar ailemden uzakta bi şehirde çalışıyorum ve bir ev arkadaşım var. Bu kişiyle aynı yere kendi isteğimizle geldik atandık diyeyim. Önceden de tanışıyorduk ama samimiyetimiz yoktu.neyse aynı evde ilk zamanlar bi paylaşım oldu samimi olduk. Sonraları ise durum şu oldu. Birkaç arkadaş edindi ve ev dışında vakit geçirmek istemiyor gibi bi hali var.tabi benim de arkadaşlarım oldu edindim bilemiyorum Daha önce ev arkadaşım olmadı.normal mi yani bu.benim düşünceme göre ev arkadaşları daha yakın olur Tabiki 24 saat yan yana durmaktan bahsetmiyorum. Ama Beraber ev dışında bi paylaşımımız yok.çıkarına göre mi bakıyor. Bir de şu var hani sonradan tanışıp aynı eve girmedik.tanıyorduk birbirimizi öyle karar verdik.düşüncekerşnize ihtiyacım var. Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?