- 7 Temmuz 2016
- 266
- 134
- 103
- Konu Sahibi Lizzie8919
iyigeceler hanımlar şuan ağlayarak yorganımın altından yazıyorum gerçekten bıktım ailemden ayrı şehir dışında okuyorum üç senedir apartta kalıyorum geçmiş iki sene kendi arkadaşımla kalmıştım ikimizde çok temiz değildik fakat o eve cok uğramazdı iki haftada bir makarna yapar ve bulaşığı vs kalırdı genelde evi ben temizlerdim bu sene ev arkadaşım değişti başka biri geldi kızla en baştan konuştuk anlaştık fakat konuştuğumuz gibi olmadı mutfağı çok çok pis bırakıyor sabah mutlaka yumurta yer ve onun çöpleri yumurta kalıntıları hep lavobada , bir kere uyardım sonra yine yaptı yine uyardım böyle böyle iki üçkez uyardım iki aydır kalıyoruz evi bir kere süpürdüğüne şahit oldum geçen gün yine mutfağı berbat bulduğum zaman apart sahibine şikayet ettim ayrıca mutfağımda minik sinekler oluştu ve sene başından beri önünü alamadım sürekli çamasır suyuyla tezgahı silmeme ragmen illa ki bir iki tane sinek oluyor sanırım giderden yada lavobayı pis bırakmasından geliyor belkide bişeyi küflendi onu da bilemiyorum . Apart sahibimde ben diyince haliyle uyarmışbunu , ben konuşurken kendimi ezdirmemeye çalışsam da o benden iki yaş büyük ve ister istemez diklenemiyorum da,geçen gün üç dört kez eve ayakkabı ile girdiğine şahit oldum baya holden odaaına ayakkabıyla geçiyor ve orda cıkarıyor sinirlendim konuşmak istedim böyle yapmasan olmazmı dedim olmaz dedi afalladım neden dedim çünkü üç adım atıp odama geçiyorum dedi bende olabilir ben buraya basıp kendi odama geçiyorum dedim oda tamam o zaman basmam ama sende beni bir daha apart sahibine söyleme gel bana söyle yüzüme dedi bende tamam dedim emin ol benimde söyleyeceğim şeyler var dedive gitti ertesi gün eve girdiğimde evi temizlemişti. Ama şöyle de bir şey var kendisi pis biri olduğu için beni yaptığı temizlik de tatmin etmiyor pis kıllı vileda ile mutfağa dökülen bişeyi mi silmesi dersiniz yoksa kalıntı kalan bulaşıklarımı? Gerçekten ne yapıcağımk bilemiyorum psikolojim bozuldu evimden iğreniyorum sineklerden iğreniyorum bana tamam diyor o konuda anlayışlı ama yine bildiğini okuyor gerçekten delirmeme ramak kaldı