• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev arkadaşım ile acil zayıflamaya ihtiyacımız var,sayfa da yeniyiz,acillll yardımmm kadınlar!!

Soğuk memlekete kış gelince özellikle, insanın tek derdi yemek oluyor. Yedikçe doymuyorum ben bide o sıkıntı var. Daha önce diyet yaptım ben ama önemli olan her daim sağlıklı beslenmek
Ben de yedikçe doymuyorum. Ekmek arası yedikten hemen sonra 2 tane dürüm yiyebilen bir insanım. Yemek konusunda çok başkayım, iradesizim.

Artık yeter demenin zamanı geldi bedenimize nankörlükten başka birşey yapmıyoruz. Artık güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum. 12-15 kilo vermem gerekiyor kızlar. Lütfen yardım edin, Arkadaşımın da vermesi gerekiyor. Çok şey araştırdım,daha öncede diyet yaptım. Şimdi oturup düşünüyorum sadece, kafam durdu
Canım Cuma zayıflama yarısmasına gel.
Ben 5. takımdayım. Hepbirlıkte zayıflayalım.

Selam ;)
Valla ben hayatim boyunca hep zayif idim. Taa ki doguma kadar. 174 boy ve hep 55 taş catlasin 59 idim. Dogumu 82 ile bitirdim. Aradan 11 ay gecti. 10-12 kilom fazla idi. Ve hic diet falanla da alakam olmadigi icin basladim tirim tirim arastirmaya. Once umay villanin kitabini aldim. Onda hem yag yakici yiyecekler ve spor var bol bol. Ama spor kismi bebek oldugu icin zordu benim icin. Sonra gozume instagramda bir cok sanatcinin paylastigi goji diet ilgimi çekti. 3 gojiberry tozu ve 3 cayini aldim. 1 ayda 7 kilom gitti. Son 4 kilom kaldi. Tavsiye ederim.

YouTube'ta bir suru egzersiz videosu var. onlarla evde calisabilirsiniz. sekeri de tamamen hayatinizdan cikarin. Siyah cay yerine yesil cay tercih edin.
Şeker kullanmıyorum içemiyorum da zaten şerbetli çay gibi geliyor midem bulanıyor. Haklısınız. Evde demlenilen çayın etkisi yok mu

Şeker kullanmıyorum içemiyorum da zaten şerbetli çay gibi geliyor midem bulanıyor. Haklısınız. Evde demlenilen çayın etkisi yok mu
Yesil cay metabolizmayi hizlandiriyormus. Tum diyet videolarinda yesil cay icin diye bas bas bagiriyorlar. Yoksa da napalim elde ne varsa ona gore bi program uygulaman lazim. Yalniz seker dedigim tatli hersey. Ekmek benim de zayif noktam ama mecbur azaltmak gerekiyor.

Sivas düğün müzikleri açıp oynayın.
Düğün Dernek-Şamama yumurtanın sarısı falan. Ben öyle yapiyorum. Can sıkıntısına da iyi geliyo. Hareket oluyo:)

Sivas düğün müzikleri açıp oynayın.
Düğün Dernek-Şamama yumurtanın sarısı falan. Ben öyle yapiyorum. Can sıkıntısına da iyi geliyo. Hareket oluyo:)
Sivas a dair hiçbirşeyi sevmiyorum belki burada ögrenci oldugumdandır :D dur oynayım biraz yaa hava eksi yirmibeş derece ısınırım :D

Disari da yuruyus zor bu hava da ama Leslie Sansone walk at home vsr evde yuruyus egzersizi. 2 3 ve 5 millik videosu var tak kulakligini evde yurumus olursun. Diyet olarak kalori diyeti tavsiyem ben sporsuz 10 kilo verdim Cuma yarisma grubuna girdim 1. Takima muhakkak gir derim motivasyon acisindan ben ideal kiloma ulastim ve mezun oldum. Hergun 3 ana 3 araogun yap. Ekmegi beyaz yeme tam bugday cavdar dilimli al bimde guzel ya da uno. Ben ekmek hastasiydim ekmeksiz ogun mu olur derdim. Heleekmek sicaksa canina okuyordum valla. Ama tam bugday cavdara gecince basta cok yesen bile zamanla azaltiyirsun. Kahvalti harici aramiyorum cok.

forumlar kisminda diyet spor bolumu var,ordaki kizlar cok aktif.
size her konuda yardimci olurlar,hemde motive olursunuz.

Ben geçen sene 17 kilo verdim. Öyle yattığın yerden kilo vermek yok :) Çok çalışmak gerek çookkk... Yemeyeceğiz, net! 6 öğünlük diyetler bana çok fazla geliyordu. Kendi kendime program çizdim. Protein ağırlıklı beslendim. Spor salonuna yazıldım günde 2 saat spor yaptım. Tatlı kesinlikle yok, ekmeğin her türlüsü asla yok. İlk 1 ay sıvı gıdalar tükettim detoks amaçlı. İlk ay spor yapmadım o sıvı diyetiyle hafifledim önce. Bence önce diyetisyene gidin. Ama bu işte en önemlisi hırs. Kardeşimin düğünü vardı ve ben hep şişman birisiydim. Kardeşimin düğününde balık model elbise giyicem diye hırs yaptım ve giydim :D Yazdan sonra o hırsı kaybettim ve yine kilo aldım. Şimdi tekrardan başladım. Mükemmel bir duyguydu, istediğin kıyafeti giyebilmek, narin olabilmek... Yapalım kızlar, kimden ne eksiğimiz var? Hıh! :))))

Artık yeter demenin zamanı geldi bedenimize nankörlükten başka birşey yapmıyoruz. Artık güzel bir fiziğe sahip olmak istiyorum. 12-15 kilo vermem gerekiyor kızlar. Lütfen yardım edin, Arkadaşımın da vermesi gerekiyor. Çok şey araştırdım,daha öncede diyet yaptım. Şimdi oturup düşünüyorum sadece, kafam durdu
Her gun yediginizden bir miktar azaltin sofradan tam doymadan kalkin gobek.basen eritme egzersizleri yapin ki kolaydir zorlamaz ayakta yapilanlari var kisa surede zayiflarsiniz birde yataga tok girmeyin

ben hamurişi, aburcubur ,tatlı pilav ve makarnayı kesti 6 günde iki kilo verdim.spora gidemiyorum ama evde iki küçük çocuğum var.yemeyince gidiyor ..... sizede kolay gelsin ilk günler zor oluyor ama 4-5 gün sonra vücut alışıyor,insanın canı birşey istemiyor.

kizlar acil kilo vermek icin isvec diyeti yapin. cok zor ama cok iyi verdiriyor.
arastirmani oneririm. Isvec diyeti.

Back
X