ev arkadaşım

Şu durumda ufak bir kırgınlık daha büyük problemleri engelleyebilir ama. Konuyu açınca elbette rahatsız olur üzülür ama bunları düşünmesini sağlar bir yandan da. Sakin bir dille ben şimdiye kadar yaptıklarımı karşılık bekleyerek yapmadım, meselemiz o da değil ama aynı evde yaşayan iki çalışan insanız hiç değilse destek olsan bu kriz döneminde benim için de iyi olur diyebilirsiniz.

Ben sizi anladım, aile bağı kopmasın destek olmam gerek diyorsunuz bu çok yüce bir davranış -şahsen yapamaz iki ay sonra evden gönderirdim- ama kendinizi kullandırmak da doğru değil size yazık.
Pozitif yaklaşmak ne güzel enerjisi bile güzel, çok teşekkürler

git diyemiyorsanız bari alıp eşyalarınınızı başka eve çıkın. aslında onun gitmesi lazım ama madem söyleyemiyorsunuz. akraba olunca yüzüne söylemek daha bir zor. böyle asalak insanlardan nefret ederim

Olay sonuca bağlandı mı konu sahibi ne durumdasınız? Hala evde mi arkadaş

iyilik değil de ne?
kötülük mü yapıyorum?
yapıyorsam kendime yapıyorum belki, başkasını kırmaktansa ki, bu başkası elalem değil, çocukluğumdan bu yana beraber olduğum kardeşim gibi gördüğüm bir kişi ailem akrabam, iyilik değil de ne olabilir başka? salaklık mı?
çoğunuz burada kov gitsin diyorsunuz, bu kadar gaddar değilim ben, kovarsam ben mutlu olacak mıyım bu yaptığımdan? sonrasında üzülmeyecek miyim? kullanıyor belki onu bilemiyorum, ama o da kendi kişiliği. herkes kendisine yakışanı yapar. ben kırılmasın diye düşünüyorum, burada konuyu açarken de fikir alabileceğimi düşünmüştüm, nasıl kırmadan, yanlış anlaşılmadan konuyu kendisine aça bilirim diye, ama herkes kov da kov, başka birşey demedi. iyi birşeyler yapmak istemenin nesi kötü? ne desem beni yargılıyorsunuz, ben kimse yargılansın istediğimden açmadım bu konuyu, fikir alış verişi olsun diye açtım. nasıl konuşa bilirim, nasıl konuya gire bilirim diye. ama yargılandım. üzüldüm buna
Madem ne yapacağını biliyorsun buraya niye konu açtın insanlara bakın ne kadar iyiyim mesajı vermek için mi ? hayır sebep ne önce şikayetleri sırala sonra kadını savun bize ne ya senin akraban ve ev arkadaşın ne yaparsan yap çok ta umrumuzda te Allam ya

Back
X