ev arkadaşım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi pgx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
almina ve nihali kızlar asıl kaygımda buydu sozlerı yanlış seçip ifade edememişim
getırdıgı sapıkta olabılır kendısıde bılemez çamaşırlarımızı çalsa koklasa felan ınsanın aklına bin bir türlü seyler gelıyor tamam belkı komık gelcek bu yazdıgım ama nerden bılebılırız kı manyakmı sapık mı

çözüm buldum gibi 2 - 3 güne halletmeye çalışacağım ailemde durumdan haberdar yardımcı oldular <3

almina ve nihali kızlar asıl kaygımda buydu sozlerı yanlış seçip ifade edememişim
getırdıgı sapıkta olabılır kendısıde bılemez çamaşırlarımızı çalsa koklasa felan ınsanın aklına bin bir türlü seyler gelıyor tamam belkı komık gelcek bu yazdıgım ama nerden bılebılırız kı manyakmı sapık mı

çözüm buldum gibi 2 - 3 güne halletmeye çalışacağım ailemde durumdan haberdar yardımcı oldular <3

yok canım benim neden komik olsun çok haklısın ki farklı farklı kişileri getiriyorsa onun getirdiklerinden hiç biri düzgün insanlar değildir bundan eminim.. hayırlı olsun...

Eve gelenler erkek mi yoksa kız arkadaşları mı?

evimi paylaştığım arkadaşımla aynı sınıftayız ve şuanki tek arkadaşım o . aynı sınıftayız hep beraberiz ... eve çıkmadan önce eve birilerinin girip çıkmasını istemediğimi dile getirmiştim oda bana katıldığını söylemişti ama bu böyle olmadı ben evden çıktığım anda eve birilerini getiriyor eve gelirken mesaj atmamı söylüyor sanki ben haber vermek zorundaymışım gibi bahaneside sen karşılaşmak ıstemıyorsun dıye . onuda geçtim herkese pgx evde ıstemıyor dıyor gonderıverıyor herkes benı kımbılır nasıl bırı olarak algıladı bunu onunla konuştum kendını savunmaya geçti 40 yılda bır arkadaşlarımı getırıyorum dıyor 40 yılda 1 ,2 haftada 4 oluyor ona göre . ne yapıcağımı bılemıyorum konuştuktan sonra getırmedı bırılerını ama bende fırsat vermedım açıkçası :/

kendısı bana utanmadan aman getır sevgılınıde oturalım hep beraber ben hıc rahatsız olmam dıyen bır ınsan sevgılımde bu konudan cok rahatsız sonucta kendı gırmıyor eve saygıdan onun dısında gırmeyen kalmadı . ben açıkcası onun yanınada sevgılımı getırmek ıstemıyorum ne yapıcagını kestıremıyorum

Eve gelenler erkek mi yoksa kız arkadaşları mı?

Bence zaten eve birilerini getirmesini anlaşmayı bozmasını geçelim, işaretlediğim yerdeki cümleden dolayı bile evini ayırmalısın!

Belli ki güvenmediğin bir şeyler var ve bu doğru arkadaş olmadığının göstergesi..

Bu arada çözümün ne merak ettim?

Canım çoğunluk ile eve gelenler erkek arkadaşlarımı ve sana bu yüzdenmi gelmeden haber ver diyor ?

Eğer öyle ise direk uzaklaş zaten iç çamaşır konusunu geçtim yakında seni beğenen arkadaşlarınıda anlatmaya başlar.

Aileni bilgilendirmen iyi olmuş.

Bence zaten eve birilerini getirmesini anlaşmayı bozmasını geçelim, işaretlediğim yerdeki cümleden dolayı bile evini ayırmalısın!

Belli ki güvenmediğin bir şeyler var ve bu doğru arkadaş olmadığının göstergesi..

Bu arada çözümün ne merak ettim?

yurda çıktım :) oda evde artık yanlız
evet butun getırdılerı erkek gzdem...

Canım çoğunluk ile eve gelenler erkek arkadaşlarımı ve sana bu yüzdenmi gelmeden haber ver diyor ?

Eğer öyle ise direk uzaklaş zaten iç çamaşır konusunu geçtim yakında seni beğenen arkadaşlarınıda anlatmaya başlar.

Aileni bilgilendirmen iyi olmuş.

yurda çıktım şimdi artık sıkıntı bıttı İnşallah . ailem çok destekledi hak verdiler herşeyın bır sınırı var cok tesekkur ederım destegınız ıcın geç cevap yazdım kusura bakmayın evımı dagıtıyordum malum :)

yok canım benim neden komik olsun çok haklısın ki farklı farklı kişileri getiriyorsa onun getirdiklerinden hiç biri düzgün insanlar değildir bundan eminim.. hayırlı olsun...

sağol alimina bana vakıt ayırıp cevap yazdıgın ıcın gecte cevap yazmış olsam cok sağol

sağol alimina bana vakıt ayırıp cevap yazdıgın ıcın gecte cevap yazmış olsam cok sağol

önemli değil ne demek. ayrıca tebrikler en doğru kararı vermişiniz. bir daha böyle problemlerle karşılaşmamanız dileği ile...

yurda çıktım şimdi artık sıkıntı bıttı İnşallah . ailem çok destekledi hak verdiler herşeyın bır sınırı var cok tesekkur ederım destegınız ıcın geç cevap yazdım kusura bakmayın evımı dagıtıyordum malum :)

Ne kusur lütfen adınıza sevindim en güzelini yapmışsınız zira erkekler evinize o kız ile pişti oynamaya gelmiyor kalsaydınız daha büyük sorunlar yaşardınız. Mutlu olmanız dileği ile.

ilk senemde bende evdeydim şu an yurttayım inan daha mutluyum evin sorumluluğu cook zor..

Kızı pek tanımıyordun sanırım eve cıkacagın zaman , yurda gecıp kurtulmussun sevındım senın adına

cidden yurdun rahatlığı başka
aslında arkadaşımı tanıyordum ama ev arkadaşı olunca bambaşkaymış bunu anladım :)

canım bu durumdan rahatsız olman cok olağan bır durum .

dedıgınıze gore ; ev kucuk 1+1 odalı aynı odayı paylasıyorsunuz

gelen kısılerde genelde karşı cins ıse bu duruma kesınlıkle

tahammul etmek zorunda degılsınız .utanıp sıkılıp kıbarcada

uyarmak zorunda degılsınız ,acık acık bu durumdan rahatsız oldugunu

soyle .hatta o gelen sahısların yanında bunu soyle .ne munasebet cnm

tüm özel esyaların oldugu odada elın erkeklerın ne işi var .

odalarınız ayrı olsa durum farklı karısmazsın ama ,aynı odayı paylasıyorsanız

arkadasınız bu mısafır konusuna dıkkat etmek zorunda .

canım bu durumdan rahatsız olman cok olağan bır durum .

dedıgınıze gore ; ev kucuk 1+1 odalı aynı odayı paylasıyorsunuz

gelen kısılerde genelde karşı cins ıse bu duruma kesınlıkle

tahammul etmek zorunda degılsınız .utanıp sıkılıp kıbarcada

uyarmak zorunda degılsınız ,acık acık bu durumdan rahatsız oldugunu

soyle .hatta o gelen sahısların yanında bunu soyle .ne munasebet cnm

tüm özel esyaların oldugu odada elın erkeklerın ne işi var .

odalarınız ayrı olsa durum farklı karısmazsın ama ,aynı odayı paylasıyorsanız

arkadasınız bu mısafır konusuna dıkkat etmek zorunda .

artık hersey halloldu ben yurda çıktım kurtuldum :) vakıt ayırıp cevap yazıdıgın ıcın cok ama cok tesekkur ederım :)

Back
X