Ev arkadaşımın erkek arkadaşı sürekli evde

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Kızlar çok kafayı takmış durumdayım bi akıl verin. 3 kız kalıyoruz öğrenci evinde. Biri liseden beri yakın arkadasım 8 yıllık ama baya yakın bir arkadaşım.

Sorun şu ki 4 aydır bir çocukla çıkıyor çocuk 2 günde bir bizde kalıyor. Şimdi çocugun hiçbir yanlış hareketini görmedim iyi saygılı çocuk Allah için. Fakat artık rahatsız olmaya başladım. Burada ailesiyle kalıyor çocuk 2 gunde bir bize geliyor en az 2 gün kalıyor. Yani tabi haftada 1-2 gelip kalsın misafir olsun ama işin cılkını çıkardı artık. Sütyen takamayan biriyim ev içinde odadan çıkarken üstüme bir şey almak zorunda kalıyorum. Hatta geçen ben odamdayken banyo yaptıgını duydum. 3. Kız çalıştıgı için gün içinde pek şahit olmuyor bunlara.

Sabahta arkadasım dedi ki ailesiyle arası bozulmus çarşambaya kadar bizde kalacakmış. Yakın arkadasım oldugu için nasıl uyarıyım ne diyeyım bilemedim şimdi ters bir şey söyler sinirim bozulur ne yapacagımı bilmiyorum ama kabak tadı verdi. Bundan rahatsız oldugumu biraz gelip gitmeleri azaltmasını güzel bir dille nasıl söyleyebilirim bi akıl verin lütfen.

Ayyy hıc sevmedıgım durum.aynı sey benm de basıma gelmıstı ogrencıyken.uyardık dınlemedı arkadas en son cok kotu kavga ettık ve evden ayrıldı kurtulduk.benm banyo yaptıgım bı yerde tanımadıgım bı erkek banyo yapamaz ben bunu kaldıramam ve bızım de kavgamız bu yonde oldu defolup gıttı.ben bayanım sonucta musaıt zaman var olmayan zaman var.rahatsız oldugunu soyle ozel ıslerım var yapamıyorm de heee baktın aynı devam tavrını koy kusura bakmasın arkadassada sınırını bılsn

Banyoyu kullanırsa ne olur ki

Ben de sevgilimin evinde de kaldım sadece arkadaşım olan erkeklerin evinde de

Çok kalıp yiyip içiyorsa maddi olarak sıkıntı olabilir de onun dışında ne olabilir

Kuzenimin bacağı kırık ve ailesi ile kalıyordu diğer kuzen öğrenci evinde idi aynı ev yani

Ben de iş için gittim kaldım iki gece ailesinde olan kuzenin yatağında

ev arkadaşları ve onun kız arkadaşı da vardı

Herkes banyoyu da tuvaleti de kullandı

Haaa bir sefer de kuzen ve kız arkadaşı vardı bana da yatak serdiler mesela

Arkadaşın ayıp ediyo böyle bi durumu çekmek zorunda değilsiniz.açıkca söyleyin kendi evimizde rahat edemez olduk üstümü bile rahat giyemiyorum diyin

Ben sorun etmezdim. Yani saygılı çocuk vs demişsiniz e o zaman sorun ne? Odada olmuyor mu zaten çocuk? Banyoyu kullanınca fayanslar mı çöküyor? Açıkcası bana böyle sırf rahatsız olmak için olmuşsunuz gibi geldi.

Ben olsam sizin yerinizde ben de rahatsiz olurum.Sonucta onun sevgilisi ama benim icin evde tanimadigim yabanci bir erkek.Insan evinde de rahat rahat dolasip istedigini giyemeyecekse ne yapsin?

Arkadasinizla konusun belli bir gune falan baglayin bari.Ama dikkatli olun yanlis anlama ihtimali yuksek.Genelde bir sevgili bulunca degisiyo insanlar,cok degerli oluyo
sevgilileri:KK48:

Misafir olsun falan da bu durum biraz yuz verdik ayiya geldi micti haliya durumu olmus.
Evde rahat dolasamayacaksam niye eve cikayim.
Gidip acik acik konusun bu sizin en dogal hakkiniz.
Hayir zor durumda kalir mecbur banyoya girer vs. Olur da ailesiyle yasiyormus zaten ne munasebet gitsin evinde yapsin.

Back
X