Konsomatrislik mi yapıyor? Anlamadım. Yani kira kontratı sizin üzerinizeyse ve eşyalar vs de size aitse gelen kişilerden rahatsız olduğunuzu yeni bir yer bulup çıkmasını istediğinizi belirtin. Tartışmaya müsade etmeyin.herkese merhaba,
bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.
her şey iyi giderken arkadaşlardan biri gece kulüplerinde calısmaya basladı. normalde cok samimi olmadıgım biri. ve bunu bir süre benden gizledi. ben öğrenince de gizli müşterilik yaptıgnı söyledi. şimdiyse durum şu:
artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.
ben bu arkadası cıkarmak istiyorum. yaklaşık 9 aydır burda. nasıl ne söyleyecğim bilmiyorum.
ona yalan söylemeyi düşünüyordum ablam yerleşecek diye. diğer türlü yargılıyor gibi olmaktan korkuyorum . çok kararsızım. söylemeden önce tavır vs yapmam gerekiyor mu diye düşünüyorum. çünkü çok az görüyorum şu sıralar ve kardeşim bizde klacak cok tedirginimArkadaşım seçtiğin meslek, davranışların ve getirdiğin insanlar beni rahatsız ediyor. O sebeple yollarımızı ayıralım artık. Bu kadar.
galiba. her sey benim adıma.onun odadaki eşyalar dahil. erotik danslar vs yapıyo videolarını izletiyo bizeKonsomatrislik mi yapıyor? Anlamadım. Yani kira kontratı sizin üzerinizeyse ve eşyalar vs de size aitse gelen kişilerden rahatsız olduğunuzu yeni bir yer bulup çıkmasını istediğinizi belirtin. Tartışmaya müsade etmeyin.
insana bela bulaştırır bu tipler , yargıladığınızı sansa ne olur allah aşkına tuhaf tuhaf işler... bir kere yalan söylemiş gizlemiş önce ayrıca utanması da yok çıplak resimini göstermek istiyor falan höş yaniona yalan söylemeyi düşünüyordum ablam yerleşecek diye. diğer türlü yargılıyor gibi olmaktan korkuyorum . çok kararsızım. söylemeden önce tavır vs yapmam gerekiyor mu diye düşünüyorum. çünkü çok az görüyorum şu sıralar ve kardeşim bizde klacak cok tedirginim
Yani gelen insanlardan rahatsız olduğunuzu, apartmandakilerin de hoş karşılamadığını çıkması gerektiğini bir yer bulana kadar bir müddet kalabileceğini ama bu süreçte herhangi birini getirmemesi gerektiğini söyleyin. Tartışmayın anlayışlı bir şekilde belirtin. Ev arkadaşı seçerken de internet üzerinden vs bulmayın. Tanıyıp bildiğiniz insanlardan seçin. Ayrıca ev arkadaşları değiştiyse vs güvenliğiniz için kapının kilidini de değiştirin, ben her gittiğim evde değiştiririm kilidi Bu şekilde yapabilirsiniz.galiba. her sey benim adıma.onun odadaki eşyalar dahil. erotik danslar vs yapıyo videolarını izletiyo bize
herkese merhaba,
bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.
her şey iyi giderken arkadaşlardan biri gece kulüplerinde calısmaya basladı. normalde cok samimi olmadıgım biri. ve bunu bir süre benden gizledi. ben öğrenince de gizli müşterilik yaptıgnı söyledi. şimdiyse durum şu:
artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.
ben bu arkadası cıkarmak istiyorum. yaklaşık 9 aydır burda. nasıl ne söyleyecğim bilmiyorum.
o zaman kızın görmeyeceği bir yerde beklesin. sizin başınıza bir iş gelmesinden iyidir. esas muhtemelen eşyalarını taşırken bir şeyler olur. yardımcı olması için kendi ortamından erkekleri getirebilir diye düşünüyorum.o şekilde cok rencide olur ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?