Ev Arkadışımla Ne Yapcam?????

Kontrat sizin adınıza düzenlenmişse kolayca çıkartabilirsiniz. Netten ev arkadaşı bulmayı da hiç kimseye tavsiye etmem. Ev arkadaşınızın ne iş yaptığı konusunda az buçuk bir fikir oluşmaya başladı kafamda. Bence acele etmelisiniz bu konuda.
Doğruyu söylemek mi bahane bulmak mı peki?

evdeki çay kaşığına kadar ben aldm tasınmak istemem, kiralar cok yüksek emlak vs. onu göndereceğim . ablam tasınıyor diyerek
1 hafta kadar aileniz gelsin kalsın sizde.kızı da gönderin evden.yoksa başınıza bela olur demedi demeyin.üniversite öğrencisi ya da normal iş de çalışan bir kadından bahsetmiyoruz.tehlikeli adamlarla muhatap gece hayatından bir kadından bahsediyoruz.

Bu hafta kardeşim geliyor, kızdan işiyle ilgili konusmamasını ve davranışlarına dikkat etmesini isteyeceğim, kardeşim gidince de söyleyeceğim ayrılmasını istediğimi.

Arkadaşlar kuzenim yerleşecek odalar bana lazım deneme rağmen aşırı tepki verdi şaşırdı üzüldü beni kuzenin için mi çıkartıyorsun dedi falan ama neyse ki konuştum bitti
Bir de gerçek sebebi söyleseydim ne olurdu tahmin edemiyorum herkese cevapları için teşekkürler 😌

Arkadaşlar kuzenim yerleşecek odalar bana lazım deneme rağmen aşırı tepki verdi şaşırdı üzüldü beni kuzenin için mi çıkartıyorsun dedi falan ama neyse ki konuştum bitti
Bir de gerçek sebebi söyleseydim ne olurdu tahmin edemiyorum herkese cevapları için teşekkürler 😌
aa çok sevindim böyle kolayca gitmeyi kabul etmesine.suyuna gidin kızın evden kavgasız belasız gitsin

herkese merhaba,
bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.
her şey iyi giderken arkadaşlardan biri gece kulüplerinde calısmaya basladı. normalde cok samimi olmadıgım biri. ve bunu bir süre benden gizledi. ben öğrenince de gizli müşterilik yaptıgnı söyledi. şimdiyse durum şu:
artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.
ben bu arkadası cıkarmak istiyorum. yaklaşık 9 aydır burda. nasıl ne söyleyecğim bilmiyorum.
Seni sevmiyorum artık yalana dolana battik deyin
Burayin şarkısı 😅

Sevindim kız aşırı yollu sakince bahane bulmanız iyi olmuş

Ahaha ne değişik kızmış o öyle ya. Tabikide kuzenim varken seni seçecek değilim. Son mesajı görmemiştim. Halletmene sevindim. Kızın yolu yol değil belli.

Öteki kız ne diyo bu duruma?
El ele verdik çözmeye çalışıyoruz o arkadaşımla zaten o da gidecek dedim yoksa çıkmazdı gibi geldi, onu da sorguya çekmiş inanmadım demeye getirmiş hemen tlf açmış bir ayda nasıl bulcam diye sitem etmiş çok üzgün ve tripte

Ahaha ne değişik kızmış o öyle ya. Tabikide kuzenim varken seni seçecek değilim. Son mesajı görmemiştim. Halletmene sevindim. Kızın yolu yol değil belli.
Evet baya hesap sormaya kalktı hiç beklemiyordum falan ben bunu bilmiyordm vs ben sakin biriyim gereksiz yükselmem ama soğuk biriyim cok muhatap olmadığım için bunlara takılmayacağımı düşünmüş. Üstelik beraber koltuk takımı alalım filan diyordu gecen hafta tamamen kalıcı olmak istiyordu. Muhtemelen su anki işinden dolayı ev bulamayacak ancak tek başına eve çıkabilir ki maddi durumu buna çok yeterli günlük kazancı kira bedeli zaten ama bu konuda cok harcama yapmak istemiyor gibi. o kadar sitem etmesine şaşırdım yahu 1 ayda sıfırdan ev+ eşya dizilir oda mı bulamayacak? İyi ki geciktirmemişim söylemeyi.

El ele verdik çözmeye çalışıyoruz o arkadaşımla zaten o da gidecek dedim yoksa çıkmazdı gibi geldi, onu da sorguya çekmiş inanmadım demeye getirmiş hemen tlf açmış bir ayda nasıl bulcam diye sitem etmiş çok üzgün ve tripte
Ay aman istediği kadar triplere girsin yeterki çıkıp gitsin de. Doğru düzgün duraymış madem,başından düşüneymiş.

Şimdi kardeşim gelecek hareketlerine vs dikkat et işinden bahsetme desem neden evden çıkardığımı anlamış olacak resmen.
ve sıkıntı çıkarabilir diye düşünmeye başladım.. kardeşimle onu çok denk getirmemeye çalışacağım çözümü bu

Vallahi benim yaptığm bir yontem var esime bsey soylemeye cekiniyorsam ismiyle ona msj atarim oda efendm falan yazdginda okudugna emin oldgm anda sikintimi yaziyorum yuzune soylemeye cekindigm icin snra karsilasacagmzda konusacagz ama o ilk aktarimi yaparken msn atyorm bazen eve gelene kdr sakinlesiyor da 🙂

Vallahi benim yaptığm bir yontem var esime bsey soylemeye cekiniyorsam ismiyle ona msj atarim oda efendm falan yazdginda okudugna emin oldgm anda sikintimi yaziyorum yuzune soylemeye cekindigm icin snra karsilasacagmzda konusacagz ama o ilk aktarimi yaparken msn atyorm bazen eve gelene kdr sakinlesiyor da 🙂
Güzel bir yöntem ama bunu yüzyüze yapmam gerekiyordu, konustum ev konusunu da sırada kardeşim geliyor dikkatli ol demek var :D

Back
X