• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev ayirma meselesi . kp. Derdi

Bende beraber oturdum herseyime de karisuyorlardi ve evden cikmamizi istemiyorlardi.Hatta disari ciksam misafir geldi eve don diyolardi.1 sustum 2 sustum sonra aradiklarinda gelmiyorum diyordum.Eve donuyor olsam bile inadimdan sokakda dolanip oyle gidiyordum.Calistigim zaman surat asardi butun evin isi bana bakiyo yardim etmiyosun diye.O kadar coook sey vardi ki karistigi anlatsam Edirne'den Kars'a yol olur o derece:) Sorsaniz asla karismaz.Velhasil o kadar cevap vermeye basladim ki tasinmamizi istediler.
Not.Bizimki zorunlu birlikte oturmaydi ben ayri oturuyordum ama sonra ben butun yuku ustunden alinca rahat geldi esimi etkilemeye kalktilar.Şuan evimde cok huzurluyum sukur
Ayni seyler disari ciktik hava soguk kizimi biraktim 2 saatligine . eve geldik bi surat bi surat 50 kere aradilar snra biz cocuklarina bakioz bide surat yapiolar dedi. Snra bu lafi iki uc kez tekrar ednce yoo bn olebisey demedim oldu

Ayni seyler disari ciktik hava soguk kizimi biraktim 2 saatligine . eve geldik bi surat bi surat 50 kere aradilar snra biz cocuklarina bakioz bide surat yapiolar dedi. Snra bu lafi iki uc kez tekrar ednce yoo bn olebisey demedim oldu
Ahh ahhh kem yanlarinda kal hem kole ol yok boyle bir dunya hic umursama Allah yardimcin olsun.Hala benim evime karismaya kalkar aldigima soylenir.En guzeli duymamak:(

Çalışmıyorsan acil çalışmaya başla ve o evi terk et .
Arkadan gelirse , gelir gelmezse gelmez .

Ev ev üstüne olmaz çok karşıyım :(

Back
X