Ev Bulma Sorunsalı

portakalcicegiii

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2011
662
69
318
Denizli
İzmir'de üniversite okuyorum tek başıma eve çıkmaya karar verdim yurt ortamı, kalabalık hiç bana göre değil çünkü. Lakin uygun fiyata ev bulamıyorum! Elime aylık 1100 TL geçecek yeme - içme, kira, elektrik su bunların hepsine yetmesi lazım. Ama yok anacım yok. Bornova, bayraklı, karabağlar hatta ta Buca'ya bile baktım çok pahalı evler. Ev tutmayı da çok istiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

BU PARAYLA GEÇİNMEN MÜMKÜN DEĞİL MUHAKKAK EV ARKADAŞI GEREKİR
Ev arkadaşı işini düşünmelisin.
Eline asgari ücretten bile az para geçecekken geçinmen imkansız.

Ev bulma sorunu, sorunsalı değil.

Ev arkadaşı hatta arkadaşları bulacaksınız, başka türlü mümkün değil. Bu para çalışma sonucu geçmeyecekse elinize, yarı zamanlı iş de bakın.

Kesinlikle istemiyorum ev arkadaşı. Zaten sadece 1 sene kalacağım.

O zaman iş ya da ek iş ve 1 sene olacağı için kötü de olsa ev, başka türlü olmaz.

İş bulmak en güzeli galiba. Hayatımda hiç çalışmadım (staj haricinde) bu benim için güzel bir deneyim olabilir. Nasılsa kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum.

Üniversite boyunca bende tek yaşamıştım maddi açıdan biraz zorluyor elbette part time çalışarak halledersin bu sorunu
Hem iyi bir deneyim olur
Kendine güvenin artar

Anladigim kadariyla Ege Üniversitesi'nde okuyorsun
Okulun arka tarafındaki Mevlana Mahallesine bak, ben 2008de 300 liraya ev arkadaslariyla kaliyordum simdi de olsun 600 lira faturalarla 800u bulur belki ama idare edersin
Yuruyerek 15dkda okuldaydim

Back
X