ev bütçe giderleri

Srplkdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
636
190
53
31
merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
ben kenara gızlı para atıyorum ufak ufak artırıp eski konularımı okuyan bılır
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .

Ben de eşime borç veririm ya da o bana verir ama 100 lirayı geri istemesi de fazla artık. O kadar da değil yani. Daha ciddi bir para olsaydı da istemesini nahoş bulurdum gerçi. Borc adı altında verilir ve geri istenmez bizim evde. Unutulur gider.

Bence de iyiki çalışıyorsunuz yoksa lokmalarınızı sayacaktı.

Ben olsam kırılırdım yani. Eşiniz cimri mi biraz. Ya da bilhassa sizden mi para kaçırıyor?

Ama adam dışarı çıkınca ödüyormuş hesabı. Ne bileyim belki cidden sıkışmıştır. Bir de maaşın 3000₺ si ile ne yapıyor ?
Sıkışmışsa insan evladı gibi derdini anlatmalıydı. Hayatım sıkıştım bu ay bana ne kadar yardım edebilirsin? demeliydi.

Borç öde şeklinde istemesi çok nahoş. Komşusu değil bu kadın eşi.

Sıkışmışsa insan evladı gibi derdini anlatmalıydı. Hayatım sıkıştım bu ay bana ne kadar yardım edebilirsin? demeliydi.

E kadın da eşinden gizli para biriktiriyor ama. Komşusu değil ki eşi...

Geri kalan parayı ne yapıyor ki

merabalar hanımlar ben bı konuda fıkır almak ıstıyorum benmı abartıyorum yada yanlıs dusunuyoırum bana fıkır verın lutfen...
bende eşimde çalısıyoruz evımız kıra ve esım telefon aldı kendısıne ona her ay odeme yapıyo
eşim kıra ve telefon taksıdını oduyor maası 6.0000 2700 gıderı var baska bıseye karısmıyor. sıgara vs
bende mutfak ve faturalarla ılgılenıyorum 2.000 gıbı odemem oluyor. gectıgımız ay esımden 100 lira para ıstedım bugun maas aldım gerı ıstedı benden ama ay ıcınde yemege falan gıderız o öder benden 100 lıra ıstedı hatta ben sınırlenıp ıyıkı elim kolum tutuyo calısıyorum dedım sınırlenıp telefonu yuzume kapattı trıp atıyo sızın de fıkrınıze ıhtıyacım var .

Sizin sorununuz ev bütçesi değil ki. Bütçeyle alakalı diğer konunuz da aktif bu arada.

Şu an yaşananlar kapattırdığınız konunuzdaki durumla alakalı değil mi ? Sorunlarınızı çözebildiniz mi ?

Valla paranıza sahip çıkın biriktirdiğinizi bilmesin . Kendinizi de ihmal etmeyin göstermelik kıyafet alın ihtiyaclarinizi alın farketmeisn biriktirdiğinizi.ayrica kendi geriye kalan 3000 TL yi ne yapıyor ! 100 TL yi geri istemesinde ayıp etmiş ...

Evet ama komşusu olsa yani para hesabı yapsa dışarıda da ödemez. Dışarıda bir yemek yemeye çıkmak en aşağı 150₺ Olduğu için 100 liranın lafını yapacağını düşünmedim.

Tencere-kapak gibi duruyorsunuz.

Sizin sorununuz ev bütçesi değil ki. Bütçeyle alakalı diğer konunuz da aktif bu arada.

Şu an yaşananlar kapattırdığınız konunuzdaki durumla alakalı değil mi ? Sorunlarınızı çözebildiniz mi ?
evet sorunlarımızı cözduk suan hıcbı sıkıntı yok ay ıcınde de esımden bıseyler ısterım alır getırır bıryere gıder yemek yerız oder falan sorun değil ama bana bırazda kendıne haslık bırakmıyosun dıye kızıp laf yapar.
ılk defa ıstedı benden

Maaşından geri kalan kısmı ne yapıyor eşiniz? Eğer eve faydası yoksa sizde gizli gizli para biriktirmeye devam edin. Onunda ne yaptığı belli değil sonuçta 🤷‍♀️

o konu oyle değil sizin ınsanlara karsı yorumlarınızı okudum sız cok havadan konusan bırısınız, konuya hakım olmadan fazla gereksız yorum yapıyosunuz lutfen yorum yapmayın olurmu
Konuyu anlattığınız kadarıyla hakimiz. Anlatmadığınız kısımlar vahiy olarak gelmiyor.

İstediğim konuya istediğim yorumu kurallara uyduğum sürece yapacağım. Bunu üyelere hatırlatmaktan gına geldi. Siz yorum beğenmiyorsanız konu açmayın. Ya da beni gözardı edin.

Back
X