- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi Suskunzeyno
Canim bende de 3 tane var pire gibiler aksama kadar oyuncak topluyorum. Halilarin ustunden yemek topluyorum . Koltuklara cikolata vs suruyorlar onlari siliyorum. Ancak onlar uyuyunca rahat ediyorum. Artik vucut uykusuzluga da alisti inan ki.Slm hanımlar benım 9 aylık ve 5 yaşında olmak üzre 2 cocugum var allah güç kuvvet versin gece 2sinin odasına gidip gelmekten tam uykumu alamıyorum buda yetmez gibi sürekli ev dagılıyor toplamaktan bulaşık yıkamaktan cok sıkıldım yardım edicek kimsem yok biri gelicek diye aklım cıkıyor tam salonu topluyorum cıkıyorum diğer odaya geçerken bi bakıyorum yine dağılmış eşim desen oda ha keza gelir salon kırlentlerini atar uzanır gıcık oluyorum ya bitmek bilmeyen uyku isteğim var siz temizliği nasıl yetiştiriyorsunuz 1 kahvaltı yemeleri 2 saati buluyor kücüğüm uyuyuncada sadece sessiz işler yapabiliyorum

tabiki de bunla kalmiyorum.Dik supurgeler çok iyi bir kurtarıcı böyle bebeli evlerde.Kirlendikce onla supuruyorum 10 günü beklemeden.Arada bir de tozlanan yerleri siliyorum.Eşyaları ise çocuk yürüyor bir tarafını çarpmasın ağzına alıp yutmasin derken azaltmisim ev kreş olmuş