ev de akrep buldum :(

Suna2222

sensizliğim bir çığlıktı hepiniz mi sağırdınız.
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2014
3.145
2.436
83
40
sabah banyonun lavabosunun içinde akrep buldum cok korkuyorum ilaçlatsam faydası olur mu acaba :( bebeklerim var

İlaçlat evet faydası olur, bizim de yayla evinde 2 -3 kere görmüştük, sarı olanları kolay fark edilmiyor.
Bebeklerin yataklarını örtecek şekilde cibinlik kullan, gece gündüz kapalı olsun, kontrol ederek yatır.
Evin çevresine de kükürt döktürün.

evınız bahcelı mı ?? hemen haşere ilaçlama ya basvurun . veya danısın.

İlaçlat evet faydası olur, bizim de yayla evinde 2 -3 kere görmüştük, sarı olanları kolay fark edilmiyor.
Bebeklerin yataklarını örtecek şekilde cibinlik kullan, gece gündüz kapalı olsun, kontrol ederek yatır.
Evin çevresine de kükürt döktürün.
cok sağol cnm

aynen sabah sabah nerden geldi bu yaa ilaç kesin çözüm olur nu cnm ya.
Olur,ayrıca ek seçenekleri de araştır.Kükürt demiş bir arkadaş duymuştum ben de,pencerelere sineklik taktır,ilaç ayrıca ev içine kükürt vs her ne ise koy,öyle yaşanmaz.Ne uyku kalır ne bişey.Ürperdimmm

Olur,ayrıca ek seçenekleri de araştır.Kükürt demiş bir arkadaş duymuştum ben de,pencerelere sineklik taktır,ilaç ayrıca ev içine kükürt vs her ne ise koy,öyle yaşanmaz.Ne uyku kalır ne bişey.Ürperdimmm
bende öyle cnm yaa aynen ne gerfkiyosa yapıcam

Nerden gelmiş o ya iyh hemen ilaclatin dikkat edin bebekler de varmış

Pencere kenarlarını da maviye boya. Akrepler maviyi ateş rengi olarak görüp kaçarlarmış

Back
X