Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm apartmanayy nerden gelmiş ya bahçeli mi ev
aynen sabah sabah nerden geldi bu yaa ilaç kesin çözüm olur nu cnm ya.töbeler töbesi,ayyyy.
İlaçlattır tabi ,kıyamam bebişlerin de var.
cok sağol cnmİlaçlat evet faydası olur, bizim de yayla evinde 2 -3 kere görmüştük, sarı olanları kolay fark edilmiyor.
Bebeklerin yataklarını örtecek şekilde cibinlik kullan, gece gündüz kapalı olsun, kontrol ederek yatır.
Evin çevresine de kükürt döktürün.
apartman dublex ama karşd orman varevınız bahcelı mı ?? hemen haşere ilaçlama ya basvurun . veya danısın.
Olur,ayrıca ek seçenekleri de araştır.Kükürt demiş bir arkadaş duymuştum ben de,pencerelere sineklik taktır,ilaç ayrıca ev içine kükürt vs her ne ise koy,öyle yaşanmaz.Ne uyku kalır ne bişey.Ürperdimmmaynen sabah sabah nerden geldi bu yaa ilaç kesin çözüm olur nu cnm ya.
bende öyle cnm yaa aynen ne gerfkiyosa yapıcamOlur,ayrıca ek seçenekleri de araştır.Kükürt demiş bir arkadaş duymuştum ben de,pencerelere sineklik taktır,ilaç ayrıca ev içine kükürt vs her ne ise koy,öyle yaşanmaz.Ne uyku kalır ne bişey.Ürperdimmm
ufktı yaa 6/7 cm kadarbyüklüğü ne kadardı
Bilmiyorum cnm yakafayı yiycemNerden gelmiş o ya iyh hemen ilaclatin dikkat edin bebekler de varmış