• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev derdi

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Arkadaslar tokilerden ev almayi dusunduk ama kafamiz acayip karisik kac saattir dusunuyoruz esimle normal kredi cekip ev alalim daha mantikli diyorum esime ama o tokilerle almak daha kârlı diyor. Valla şiştim artık. Tokide her 6 ayda bi artis oluyormus ben yanlismi biliyorum biri birsey soyleyebilirmi arastirdik birsey anlamadik bu yolla ev alanlar yardimci olabilrmi bana?.evsizlik canima tak etti hic memnun degilim su an oturdugum evimden turkiyede gecim sartlarida ortada. Pesin ev alamiyoruz malesef. :( boyle dusunup duruyoruz napsak diye. Tokide oturan oturmus varsa bilgi alirsam cok sevinirim

Hangisi sizi fazla zorlamayacaksa onu alin.
Insanin omru de kredi odemekle gecince bir anlami kalmiyor
Evet iste tokide her 6 ay artiyosa krediden daha cok odenmis oluyor bende bunu soruyorum ben yanlismi.biliyorum diye ins bilen biri cikar burda

Bence butceye uygun alin.mesela biz 3+1 alsak cok pahalilardi ama biz cok luks bi siteden 2+1 aldik.ilerde ailemiz genislerse daha buyugune geceriz.omur borc odemekle hayati kismakla gecmiyor.ilk asama icin toki mantikli sonrasinda satar daha iyisini alirsiniz

Arkadaslar tokilerden ev almayi dusunduk ama kafamiz acayip karisik kac saattir dusunuyoruz esimle normal kredi cekip ev alalim daha mantikli diyorum esime ama o tokilerle almak daha kârlı diyor. Valla şiştim artık. Tokide her 6 ayda bi artis oluyormus ben yanlismi biliyorum biri birsey soyleyebilirmi arastirdik birsey anlamadik bu yolla ev alanlar yardimci olabilrmi bana?.evsizlik canima tak etti hic memnun degilim su an oturdugum evimden turkiyede gecim sartlarida ortada. Pesin ev alamiyoruz malesef. :KK43: boyle dusunup duruyoruz napsak diye. Tokide oturan oturmus varsa bilgi alirsam cok sevinirim
Eğer çekilişe katılıp girerseniz evet her 6 ayda bir zam var,borcu bitmiş evi alırsanız sahibinden böyle satanlarda var sanırım bankaya ödersiniz o zaman zam olmaz.

TOKİ'ler deki işçilik ve kullanılan malzemeler kötü süpürge deyince fayanslar kırılıyor o derece ve banyolarında kötü bir koku oluyor çevre aidatları çok fazla yeri önemli genelde şehir dışına yapılıyor yer durumu iyiyse kârlı olabilir avantajı içinde okul ve park olması başka bir artısını bilmiyorum.

Arkadaslar tokilerden ev almayi dusunduk ama kafamiz acayip karisik kac saattir dusunuyoruz esimle normal kredi cekip ev alalim daha mantikli diyorum esime ama o tokilerle almak daha kârlı diyor. Valla şiştim artık. Tokide her 6 ayda bi artis oluyormus ben yanlismi biliyorum biri birsey soyleyebilirmi arastirdik birsey anlamadik bu yolla ev alanlar yardimci olabilrmi bana?.evsizlik canima tak etti hic memnun degilim su an oturdugum evimden turkiyede gecim sartlarida ortada. Pesin ev alamiyoruz malesef. :KK43: boyle dusunup duruyoruz napsak diye. Tokide oturan oturmus varsa bilgi alirsam cok sevinirim
bence evin değerlenmesinden ziyade çevre nasıl o çok ama çok önemli. ucuz etin yahnisi pek olur. karlı olacak ucuz olacak diye ben şahsen girmem böyle bir işe. en doğrusu kredi çekip içinizinde rahat edeceği bir semtten ev almanız daha dogru. hem ödeyeceğiniz parayı bilirsiniz. ara ödeme olur,artış olur gerek yok bulanıklığa. ha 3+1 alamazsın 2+1 alırsın hiç değilse içine sinen bir ev ve rahat edeceğin bir semtte olur ne kadar ödeyeceğinde belli olur. anahtar teslim parası yok iskan yok çevre düzenlemesi valla hiç araştıramam hemde uğraşmam ben öyle kafanızın rahat edeceği yolu bulun. şimdiden kafanız karışmış bile demek ki doğru bir yol değil bu sizin için.

TOKİ'ler deki işçilik ve kullanılan malzemeler kötü süpürge deyince fayanslar kırılıyor o derece ve banyolarında kötü bir koku oluyor çevre aidatları çok fazla yeri önemli genelde şehir dışına yapılıyor yer durumu iyiyse kârlı olabilir avantajı içinde okul ve park olması başka bir artısını bilmiyorum.
ben tokide oturuyorum ama dediginiz hic bir skntiyla karsilasmadim. korktum suan acikcasi ilerleyen zamanlarda olurmu acaba diye

ben tokide oturuyorum ama dediginiz hic bir skntiyla karsilasmadim. korktum suan acikcasi ilerleyen zamanlarda olurmu acaba diye
Şehire göre değişebilir benim de oturan tandıklarım var yıllardır memnunlar.

Şehire göre değişebilir benim de oturan tandıklarım var yıllardır memnunlar.
cok sicak oluyo en guzel artisi o bence
diger evim son derecde yandigi halde buz gibi olurdu. burda tsortle dolasiyoruz. etrafta zamanla guzellesiyor. birde sehir merkezi burasi belki ondan farkedebilir

TOKİ’ler de 2 çeşit var biri alt gelir grubu birde normal konut satışı var siz hangisinden almayı planlıyorsunuz

Ben bir çok ilde TOKİ gördüm hepsi aynı kalitede içini yaptıranların güzel oluyor ama bulunduğum ilde 8 yıl olmadan dışındaki sıvalar hep döküldü

Valla bizim buradaki tokiler çok güzel görünce sasirmistim ama sınıf sınıf tokiler var siz hangisini almayı düşünüyorsunuz

Ben tokilerden ev almıştım, aylar geçiyor ödüyorum ödüyorum borç güncellenince gene borcum aynı oluyor, sanki hiç ödememişim gibi...
taksitler bitene kadar ne ödeyeceksin belli değil. en son başka bir bankadan çekip ilk bankaya borcu kapattım, taksit sabite döndü de rahatladım.

Back
X