- 5 Mayıs 2014
- 446
- 7
- 38
- 37
- Konu Sahibi KadinlarKulubu
-
Eki Görüntüle 1184811 Eki Görüntüle 1184812
selamlar ben bi konuda sizden fikir almak istiyorum.
Benim salonum amerikan mutfaklı benim size danışmak istediğim konu halı ve perde konusunda birde ünite arkasına duvar kağıdı yapılmalımı yapılmamalımı konusunda
halı rengi görüldüğü üzere beyaz çalışan bi bayan oldugumdan temizlik açısından beni zorlamaya başladı başka hangi renk ve desen uygun olabilir.
Ay canım snde benim gibi berjer belasına takılmışsın şimdiki aklım olsa berjerlerimi sandalye gibi olanlardan yaptırıp masada kullanırdımMerhaba, malesef ev tutmadan eşya almak gibi bir hataya düştüm ve şimdi salonuma sığamıyorum. Salonuma ayrıca bir konsol gelecek fonlarımı berjerlerimin desenine yakın desenlerde seçtim. Lütfen bu odayı büyük ve ferah gösterecek çözümler üretin lütfeeen
Eki Görüntüle 1217339 Eki Görüntüle 1217340
Koltuğnu Ayakları bence tv ünitesi renklerinde olsa uyabilirdiEki Görüntüle 1221783 iyi çalışmalar, ben salonumu değiştirmek istiyorum. Öncelikle koltuk takımımdan başlayacagım ve sonrasında halı perde.vvs. alınacak. İzmride alabaılecegım cok fazla ve daha ucuz model olmasına ragmen bu koltugu gördugum gunden berı ne vazgecıp başka bır koltuk alabılıyorum ne de bu koltugu alabılıyorum ... Rahatlık ve salonuma uyumu ve kombınlenmesı konusunda tereddutlerım var ...
Halihazırda bulunan tv üniteme uyar mı ? Nasıl bır halı ve perde secebılırım ?? yemek masası sandalyelerımı nasıl secmelıyım? yardımcı olursanız sevınırım...
tv unıtem resımdekı gıbıdır .. yorumlarınızı beklıyorum .... bu bırkac gun ıcınde karar verecegım
Eki Görüntüle 1221786
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?