ben yeni evliyim. oturma odasını gereksiz gördüğüm için evlenene kadar büyük şiddetle karşı çıktım oturma odası yapmaya. hatta babam ben tv ile koltuk alıcam oturma odanız olsun dediğinde azıcık tartıştık istemiyorum allah istemiyorum diye :))) benim biraz çok vıttı vızırım var evimin bi odasını ardiye gibi kullanıyorum çamaşırımı kurutuyorum. kuru baklagiller için bi dolap aldım o dolap çeyiz sandığım babaannemin hatırası servis arabası bohça sandıkları süpürgem çamaşır kurutmalığım ütüm orada. salonda oturuyoruz, salon koltuklarım krem rengi çok içime sinerek aldım ama kaş düşse belli ediyor mübarek elimde süpürge bez dolanmaktan yorulduğum için kullanmadığım battaniyelerimi koltuk örtüsü yaptım şimdilik bu durumda pek içime sinmedi. diğer odam da çalışma odam ısrarlara dayanamayıp kitaplığımın karşısına bir koltuk aldım üç kişilik çalışma masam dergilerim kitaplarım defterlerim kalemler falan bana ait bi oda ve kedim, maması suyu, tuvaleti orada :) evin en sevdiğim yeri diyebilirim. bir de eşim tayinci olduğu içinde bi koltuk takımı daha istemedim bunları gittiğimiz ilde bırakıp yeniden evimi düzmek istiyorum. ama şöyle bakınca evim çok boş gibi duruyo. çalışma odamı çok az kullanıyorum bi odam boş gibi nedense gözüme batıyo boş odamı oturma odası yapmak istiyorum çünkü eşimde gece çalıştığı için hep salondayım salona tıkılı kalmış gibi hissediyrum :)) sizin oturma odanız var mı sizce gerekli mi evimde bi anormallik var mı yoksa bana mı öyle geliyor. 1.5 aylık evli olduğum için yeni eve alışamadım gibi de geliyo bilmiyorum işte