• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dubleks ev tavsiye

açılır kappanır istiyorum bende, hava güzelken açarız, yıldızlar görünür, sac çok antipatik geldi bana, aynen oda gibi
Benim en üst kat balkonum kayar cam. Panel panel olduğu için de istediğim kadarını açabiliyorum. Kışın yağmur vs girmesini engellediği için balkon masası, kanepe falan hep sabit oluyor.

Benim en üst kat balkonum kayar cam. Panel panel olduğu için de istediğim kadarını açabiliyorum. Kışın yağmur vs girmesini engellediği için balkon masası, kanepe falan hep sabit oluyor.
Bizim de çatı katındaki balkona düşündüğümüz şeyler var ama karar veremedik
Gideri tıkanmış aldığımızda
Bacaya da kargalar yuva yapmış gideri açmak için eşim çıktığında delirdiler yavrulara zarar verecz diye mecbur kapattık kapıyı kaldı öyle ama baya sıkıntılı
Üst katı kendimize yatak odası yapacağız eşim kapatalım kıyafet odası yapalım diyor ama ben pek bilemedim olur mu acaba

Bizim de çatı katındaki balkona düşündüğümüz şeyler var ama karar veremedik
Gideri tıkanmış aldığımızda
Bacaya da kargalar yuva yapmış gideri açmak için eşim çıktığında delirdiler yavrulara zarar verecz diye mecbur kapattık kapıyı kaldı öyle ama baya sıkıntılı
Üst katı kendimize yatak odası yapacağız eşim kapatalım kıyafet odası yapalım diyor ama ben pek bilemedim olur mu acaba
Komple kapatmaktan mı bahsediyorsunuz? Onun için izin almanız gerekebilir.

Yalıtımı nasıl? Çatı katları genelde su almaya, rutubete falan meyilli oluyor. Benim en üst kat balkonum normal büyük salon balkonu. L şeklinde cam kapattım ben.

Başka balkonunuz yoksa ve açık hava seviyorsanız bence full kapatmayın. İnsan balkonda çay kahve içmek istiyor hava güzelken. Ya da kışın yağmur yağarken falan çok keyifli oluyor.

Komple kapatmaktan mı bahsediyorsunuz? Onun için izin almanız gerekebilir.

Yalıtımı nasıl? Çatı katları genelde su almaya, rutubete falan meyilli oluyor. Benim en üst kat balkonum normal büyük salon balkonu. L şeklinde cam kapattım ben.

Başka balkonunuz yoksa ve açık hava seviyorsanız bence full kapatmayın. İnsan balkonda çay kahve içmek istiyor hava güzelken. Ya da kışın yağmur yağarken falan çok keyifli oluyor.
Evet komple kapatmak
Yalıtıma da ihtiyacı var bence aşırı sıcak oluyor
Rutubet en alt katta var üst katlarda görmedim onun sebebi de büyük balkonun tıkanmış gideri
Üst katla beraber 4 balkon var ona ihtiyaç olmaz diye düşünüyoruz
Komşum büyük balkonu cam kapatmış hapishane gibi geliyor ben istiyorum her yer açık olsun ama balkonların taşının demirinin giderinin her yerinin yapılması şart
O yüzden eşime kapattırmak kolay geliyor

selamlar, bende terasın öl camını cam balkon yaptırmak, üzerinide kafeler gibi açılır kapanır istiyorum, yağmuru falan geçirmez, hava bozukken kapatır, iyiyken açar keyiflice otururuz diye düşünüyorum. henüz dublekse çıkamadık, planımız bu enazından

Misafir için alt katta da tuvalet banyo varsa sorun olmaz. Genelde dübleks, büyük evlerin temizliği zor olur ama onun dışında, eğer bu evi sevdiyseniz bence işinizi görür.

Aklıma siz geldiniz bir konu okurken
Kedileriniz nasıl
teşekkür ederim iyiler. Biz o yeni kediyi sahiplendirmekten vazgeçmiştik ama benim KV ameliyat olacağı için yanına gidecektik büyük kediyi de alıp, o sıralarda küçük kediyi sahiplenmek isteyen biri çıktı, biz de verdik. KV'demde kaldığımız sürece hep sizin söyledikleriniz geldi aklıma, biraz üzüldüm ama kedi için de iyi olacaktı, çok iyi bir aile, 10 yaşlarında kızları var, tam küçük kedinin enerjisine uygun ama sonra bunlar biz dönünce kediyi geri verdiler, anneanneleri sorun çıkartmış. Kısmet bu valla. Kedi yine bizde. Araları iyi. Biraz mama ayırma sorunu yaşıyoruz, büyük kedim de biraz zayıfladı iştahsız ama iyiler. Bizim ev de dübleks, küçük kedinin mamasını yukarıda, büyük kedinin mamasını aşağıda veriyorum. Küçük kedi oynamak için sürekli aşağıya inmek istiyor, mamaları kaldırıp salıyorum, böyle köşe kapmaca falan idare ediyoruz :)

teşekkür ederim iyiler. Biz o yeni kediyi sahiplendirmekten vazgeçmiştik ama benim KV ameliyat olacağı için yanına gidecektik büyük kediyi de alıp, o sıralarda küçük kediyi sahiplenmek isteyen biri çıktı, biz de verdik. KV'demde kaldığımız sürece hep sizin söyledikleriniz geldi aklıma, biraz üzüldüm ama kedi için de iyi olacaktı, çok iyi bir aile, 10 yaşlarında kızları var, tam küçük kedinin enerjisine uygun ama sonra bunlar biz dönünce kediyi geri verdiler, anneanneleri sorun çıkartmış. Kısmet bu valla. Kedi yine bizde. Araları iyi. Biraz mama ayırma sorunu yaşıyoruz, büyük kedim de biraz zayıfladı iştahsız ama iyiler. Bizim ev de dübleks, küçük kedinin mamasını yukarıda, büyük kedinin mamasını aşağıda veriyorum. Küçük kedi oynamak için sürekli aşağıya inmek istiyor, mamaları kaldırıp salıyorum, böyle köşe kapmaca falan idare ediyoruz :)
Çok tatlısınız yaa❤️
Beraber güzel ömürleriniz olsun

O demek ki sizi seçmiş aile olarak🙈
Bazı kediler alışmıyor sizi de anlıyorum
Ben de geçici olarak tedavi etmek için aldığım kediler olunca evdeki kızım kıskançlıktan çişini yapıyor
İlk zamanlar kısır olmadığı için yapıyor sanmıştım
Nerdeyse 8 senedir bizde 7 senedir aldığım gibi içeri devam ediyor kıskançlıklarına😬

Bahçeme kedinin biri yavruların getirdi
5 tane renk renk o kadar tatlılar ki
İki gündür uyku uyuyamıyorum ıslanacaklar diye yuva yaptım merdivenin altına
Şimdi yine sıcak su koyup şişelere sabah koyduklarımı değiştireceğim
Anne gitmesin mama su aramaya diye sürekli besliyorum İnsallah hasta olmadan büyürler

Onların kokusunu bile alıp kokluyor oturduğum gibi kucağıma yatıyor sanki onu sokağa bırakıp yeni kedi sahipleneceğim🤪

Bu kediler çok şeker çok çok çok

15gündür kv evindeyim dublex ve nefret ediyorum hergün in çık habire ne işi bitiyor ne başka bişeyi yani bence dublex ev oturmadan önce cazip geliyor heleki çocuk varsa ızdırap.

Şuan sürgülü kapı var 3yaşında kızım 2günde açmayı öğrendi😀 daha 15gün buradayız kazasız belasız 3+1 evimize döneriz inşallah 😀
ay! allah korusun, burda 2 tuvalette klozetti, ısınma dert, merdivenden çocuğu kollamak dert, sürgülü apı yapsak merdiven başlarına, aşağıdayken kapatsak çıkmasın, yukarda kapasak inmesin, düşmesin yani, amaan, adam bee! uykul

arkadaşlar peki tentelerin ömrü nekadar oluyor? açılır kapanır yaptırsak dayanırmı brandası uzun ömürlü olurmu

Back
X