- 14 Kasım 2009
- 480
- 183
- 628
- Konu Sahibi Nazlican333
-
aynı bu sekılde konusun ısteKizlar beni çok rahatsız eden bir durum bu. Ben ve eşim çalışıyoruz. Bir yıl önce bir ev aldık onun kredisini oduyoruz. Ben maasim yatinca ona gonderiyorum.
o krediyi kredi kartlarını elektrik doğalgaz telefon ve evin aidatını ödüyor. Ben öğretmenim. Eşim ek derslerime karışmıyor. Ben ek derslerimle çocuğun kresini ve ihtiyaçlarını ve kendi ihtiyaçlarimi karsiliyorum. Artanida biriktiriyorum. Eşimin maasından da baya para kalıyor. Ben eşimin faturaları kendi hesabindan ödediğini düşünüyordum ama kredi kartıyla ödüyormus. Dolayısıyla beraber oduyoruz. Böyle olunca onun maaşından baya para kalıyor. Ama eşim ısrarla benim kalan paramı harcamaya çalışıyor. Kendi parasından bisey harcamiyor. Ben bisey biriktiremiyorum. Bunu esimle nasıl konusabilirim sizce..
beraber hesaplayınEsimle bunu konuştuğumda bende hiç para kalmıyor. Sen yanlış hesaplamışsindir diyecek biliyorum. Kabul etmeyecek.
Bizim esimle hesabimiz bir. En kolayi bu sanirim, aylik giderlerimiz belli (kira,araba kredisi,elektrik faturasi vs.) onlar cekildikten sonra her ay düzenli ayri bi hesaba biriktirmek istedigimiz miktari atiyoruz, geriye kalan paraylada kendi özel ihtiyaclarimizi karsiliyoruz. Böylelikle senin parandi benim paramdi kavgasi olmuyor.
Kizlar beni çok rahatsız eden bir durum bu. Ben ve eşim çalışıyoruz. Bir yıl önce bir ev aldık onun kredisini oduyoruz. Ben maasim yatinca ona gonderiyorum.
o krediyi kredi kartlarını elektrik doğalgaz telefon ve evin aidatını ödüyor. Ben öğretmenim. Eşim ek derslerime karışmıyor. Ben ek derslerimle çocuğun kresini ve ihtiyaçlarını ve kendi ihtiyaçlarimi karsiliyorum. Artanida biriktiriyorum. Eşimin maasından da baya para kalıyor. Ben eşimin faturaları kendi hesabindan ödediğini düşünüyordum ama kredi kartıyla ödüyormus. Dolayısıyla beraber oduyoruz. Böyle olunca onun maaşından baya para kalıyor. Ama eşim ısrarla benim kalan paramı harcamaya çalışıyor. Kendi parasından bisey harcamiyor. Ben bisey biriktiremiyorum. Bunu esimle nasıl konusabilirim sizce..
Eşim ortak hesap isinede karşı çıkıyor. Kendi hesabında paranın birikmesini istiyor. Ben soruncada rahatsız oluyor. Benim hesabında paranın bulunmasını istemiyor.
Öyle şey mi olurmuş yaa,niye izin veriyorsun ki böyle bir şeyeEşim ortak hesap isinede karşı çıkıyor. Kendi hesabında paranın birikmesini istiyor. Ben soruncada rahatsız oluyor. Benim hesabında paranın bulunmasını istemiyor.
Eşim ortak hesap isinede karşı çıkıyor. Kendi hesabında paranın birikmesini istiyor. Ben soruncada rahatsız oluyor. Benim hesabında paranın bulunmasını istemiyor.
Çok akıllı eşiniz. .
bizim bir tanıdık yıllar sonra bu sebepten boşandı. .
Enayi gibi ona çalışmışım bir ömür diyor. .
cimrilik hastalığı da varmış. .
Anlamıyorum sen o mu var ..
açık açık konuş. .
Bizim bir tanıdık da bu yüzden boşanamadı.
Kadın öğretmendi, iki taraf da çalışıyordu. Şiddet gördü ama ne zaman ayrılacak olsa eşi tüm mal varlığının üzerine yatıp "çantanı al çık" diye evden kovdu. Alınan her şey adamın üzerineydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?