- 17 Mart 2012
- 6.690
- 2.424
- 448
- Konu Sahibi CinnamonQueen
-
Merhaba,
Degisik kitapliklar, sehpalar, calisma masasi, gardirop, kanepe, hali-yolluk var su anda. (Yurt disina tasinacagim icin satilik cok urun olacak bunlar disinda ama kasim ayinda.) Kurtkoy'de oturuyorum
Fiyatlar nedir?Mrhaba,
Tv ünitesi - http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-beyaz-lake-tv-unitesi-3te-1-fiyatina.953257/
Yatak olabilen deri köşe koltuk - şu an fotoğrafı yok ama ilgilenirseniz eklerim. Modeli şudur;
Kitaplıkların fiyatlarını öğrenebilir miyim?Merhaba,
Degisik kitapliklar, sehpalar, calisma masasi, gardirop, kanepe, hali-yolluk var su anda. (Yurt disina tasinacagim icin satilik cok urun olacak bunlar disinda ama kasim ayinda.) Kurtkoy'de oturuyorum
Koltuk takımı bulundu teşekkürlerkoltuk takımı var salon için, Sahibinden.com da ilanım var incelemek istersen ilan no:315190260.
Küçük ev aletlerim var teşekkür ederimBende sadece katı meyve sıkacağı, çaydanlık falan var eğer istersen
bende halı var düşünürseniz ama adanadayım
Masa da bulundu sağ olun, kitaplık banyo dolabı 2 kapılı dolap tarzı şeylere ihtiyacım varbendede yemek masası var.kare şeklinde açılıyor.6 kişilik açılınca 8 kişilik oluyor .sıfır diyebiliriz.fazla kullanmadım.ceviz özel yapım.bağcılarda .
sihalıda var istiyorsanız .renk olarak siyah aralarında renkler var düz siyah değil 2 tane 3 metrekare 1 tanede 6metre kare var.siyahlar gümüşsuyu marka 150 tl 2si.
6 metrekare halıda 80 tl. dır .siyah halılar sıfırdır.teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?