ev eşyaları

guzel dılekler temennılerıne tesekkur ederım..

bu topici gordukce nese doluyor içim.. :)

eve fazla eşya doldurmamak fıkrını sevdım..hemde cok..

bizim eve +1 çalışma odası gereklı..ben sımdıden önce evın planını yapıyorum..

biziim sevgi dolu sıcacık evimiz 2+1 olucak o yüzden çalışma odası yok bize zaten bilgisayarla olur işimiz onada gerek yok

ama bu eşyaları iyi araştırmak lazım kızlar hafif yataklı sandıklı bi sürü şey lazım

ben ve erkek arkadasım kesınlıkle eve ıs getırecegımız ıcın.. bi köse ayırmak şart.. odada olmayabılır..

bızım bı evımız bıle yokken ufukta :):) sadece planlıyoruz haliyle... kucucuk bıle olsa senın ya saraylardan daha guzeldır bence..

sizin şansınız var o yüzden aslında siz görmüyosunuz
önce planlarınızı yaparsınız gerkli oda sayısı falan göz önüne alırsınız öle araştırısnız
valla sevdiceğimle olsun bi odalı eve bile razıyım

planlamak bısey degıstırmeyecek basımızı sokacak bı evımız olsunda..Allah en guzellerını nasıp etsın inşallah sizlere bizlere hepiiiiiiiiiiimizee..

teşekkür ederim canım..tam da böyle bişi düşünüyordum bende...

oturma odası- salon olayında aslında ben amerikan mutfak istiyorum mutfak ve oturulan yaşam alanı, samimi mi bi ortam... dezavantajları var tabii ki ama benim gönlümden öyle geçiyor. tabi amerikan mutfak olursa ayrıca bir salon tarzı yere gerek var. yoksa bizde nişamlımla oturma odası salon ayrı ayrı olsun istemiyoruz..ama nihayi kararı evi tuttuğumuzda vereceğiz..

eşyalara ev tuttuktan sonra karar vericez yani temmuzda filan..mobilya kampanyaları ne zaman oluyor bilmiyorum.. beyaz eşyalarda da yaza doğru oluyormuş galiba.. beyaz eşyada bosh düşünüyoruz Siz neler düşünüyorsunuz??

valla canım bende salon için ayrı takım oturma odası için ayrı takım almayı gereksiz buluyorum
o koltuklar orda otursun sen kapa kapını diğer odada otur ne anladım ondan
ben arçelikten yanayım tv de vestel diyorum ama tvmiz Philips o var onu almıcaz.ama diğerleri için kesinlikle arçelik ben kendimi bildim bileli onu kullanıyoruz.ama frıındakararsızım biraz.bide ocak için bi görüşme yapmıştım yetkili bi kız vardı simtel arçelik ürünlerini üretilyomuş sadece arçelik yazısı yazılıyomuş.karşılaştırınca özellikler faln herşey aynı fiyat yarı yarıya ama o yüzden ocak ve fırında simtel yada başka bi fırın düşünebilirim ben.ama ilk tercihim arçelik kesinlikle

canım bi kere fotolar çok güzel teşekkür ederim.. koltuk takımı olarak açık renklerde dediğin gibi çok güzel oynanabilir bir kaç değişiklikle..çok ta hoş olur katılıyorum sana.. ben daha çok masa, sandalye, tv ünitesi tarzı yani ahşap olan mobilyalarda renk tercihinizi merak ediyorum.. yani heryerde beyaz yatak odası,beyaz yemek odası, beyaz masa sandalye ... hayır yanlış anlaşılmasın çok güzel modeller çok hoş buluyorum fakat her yer o kadar beyaz oldu ki bütün evlerde beyaz mobilya.. o yüzden alternatif olarak ne düşünebiliriz???

Sanırım salonda beyaz mobilya tercih etmem, sadece koltuk beyaz, kirli beyaz ya da bej,krem gibi açık renkler olabilir.(gün doğmadan neler doğar gerçi, o zamana kadar binlerce kez kararım değişir ) Sonuçta yatak odası gibi değil, sık kullanılan ve kolay kirlenecek bir yer salon. Mobilya rengi, koltuk ve diğer aksesuarlara göre seçilir gerçi kafadan bu renk güzeldir denmez ama benim tercih edebileceğim renkler:

Aşırı koyu renk mobilyalar içimi karartıyor nedense:44: Evleri de ufak gösteriyor

öncelikli olarak bi evin olmazsa olmazının listesini oluşturalım..sonrada su ürün olursa bu ürün olursa diye tavsiyelerde bulunsak.. yani odaları tek tek.. böylece her bır detaya göz gezdırmış, eksiği fazlasını konuşmuş oluruz..aciliyeti olanlar, sonraya ertelenebilecek..hem daha once bu evlılık telasını atlatmıs olan yenı evlıler, artık dem almış olgun bayanların ozellıkle tavsıyelerıne ıhtıyacımız var.. daha benımde coook zamanım var evlenmeye..Öyle diyenlerde buyursun gelsin..hiç olmazsa gelecegı planlamaya şekillendirmeye fikir edinmenizi sağlar.. bu topic'te bı keramet var ayrıca biline..

kızlar hani şu meşhur aynalı saatler varya kampanyada kargoda ücretsizmiş
3w.yakala.co/firsat/tum-turkiye/3362/dekoratif-saat-aynalar-dan-kugu--marti--kiz-kulesi-ve-kelebek-modelli-dekoratif-saat-aynalar-yuzde83-indirimle-15-tl

cnm benim tercihim 3. ve 4. resimler olabilir... koyu renk düşünen arkadaşlara da belirteyim önermiyorum.. hemen toz belli ediyo ve parmak izi bırakıyo.

kızlar arçelik lal serisi %20 indirimdeymiş bilginiz olsun
bu arada dün aşk tesadüfleri severi izledim özgürün evindeki masaya bayıldım
çekmeceli ama çekmece olduğunu açınca anlıyosun

peki bu nasıl? kapandığında siyah bir + olan beyaz bir masa .. açılıp zigon sehba olarak ta kullanılabilir...

ikincisi daha kullanışlı
ilkinin masa boyu biraz daha yüksek olsa daha güzel olurdu

orta sehbayı fonksyenel düşünüyorum. ya birincisi gibi içinde bişeyler saklanabilmeli (gazete dergi v.s.) ya da ikincisi gibi zigon sehba olarakta kullanılabilmeli.. az eşya çok işlev:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…