guzel dılekler temennılerıne tesekkur ederım..
bu topici gordukce nese doluyor içim.. :)
eve fazla eşya doldurmamak fıkrını sevdım..hemde cok..
bizim eve +1 çalışma odası gereklı..ben sımdıden önce evın planını yapıyorum..
teşekkür ederim canım..tam da böyle bişi düşünüyordum bende...
oturma odası- salon olayında aslında ben amerikan mutfak istiyorum mutfak ve oturulan yaşam alanı, samimi mi bi ortam... dezavantajları var tabii ki ama benim gönlümden öyle geçiyor. tabi amerikan mutfak olursa ayrıca bir salon tarzı yere gerek var. yoksa bizde nişamlımla oturma odası salon ayrı ayrı olsun istemiyoruz..ama nihayi kararı evi tuttuğumuzda vereceğiz..
eşyalara ev tuttuktan sonra karar vericez yani temmuzda filan..mobilya kampanyaları ne zaman oluyor bilmiyorum.. beyaz eşyalarda da yaza doğru oluyormuş galiba.. beyaz eşyada bosh düşünüyoruz Siz neler düşünüyorsunuz??
Canım beyazdan sıkıldığın zaman duvar rengiyle oynayarak ya da renkli yastık ve perdelerle odaya renk katabilirsin ama siyah gibi
kırmızı gibi renklerde koltuk alırsan odanın havasını değiştirmen zor olur gibi sanki. Mesela: (bazıları tam beyaz değil, örnek olması bakımından koydum)
Eki Görüntüle 306129
Eki Görüntüle 306133
Eki Görüntüle 306130
Eki Görüntüle 306131
Eki Görüntüle 306132
Eki Görüntüle 306134
Eki Görüntüle 306135
Yaşasın beyin fırtınası:)))))))))
canım bi kere fotolar çok güzel teşekkür ederim.. koltuk takımı olarak açık renklerde dediğin gibi çok güzel oynanabilir bir kaç değişiklikle..çok ta hoş olur katılıyorum sana.. ben daha çok masa, sandalye, tv ünitesi tarzı yani ahşap olan mobilyalarda renk tercihinizi merak ediyorum.. yani heryerde beyaz yatak odası,beyaz yemek odası, beyaz masa sandalye ... hayır yanlış anlaşılmasın çok güzel modeller çok hoş buluyorum fakat her yer o kadar beyaz oldu ki bütün evlerde beyaz mobilya.. o yüzden alternatif olarak ne düşünebiliriz???
Sanırım salonda beyaz mobilya tercih etmem, sadece koltuk beyaz, kirli beyaz ya da bej,krem gibi açık renkler olabilir.(gün doğmadan neler doğar gerçi, o zamana kadar binlerce kez kararım değişir) Sonuçta yatak odası gibi değil, sık kullanılan ve kolay kirlenecek bir yer salon. Mobilya rengi, koltuk ve diğer aksesuarlara göre seçilir gerçi kafadan bu renk güzeldir denmez ama benim tercih edebileceğim renkler:
Eki Görüntüle 306506
Eki Görüntüle 306507
Eki Görüntüle 306508
Eki Görüntüle 306509
Aşırı koyu renk mobilyalar içimi karartıyor nedense:44: Evleri de ufak gösteriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?