Ev eşyalarım kınalandı , çıkar mı ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar sabah sabah şok oldum. Hafta sonunu oldukca yogun gecirdim, şehir dışındaydık pazar gecesi çok geç döndük hemen uyuduk. Keza dün işe gittik filan

Cuma akşamı elimdeki hint kınasından sanırım parcalar döküldüğü heryeri kınalamış. Tabiki ne döküldüğünü fark ettim nede böyle bişey olacağını ama düşünüyorum başka bi ihtimal olamaz kına onlar.

Mutfak tezgahım beyaz ve bir sürü var , salon masamdada bir parça, hatta bembeyaz salon halımda da var , mutfak sandalyemde gördüklerüm bunlar ne yapmalıyım.
Sabah fark ettim evden cıkarken mutfak tezgahına domestos doktum geldim cıkmazsa bu sekilde kullanamam , ayrıca herşeyimizde yeni ya.

Eklentiler

• 34f59e65-a6c6-4f62-97a9-c81bffd0a014.webp
    34f59e65-a6c6-4f62-97a9-c81bffd0a014.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 948
  • ae25d14a-0262-4cba-8ee2-cf540e078ccc.webp
    ae25d14a-0262-4cba-8ee2-cf540e078ccc.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 903
  • a5042838-0d62-4c70-b853-d6ac124b70d6.webp
    a5042838-0d62-4c70-b853-d6ac124b70d6.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 878
  • d68aaab8-e0f3-4b45-ada2-ae56ee036de7.webp
    d68aaab8-e0f3-4b45-ada2-ae56ee036de7.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 904
Eviniz deniz olan bir yerdeyse tani nemli bir bölgedeyse kına degil kültür onlar şuan benim halılarında çıkıyor bu sabahta aynısı koştukta çıkmış aynı sizinkiyle nemli bir bölgedeyim çünkü hava almayınca bazen artıyor küfler.Bende Silicem bakalım azcık çıkıyor

Ya nemli yerlerde küf mü oluyor ne, öyle birşey bence bu.

Kınayasa eğer asla çıkmaz lekesi.bende damlatmistim yanlışlıkla banyo halisina dolabına falan çıkmıyor.

Eviniz deniz olan bir yerdeyse tani nemli bir bölgedeyse kına degil kültür onlar şuan benim halılarında çıkıyor bu sabahta aynısı koştukta çıkmış aynı sizinkiyle nemli bir bölgedeyim çünkü hava almayınca bazen artıyor küfler.Bende Silicem bakalım azcık çıkıyor

Ya nemli yerlerde küf mü oluyor ne, öyle birşey bence bu.

Küf daha mantıklı geldi bana, elinizdeki kına ne kadar olabilir ki bu kadar çok yere damlasın. Küf olabilir arkadaşların dediği gibi

Sanki çıkmaz gibi duruyor ama

Canım bunlar küf bnce ya kına olsa ustunde o tortusu olur ve maleseff kufse bnce çıkmaz:KK43:

Kızlar kına bunlar ya uzerılerınde bırer ufacık gıdım tortular vardı sabah sıldım hemen ıste cıkmadı ama hanı asprın olur camasır suyu olur hadı salonu halıyı sandalyeyı gectım bu tezgahı ben naparım boyle

Kınayasa eğer asla çıkmaz lekesi.bende damlatmistim yanlışlıkla banyo halisina dolabına falan çıkmıyor.
Hınt kınası mesela elden 10 gunde cıkarken tezgahtan neden cıkmaz kı cıf fılan ne bılım bu sekılde kullanamam

Ben kınaya benzetemedim hiç...
Küf desende mermerde nasıl küf oldu onu da anlamadım...
Ama aspirin dene baya işe yarıyor...

Kızlar kına bunlar ya uzerılerınde bırer ufacık gıdım tortular vardı sabah sıldım hemen ıste cıkmadı ama hanı asprın olur camasır suyu olur hadı salonu halıyı sandalyeyı gectım bu tezgahı ben naparım boyle
Siz çözüm arıyosunuz hiç başıma gelmediği için bilemedim. Domestos, tuz ruhu evdeki bütün leke çıkarıcıları denerdim heralde çıkarmak için

Kına dıyorum cunku elımde kına vardı , bı sure tutup bandını cope atmıstım ama bızde yola cıkmak uzereydık acıkcası posetten dokulmus tezgaha dıger sandalye halı ve salondakı masaya ıse benım elımden geldıgını dusunuyorum :(

Hınt kınası mesela elden 10 gunde cıkarken tezgahtan neden cıkmaz kı cıf fılan ne bılım bu sekılde kullanamam
ozaman üzgünüm ama asla çıkmıyor. Halıdan da,sandalyeden de masadan da çıkmaz. Ben deneyimliyim bu konuda.çok örtü çöpe atmisligim vardır bu yüzden.leke resmen işliyor içine yapışıyor. Öyle hiç bir şey çıkarmıyor.

ozaman üzgünüm ama asla çıkmıyor. Halıdan da,sandalyeden de masadan da çıkmaz. Ben deneyimliyim bu konuda.çok örtü çöpe atmisligim vardır bu yüzden.
Tezgahtan cıkmasına razıyım aslında

Benimde böyle oldu birçok yer ama bol köpüklü olunca çıkar

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 289
Cute tezgahtakini çamaşır suyuyla yıkadıkça rengi açılır diye düşünüyorum. Diğerleri için de arap sabunu ve beyaz kalıp sabun öneririm. Tek seferde çıkmayabilir ama ara ara sildikçe çıkacaktır kimyasal değdirne tezgah dışındaki yerlere

Back
X