• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev gecindirmek çok zor daha tutumlu nasil olunur ?

Ben de çok imreniyorm tek maaşla çok rahat yaşayan insanlara ,hiç çalışma sıkıntısı olmayan insanlara mesala ,ben hep ay sonu hesabı yaparken buluyorum kendimi .
Nasip demekki yapacak birşey yok.
Ne kadar harcamasanda bir yerlerden kissanda o ay sonu hic gelmiyor

Bnde aynı sıkıntıdan muzdarip im :) eşim de bende işsiziz piskolojim bozuldu resmen .
İş yok şirket yok ya markette , mağazada çalışıcan Allah yardımcımız olsun .
Ben iş bakıyorum da bulamıyorum eşimde aynı boşa okuduk resmen.
Biz de ayni durumdayiz. Ben hamile oldugum icin calismiyorum. İki aydir da esim issiz. Gercekten zor sikintili gunler. Market magza diyorsun da inan ki onlar bile almiyor su mevsim de. İnan market bulsa kosarak gidecek.

Siz bayağı çalışmasını masalhh.neden kapanmadi borçlar erken
Ben 3 yilda 60 bin lira kadar borc odedim canim eve girdikten sonra cikan borclari saymiyorum bile bekarken calistigimla yatirim yapmistim onlarda ceyiz alisverisiydi nisandi derken bitti tukendi sifira sifir kaldim gene

Biz de ayni durumdayiz. Ben hamile oldugum icin calismiyorum. İki aydir da esim issiz. Gercekten zor sikintili gunler. Market magza diyorsun da inan ki onlar bile almiyor su mevsim de. İnan market bulsa kosarak gidecek.
Is bulmakta cok zorlasti artik mezuniyet reerans derken bir ton sart ariyorlar ama verdikleri ucret asgari ucret bir surude teferruatlari var

HEY CANINA YANDIĞIMIN MEMLEKETİM HALİMİZE BAK VERGİLERE BAK 120 MİLYAR AYLIK MAAŞI OLUP DA BEN KALİTELİ İNSANIM ONDAN DİYE TV LERDE GERİNEN TOPRAĞIMIN LAFINA GIK ÇIKARMAYAN İNSANIMA KURBAN OLUYUM, 4 ZEYTİN BİT SİMİTLE KARIN DOYAR SABAHLARI DEYİP DE TVLERDE BU AÇLARI RENCİDE EDEN(BİZİ )(KENDİLERİ EN İYİ YEMEKLERİ 5 TL EN FAZLA ÖDEYEREK YİYORLAR OLDUKLARI YERLERDE) HERİFLERE ALKIŞ TUTANLARIN ÜÇ KURUŞA GEÇİNMEK İÇİN VERDİĞİ AKILLARA BAK ÇÜKÜLETA YEME EKMEK YE LÜKS O SENİN İÇİN TEY YARABBİM SEN GÖR HALİMİZİ YAZIK HEPİMİZE

Eşimin maaşıyla geçinmeye çalışıyoruz benimki krediye gidecek ama hep düşünüyorum nasıl yaşarız ne yaparız diye diye offf çok bunaltıcı şimdide 3 aylık hamileyim nereye gireyim ise giremem dört ay için beni kimse almaz ve bu ssiLige başvurdum ise giremem.
Ayrica dogum parasi bebek ihtiyaclar icinde para biriktirmen gerekicek canim

Canım kesınlıkle esın sıgarayı bırakmalı ayda sırf o 300 tl falan tutar zaten. Onun dışında herşey ohtıyac nerden kıs desem bılemedım ınan. Ama bak az bı borç kalmış şükret gene canım sonra o 500 tl de söze kalacak kiran olmayacak

HEY CANINA YANDIĞIMIN MEMLEKETİM HALİMİZE BAK VERGİLERE BAK 120 MİLYAR AYLIK MAAŞI OLUP DA BEN KALİTELİ İNSANIM ONDAN DİYE TV LERDE GERİNEN TOPRAĞIMIN LAFINA GIK ÇIKARMAYAN İNSANIMA KURBAN OLUYUM, 4 ZEYTİN BİT SİMİTLE KARIN DOYAR SABAHLARI DEYİP DE TVLERDE BU AÇLARI RENCİDE EDEN(BİZİ )(KENDİLERİ EN İYİ YEMEKLERİ 5 TL EN FAZLA ÖDEYEREK YİYORLAR OLDUKLARI YERLERDE) HERİFLERE ALKIŞ TUTANLARIN ÜÇ KURUŞA GEÇİNMEK İÇİN VERDİĞİ AKILLARA BAK ÇÜKÜLETA YEME EKMEK YE LÜKS O SENİN İÇİN TEY YARABBİM SEN GÖR HALİMİZİ YAZIK HEPİMİZE
Gercekten haklisin agzina saglik

Canım kesınlıkle esın sıgarayı bırakmalı ayda sırf o 300 tl falan tutar zaten. Onun dışında herşey ohtıyac nerden kıs desem bılemedım ınan. Ama bak az bı borç kalmış şükret gene canım sonra o 500 tl de söze kalacak kiran olmayacak
Esimm tutun icemiyor canim o dahada mahvediyor insani birak diyorum birakmiyor bir paket sihara olmus 10 lira gerisini siz dusunun artik

Aynen marketler bile almıyor artı birde maaş sorunu oluyor onlarda geciktiryorlar maaşları cv yolu ile başvuru yapıyoruz dönüş yok .
Depresyona girdim işsizlik maaşı alıyor mu eşiniz .
Gene kira parası çıkıyor.

Niyetim oydu beş bin aldım tazminat üç bin krediye yatırdım gerisini kredi kartına ve avnas kreşi kullandım ona yatırdım kapattım hepsini.yani kredi kaldı 14 ay vade işsizlik alacağım ocakta 6 ay onla ödeyeceğim kredimi 700 ödemem var.
Allah yardimcin olsun canim gercekten zor

sigara parasi zaten sizin pazarinizi karsilar ... gercekten bir arkadasim yurtta surekli doner yerdi parasi bitmesin diye ...sonra gider sigara alirdi...maalesef fedakarlik gerek
Aslinda sigara hem bedene hem cebe dusman

Bende martta bir borcum, nisanda tüm borcum bitiyor. Sonra yine borca girmeden bir ay dinlenmek ıstiyorum inşallah.
Gideri azaltın diyeceğim ama nasıl yapılır bende bilmiyorum ki.
Zatn market alisverisi disinda bir.giderim olmuyor ki canim kendime kiyafet kozmetik bile almiyorum allahtan bekarken cok kiyafet aldimda onlari giyiyorum iclerinden olanlari kiyafete verdigim parayada aciyorum

Bizimde tek maas bizimde donem donem zorlandigimiz oluyordu. Suan cok sukur bi tik daha iyiyiz. Su marka vermiyim hic... katalog oluyor makyaj malz. Satan biliyosundur duymussundur.. onlardan basladim ben tamamen bitkisel olan marka 2ayda 150tl attim ben kenara :) ilk ay zaten 200tl alisverise minimum 60 tl kaliyr senin eline.. sonrasinda anladikca biraz daha artiyor bu benim 2 ayim daha ama guzel paralar kazaniyorum akmasada damliyor diyorlar ya o sekilde. Cevren varsa komsu olur akraba olur vs. Daha fazla kazanirsin..

Bizimde tek maas bizimde donem donem zorlandigimiz oluyordu. Suan cok sukur bi tik daha iyiyiz. Su marka vermiyim hic... katalog oluyor makyaj malz. Satan biliyosundur duymussundur.. onlardan basladim ben tamamen bitkisel olan marka 2ayda 150tl attim ben kenara :) ilk ay zaten 200tl alisverise minimum 60 tl kaliyr senin eline.. sonrasinda anladikca biraz daha artiyor bu benim 2 ayim daha ama guzel paralar kazaniyorum akmasada damliyor diyorlar ya o sekilde. Cevren varsa komsu olur akraba olur vs. Daha fazla kazanirsin..
Haklisin canim aslinda evde yapilan ek iser var suan onlari arastiriyorum ama onlarda para verme konusunda guvenilir mi bilmiyorum pek

Gelir düşük kredi vs de var

Çözüm faturaları azaltmak

Rahatsızmışsınız geçmiş olsun o nedenle doğalgazı kısın da diyemeyeceğim

Eşin sarma tütüne geçsin faturalar için özen göster makinaların az dolu çalıştırma deyerjanı vs çok koyma örneğin fırını sabah börek için akşam kek için yakma bir yakınca peşinden her şeyi pişir

Ütü vs çok gerekli olmayanları yapma gömlek pantolon yeter

Marketten de hazır yiyecek almamaya çalışın yani paketli bir şey almayın

Gerekirse ekmeği bile evde yapın

Umarım en kısa zamanda düze çıkarsınız
Bende ekmegi evde yapmayi dusunuyorum canim dogalgazi zaten aksamlari hic acmiyorum

En güzeli bir işe girip çalışmak yoksa bu tür işlerle çok zor.allah geçim sıkıntısı çeken herkese yardım etsin ne diyim.herks aklını başına alsın ve duyarlı bir millet olalim

En güzeli bir işe girip çalışmak yoksa bu tür işlerle çok zor.allah geçim sıkıntısı çeken herkese yardım etsin ne diyim.herks aklını başına alsın ve duyarlı bir millet olalim[/QUO
Ekmek artik aslanin migdesinde bir bayan olarak is bulmak cok ama cok zor ortami insanlari derken zaten iside kaciriyorsun baskasini almis oluyorlar yerine sende bayan oldugun icin mecbur secici davraniyorsun devir kotu cunku

Back
X