ev hallerimiz..

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
37
Merhaba hatun kisiler:KK54:

Sorum mu sorunum mu diyeyim bilemiyorum..
Evde nasil giyiniyorsunuz makyaj yapiyormusunuz:KK45:

Bende durumlar ruh halime gore degisiyor da :KK14:

Yok canım nerde. Dışarıda işim var diyelim saç makyaj giyim ful. Eve geliyorum o kıyafet sanki deli gömleği gibi geliyor. Hemen köpekli pijama mı giyip makyajımı yıkayıp o saçları şöyle bir toplarım.

Ama bazen ev için süslendiğim de olur. Ama evde pantolon etek giymeyi sevmem. Tayt tunik seçeneğinin kullanırım

Merhaba hatun kisiler:KK54:

Sorum mu sorunum mu diyeyim bilemiyorum..
Evde nasil giyiniyorsunuz makyaj yapiyormusunuz:KK45:

Bende durumlar ruh halime gore degisiyor da :KK14:
Benimde ruh halime göre değişir ama genelde hep rahat seyler giyerim eşimde öyle evde rahat olmucamda nerde olucam ben arada eserse makyaj yaparım sürekli yapmam genelde hep doğaldır saldım çayıra havasında değilim tabikide kişisel temizliğe çok dikkat ederim

ben yeni evliyken hatta bekarken den alıskanlık arnavut gelinleri gibi her an dügüne gidicek gibi giyinirdim kıyafet sac makyaj evlendim yin eöyle oldum esim dep derdi askım rahat etsene diye simdi onun yüzünden alıstım evdee rahat takılıyorum allahtan günlerimiz gezmelerimiz varsa salmıyoz kendimizi :)9

Bu gidişle polara veda edip kocamın gömlekleriyle gezeceğim evde 2 ay sonra :oops:

Bazen yaparim, bazen sacimi kivir kivir yaparim, bazen dumduz, bazen pijamayla takilirim, bazen daha guzel giyinirim, net bi cevap bulamayiz bu soruya:KK53:

O adama göre degısır..Adam dısını fırcalamayı,parfum sıkmayı bıraktıysa asla ugrasmana gerek yok boş çaba..Yenı evlılıkte zaten koca senın ne gıydıgıne degıl,ne gıymedıgıne bakar:)

Hergun makyaj yapmasam da giyinirim taytımı ustume transparan gomleğimi gun degısıyor giydiklerim saclarımı toparlarım bakmak lazım .makyajı arada yaparım.giyinin kızlar kocalarınıza :-)

Kizlar bana umut verin sevk verin diye actim konuyu ama cogunuzda durumlar dahada beter:-)

Tartismasiz en rahati esofman pijama fakat bizim bey etek elbise giyinmeme bayilir pantolon vs hic hoslanmaz..

Durum boyle olunca evde sikir sikir gezeyim desem de surekli olmuyor. Evde bi helgam bi katyam olsa tamam:KK30:

Bende yemegim hazir ev mis tuvalet bonyoyu fircalamissam soyle guzel bi susleniyorum:21:

Yok temizlik filan yapilacaksa dueumlar vahim pacozluk diz boyu:KK70:

Adamda sasiriyor tabi neyle karsilasacagini bilmiyor:KK53:

X