Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlendikten sonra isimi biraktim baska ülkeye geldim cünkü.cokta renkli her genc kizin aklindan gecirdigi ve toplumda guzel görülen bir isim vardi. simdi 2 yildir ev hanimiyim. ev hanimi olmak rahat, sonucta evin hanimi sen oldugun icin ne zaman ne yapilmasi gerektigine sadece sen karar veriyorsun ( en cok sevdigim bu , cünkü annem erkenden kaldirirdi, sofra bulasik temizlik istemeden yapardim cogu zaman) ama simdi evin hanimi sensin canin ne zaman ne isterse o....
ben cok keyfine düskün biriyim , sabah kahvaltimdan sonra 2 saat garanti cay kahve ve pc basinda gazete okur KK okur keyif yaparim, esim evde olsun olmasin, ondan sonra isime gücüme bakarim, kendimi hic sikmam temizlik yapmak icin, evim genelde temizdir ama asla pis degildir.
temizlik icin yasayan kadinlardan asla degilim, carsiya giderim alisveris yaparim, birseyler bakarim yemek yerim yada eve yemek getiririm ..esim gunduz calistigi zaman..evimde duzenlemeler yaparim.
forograf hobim var, fotograf ceker , programlarla duzenlerim ve kendi evimde kendim basarim, evimi süslerim o fotolarla esim bayilir, gelen misafirlerde:)
bazan gun cabuk biter bazan gecmek bilmez.. canim her zaman yemek yapmak istemez disardan yeriz.
bazen günüm cok verimli gecer bazende bombos gecer..
daha cok sey yapan cok hamarat kadinlar var bazan özenirim mutfaga gecer pastalar börekler yaparim...ben hayattan keyif almaya calisirim her sekilde........sanada öneririm bunu..
su an hamileyim dogumum yakin, hayatim degisecek..bakalim:)
aynen sana katılıyorum arkadaşım
eğer kendin için yaşayıp hayattan zevk almak istiyorsan o kendini temizliğe bağlamış kadınlardan olmamak gerekio
komşularımız vardı
sabahtan akşama kadar temizlik yapıyorlar her hafta perde yıkarlar kuruturlar ütülerler halı silkmeler 2 günde bir koltukları dağıtıp silme her hafta mutfak dolaplarını boşaltıp silip tekrardan yerleştrme
hergün çamaşır yıkamak kurutmak ütülemek yemek yapmak
ooofff kabus yaa
sonra diyorlar ki niye bizim hiç sosyal aktivitemiz yok hiç zamanımız kalmıyor ev kadınlığı çok kötü
sen kendini robot gibi yaparsan kötü tabi
eğer başında hiçbir dert yoksa rahat bir hayatınız varsa yani maddi manevi sıkıntılar yoksa muhteşem :)
benm için öyle valla
özgürüm istediğim zaman yemek yapıorum yioruz çoğunlukla hazır yioruz ev temizliğini eşimle yapıorum 2 kişi olunca pek dağılmıo zaten erken kalkmıoruz süper yani birbuçuk yıllık evliyim bu arada
eğer başında hiçbir dert yoksa rahat bir hayatınız varsa yani maddi manevi sıkıntılar yoksa muhteşem :)
benm için öyle valla
özgürüm istediğim zaman yemek yapıorum yioruz çoğunlukla hazır yioruz ev temizliğini eşimle yapıorum 2 kişi olunca pek dağılmıo zaten erken kalkmıoruz süper yani birbuçuk yıllık evliyim bu arada
yazik adama evi bari siz temizleyin![]()
canım eşimle temizlik yapıyoruz demişin.eşin çalışmıyormu nasıl yardım ediyor:)
temizlik kötü birsey degil ama sizinde dediginiz gibi temizlik icin yasayan hanimlar var. hic anlayamiyorum walla..evliligimin hamilleligimin hayatimin esimin herseyin tadini cikaramya calisiyorum, yasacak kadar temizlik yeter bence, Allah sükür evimde bir süpürsem hemen gösterir kendini :)
o dediigniz isleri hergün yapan bir komsumuz vardi bekar evimde annemlerin evinde yani..tek konustugu temizlik yemek vs baska birsey yok..ilginc![]()
evet tatlım 25 yaşındada böyle bir tanıdığım var ya temizlik işlerinden sonrada yorgun olup uyumaktan kocasıyla araları soğumuştu bir ara söylüyoruz fazla abartıosun yok
birde şöyle bir alışkanlığı vardı eve dışarıdan gelen birinin çoraplarını çıkartır ya değiştrtir ya da alır balkonda silker silker öyle oturturdu inanılmaz manyak yani
şu an çocuğu var oyuncak ev gibi odası ama bir tanesi bile yerinden kımıldamıyor oynayacaksada sadece birini alıp balkonda oynayıp sonra yerine koyup başka birini almak şartıyla
mutfak batmasın die 100 metre ilerideki kayınvalidesine yemek yapmaya gidiyor orda yapıp orda yiorlar kahvaltı dahil yemin ederim
evi hala yeni gelin evi gibi yeni çeyiz dizilmiş hali vardır ya herşey inanılmaz düzenli uyumlu aynı 7 yıllık evli
evet tatlım 25 yaşındada böyle bir tanıdığım var ya temizlik işlerinden sonrada yorgun olup uyumaktan kocasıyla araları soğumuştu bir ara söylüyoruz fazla abartıosun yok
birde şöyle bir alışkanlığı vardı eve dışarıdan gelen birinin çoraplarını çıkartır ya değiştrtir ya da alır balkonda silker silker öyle oturturdu inanılmaz manyak yani
şu an çocuğu var oyuncak ev gibi odası ama bir tanesi bile yerinden kımıldamıyor oynayacaksada sadece birini alıp balkonda oynayıp sonra yerine koyup başka birini almak şartıyla
mutfak batmasın die 100 metre ilerideki kayınvalidesine yemek yapmaya gidiyor orda yapıp orda yiorlar kahvaltı dahil yemin ederim
evi hala yeni gelin evi gibi yeni çeyiz dizilmiş hali vardır ya herşey inanılmaz düzenli uyumlu aynı 7 yıllık evli
kocasına yazık vallahi uzuldum ben kafayı yerdım heralde oyle bırıyle yaşasambu arada eşinin gece çalısması ıyı oluyodur gunduz berabersınzı ne guzel