- 2 Temmuz 2023
- 11.427
- 33.588
- 518
1.65'in ustu hökümet gadın kategorisine giriyor, iri kemiklisiniz diyelim, gönüller kırılmasın1,72 boyumla beğenmedim bırakacaktım, kıyamadım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.65'in ustu hökümet gadın kategorisine giriyor, iri kemiklisiniz diyelim, gönüller kırılmasın1,72 boyumla beğenmedim bırakacaktım, kıyamadım![]()
Kilom 62ye çıktığında alarm zillerim çalıyor, hökümet demeyelim ya ahshf gerçi topuklu giydiğimde kendimi bazen dev anası gibi hissetmiyor değilim1.65'in ustu hökümet gadın kategorisine giriyor, iri kemiklisiniz diyelim, gönüller kırılmasın![]()
Hükumet kadın değiliz yav, 1.70 boyumla bu benzetmeyi de beğenmedim1.65'in ustu hökümet gadın kategorisine giriyor, iri kemiklisiniz diyelim, gönüller kırılmasın![]()
Ben topukluyla 170 oldugumda hokumet gadın olmayi hedefliyorum, benim hayalim sizin gerceginizKilom 62ye çıktığında alarm zillerim çalıyor, hökümet demeyelim ya ahshf gerçi topuklu giydiğimde kendimi bazen dev anası gibi hissetmiyor değilim
Neyse konu damacanaydı ahshfhs
Bundan birkac sene once ben gittigim bir hamamin şey kadar havuzunda boğulmuş insanim, çümku teyzeler hep boylu posluydu aralarinda ezildim sicaginda etkisiyle. Sauna basamaklari bacak boyuma cok uygun olmadigi icin adimlayarak degil tirmanarak cikiyorum benHükumet kadın değiliz yav, 1.70 boyumla bu benzetmeyi de beğenmedimsizin kısa oluşunuz niye bizi otomatik olarak iyi yapıyor canım alla alla.
Ay bir de bayıl istersen Feriha. Hiç derdiniz yok dert arıyorsunuz belli ki. adama yazıkBasit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş.
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Bunlarin hepsini ben yapıyorum. Kocama prenses tacı almaya gidiyorumKavanoz kapağı açmak, damacana taşımak, market poşeti taşımak, evin bozulan bir yerini tamir etmek gibi şeyleri ben yapacaksam eşim askerlik arkadaşımdır ya da yok kendisi prensestir. Ha gerekirtiğinde kadın her işi yapacak güçtedir girl power falan o ayrı ama erkek de bunları yaparken nazlanıyorsa benim glosumu kullanmasına izin veririm.
1.50 ne ayol çocuk kadarBacimsu irisin kabul et1.70 boy ne ya, gadın dediğin 1.50 olur ki cebe sığsın.
Yoo, kime denk gelirse alıp koyuyor. Senin benim görevim yok. Yeri gelir eşim bulaşık yılar yeri gelir ben elimde matkapla iş yaparım yaniBunu sürekli yapmanız sizi rahatsız etmiyor mu?
Bir süreden sonra her seyi kadın yaptıkça kadının göreviymiş gibi erkekler elini sürmüyor bu sinir bozucu oluyor.