• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Damacanayı kim değiştirmeli sorunsalı?

1.65'in ustu hökümet gadın kategorisine giriyor, iri kemiklisiniz diyelim, gönüller kırılmasın ☺️😘
Kilom 62ye çıktığında alarm zillerim çalıyor, hökümet demeyelim ya ahshf gerçi topuklu giydiğimde kendimi bazen dev anası gibi hissetmiyor değilim :D

Neyse konu damacanaydı ahshfhs

Evdeki bazı görevlerin sahibi yoktur.Niye bilmem herkes görmezden gelir.Sürahileri doldurmak, biten wc kağıdını yenisiyle değişmek.Katlanan çamşırları dolaba kaldırmak gibi.Dünya var oldukça bu işler sahiplenilmez bence sizde görmezden gelin 😂

Kilom 62ye çıktığında alarm zillerim çalıyor, hökümet demeyelim ya ahshf gerçi topuklu giydiğimde kendimi bazen dev anası gibi hissetmiyor değilim :D

Neyse konu damacanaydı ahshfhs
Ben topukluyla 170 oldugumda hokumet gadın olmayi hedefliyorum, benim hayalim sizin gerceginiz :(
Hükumet kadın değiliz yav, 1.70 boyumla bu benzetmeyi de beğenmedim 🤪 sizin kısa oluşunuz niye bizi otomatik olarak iyi yapıyor canım alla alla.
Bundan birkac sene once ben gittigim bir hamamin şey kadar havuzunda boğulmuş insanim, çümku teyzeler hep boylu posluydu aralarinda ezildim sicaginda etkisiyle. Sauna basamaklari bacak boyuma cok uygun olmadigi icin adimlayarak degil tirmanarak cikiyorum ben
:(

1.70 olaydimda su rezillikleri cekmeyeydim...

Basit ve komik gelebilir. Ama sürekli sorun olduğu için artık yazmak istedim. Kendimde bir hata payı mi var diye düşünmeye başladım artık. Anlatıyorum, iki tane damacana su alırız 19 litrelik. Biri bittiginde diğerini kilerden alıp değiştirmemiz gerekiyor. Ben arada değiştiriyorum. Ben değiştirmediğim zaman eşim damacana bitmiş halde görür ama değiştirmez. Bu sefer ben söylüyorum. Damacanayı değiştir diye. Ben söylediğimde o da başlıyor sende değiştirebilirsin bu zor bir iş değil sende değiştir demeye. Bu erkek işi diyorum. Sanki 9 aylık hamilesin diyor bana. Sürekli söyleniyor. Senin benim işim yok diyor ama ben demedikçe de değişmez o damacana. 19 litrelik damacanayı benim kilerden sürükleyip mutfağa getirmem gerekiyormuş. 😃😃😂🥹😤😤
Kadın ev hanımı diye her işi o mu yapmalı? Ben mi abartıyorum.
Ay bir de bayıl istersen Feriha. Hiç derdiniz yok dert arıyorsunuz belli ki. adama yazık

Damacana taşımak mı yok artık, siz hatayı baştan yapmışsınız. Ben 5 litrelik suyu bile taşımam evde eşim varken... Asla elinizi sürmeyin kollarım ağrıyor filan diyin bundan sonra.

Ben eşim evdeyken kavanoz kapağını bile açmıyorum ne damacana taşıması üstüme iyilik sağlık.
+market poşeti de taşımam. Benim bileklerim acır biliyosun derim onunda hoşuna gider hatta 😁🙈 1-2 poşet olur zaten onuda eşim taşır.

Son düzenleme:
Kavanoz kapağı açmak, damacana taşımak, market poşeti taşımak, evin bozulan bir yerini tamir etmek gibi şeyleri ben yapacaksam eşim askerlik arkadaşımdır ya da yok kendisi prensestir. Ha gerekirtiğinde kadın her işi yapacak güçtedir girl power falan o ayrı ama erkek de bunları yaparken nazlanıyorsa benim glosumu kullanmasına izin veririm.

Kavanoz kapağı açmak, damacana taşımak, market poşeti taşımak, evin bozulan bir yerini tamir etmek gibi şeyleri ben yapacaksam eşim askerlik arkadaşımdır ya da yok kendisi prensestir. Ha gerekirtiğinde kadın her işi yapacak güçtedir girl power falan o ayrı ama erkek de bunları yaparken nazlanıyorsa benim glosumu kullanmasına izin veririm.
Bunlarin hepsini ben yapıyorum. Kocama prenses tacı almaya gidiyorum 🤪🤪

Zaten ikincisi yanlış. Bir tane olursa sürüklemeniz gerekmez. Yorgan gitti kavga bitti. Size kolaylık olsun diye ikinciyi alıyorsunuz ama size zorluk oluyor

Tek derdiniz bu olur insAllah. Yani ağırdır erkeğin yapması daha mantıklı. Zor bir süreçten geçiyorum. Bunu gören inançlı arkadaşlar bana dua eder mi?

Bizde sürekli damacana alırız. Su sebili var eşim değiştirir. Gecen küstüm konusmadım yine o değiştirdi 🫠 erkeğin işi bence

Bunu sürekli yapmanız sizi rahatsız etmiyor mu?
Bir süreden sonra her seyi kadın yaptıkça kadının göreviymiş gibi erkekler elini sürmüyor bu sinir bozucu oluyor.
Yoo, kime denk gelirse alıp koyuyor. Senin benim görevim yok. Yeri gelir eşim bulaşık yılar yeri gelir ben elimde matkapla iş yaparım yani

Ayyy damacanalari 6. Kata tasidigim günler aklıma geldi. Hele bı keresinde omzundayken kapağı açılmıştı heryerim ıslak oturup ağlamıştım.
19 yıllık evlilikte bildiğin her işi yaptım tabiki buna çalışma hayatı da dahil.

Hatırlıyorum da yeni evliyken beş gün çalışıyorum diye, eşim sen Cumartesi günleri bari evdesin derdi bana.

Şuan hiç kendimi hiç kadın gibi hissetmiyorum içimde zerre kadınlık istegi yok. Şimdide isteksizligim sorun.

Yapma bacım yapma asla. Ya ra na maz sin!
Erkek erkekliğini bilsin. Kadın narindir. Ezdirme kendini.

Kusura bakmada erkek değil o ne ayıppp bırak karısına değiştirmeyi iş yerinde bile bizim erkekler değiştirir benim kocam bana öyle diyecek damacanayı kafasına yer valla 🤣

Back
X