Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olsa daha iyi olurdu konu açmaktansaYazdıysam yazdım sana özelden yazmadım ya
Gidememek degil de ,gitmek istemiyor gibiSaçma geldi kendinablasına dahi gidememesi
Sizde yorum atmak zorunda mısınız sizeneeeSizene ? Sorun olduğunu nereden çıkarttınız? Buraya konu açacak kadar nasıl merak ediyorsunuz anlamıyorum
Konuyu açtıysanız yorumları dinleyeceksiniz evetSizde yorum atmak zorunda mısınız sizeneee
O kişi benim. Eşim evdeyken hiçbir yere gitmem. Bu benim kendi tercihim. Onunla vakit geçirmek istiyoruz. Ki zaten o evde olunca mutlaka birlikte birşeyler yapıyoruz. O evdeyken onu bırakıp gidemem. Çünkü yalnızlığı sevmiyor. O evde yokken her yere giderim.Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
Gidememesi değil gitmek istemiyordur. Eşi evde yokken gidiyordur. Ben anneme de eşimin annesine de tek gitmiyorum. Bu benim tercihim. Eşimle uzaya bile giderim. Milletin tercihi sizi neden bu kadar rahatsız etti?Saçma geldi kendinablasına dahi gidememesi
Aybalahanımcğm bende sizin gibiyim. Evde olduğumuz zaman hiçi hsonu farketmeksizin evde eşimle vakit geçiririm, kendi tercihimdir. Normalde hep çalışırken dışardayız zaten diye düşünürüz, evi severiz. Bakım günlerimde çıkarım, annemi görmeye giderim o gelir vs . Milletin herşeyi sorgulanır olmuş gerçekten inanılmaz.Gidememesi değil gitmek istemiyordur. Eşi evde yokken gidiyordur. Ben anneme de eşimin annesine de tek gitmiyorum. Bu benim tercihim. Eşimle uzaya bile giderim. Milletin tercihi sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Kendi ablasında olan güne gitmemesi çok saçma ayy ne öyle mıç mıç hep kocanlaSaçma geldi kendinablasına dahi gidememesi