• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş evdeyken dışarı çıkmamak

Ben şuan çalışmıyorum arkadaşlarımında çoğu şuan çalışmıyor (bebelerimiz minnak) o yüzden eşlerimizin olmadığı gün buluşuruz, evdeyse çıkmıyoruz. Eğer ki çalışan kişilerle buluşulacaksa sık olmadığı sürece çıkarız. Yani kısaca buluşulacak kişiye göre değişir.

Eşim iş gereği sık sık yurtdışına çıkıyor. Bu yüzden evde olduğu zamanlarda ben de evde olmayı tercih ediyorum. Başka bir işi varsa veya kendi arkadaşlarıyla buluştuysa o zamanlarda ben de kendi arkadaşlarımla vs buluşuyorum. Bizim evin dinamiği bu şekilde. İzinle, kıskançlıkla ilgisi yok.

Çıkamıyor değil bence çıkmıyor.
Ben de eşimin evde olduğu günler onunla vakit geçirmek istiyorum ve başka kimseyle plan yapmıyorum eşimle ortak arkadaşlarımız değilse misafir de kabul etmiyorum. Gün ayda bir oluyor diye de gelmek zorunda değil, bu sınırı çekmiş ve koruyor siz niye dert edindiniz anlayamadım.

bunun eşle ilgisi yok ki. Gidemiyor değilim ben mesela gitmiyorum çünkü. Çağrıldığımı davet edildiğimi bile söylemem ben çoğu zaman eşime. Haftasonu demek eşle plan yapmak demek benim için. Eşli yapılan planlara dahil oluyorum genelde. Hele ev hanımıysa zaten haftaiçi zamanı vardır, o görüşmeleri tamamen haftaiçine alıyordur. Bende bu şekilde plan yapıyorum. Eşim evdeyken bende gidip arkadaşlarımla kızkız plan yapmam eşli plan yaparım, ailemle plan yaparım

Canı istemiyordur,sevmiyordur.
Yoksa arada çıkılır yani sürekli eşli plan yapılacak diye bir şey yok.
Yoksa adam da işten direkt eve gelmeli “Eşim evde bekler,beraber vakit geçirmeliyiz hep” diye.
Ha bence mantıklı değil insan,arkadaşları ile de buluşmalı.
Bir uymasa ikinciye katılmalı vs.
Altın günü sevmeyip ondan katılmıyorsa bu şekilde olan altın gününe de katılmasın madem.
Altın günü sevmeyen katılmaz net

Kocasıyla çok görüşemiyorsa belki derim de ama genel anlamda hep görüsüyosa kocasini bahane etmistir

Hanımlar çok merak ediyorum eşi evdeyken dışarı çıkmayan var mı. Eşimin kuzeni 2 yıllık evli. Kocası evdeyken asla dışarı çıkmıyor. Altın günümüz var kendi ablasında gün var Kocam evde çıkamam diyormuş. Eşi de mühendis kendi ev hanımı anlamadım. Benim eşim saolsun evdeyken bile bana sen gez eğlen der o yüzdem farklı geldi belki de normaldir
O kişi benim. Eşim evdeyken hiçbir yere gitmem. Bu benim kendi tercihim. Onunla vakit geçirmek istiyoruz. Ki zaten o evde olunca mutlaka birlikte birşeyler yapıyoruz. O evdeyken onu bırakıp gidemem. Çünkü yalnızlığı sevmiyor. O evde yokken her yere giderim.

Saçma geldi kendinablasına dahi gidememesi
Gidememesi değil gitmek istemiyordur. Eşi evde yokken gidiyordur. Ben anneme de eşimin annesine de tek gitmiyorum. Bu benim tercihim. Eşimle uzaya bile giderim. Milletin tercihi sizi neden bu kadar rahatsız etti?

Gidememesi değil gitmek istemiyordur. Eşi evde yokken gidiyordur. Ben anneme de eşimin annesine de tek gitmiyorum. Bu benim tercihim. Eşimle uzaya bile giderim. Milletin tercihi sizi neden bu kadar rahatsız etti?
Aybalahanımcğm bende sizin gibiyim. Evde olduğumuz zaman hiçi hsonu farketmeksizin evde eşimle vakit geçiririm, kendi tercihimdir. Normalde hep çalışırken dışardayız zaten diye düşünürüz, evi severiz. Bakım günlerimde çıkarım, annemi görmeye giderim o gelir vs . Milletin herşeyi sorgulanır olmuş gerçekten inanılmaz.

Kocamla vakit geçirmeyi çok severim ama altın günüme de giderim yani kadınlarla geçirilen vakitten alınan haz da başka ayda bir kez yahu

Back
X