Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Gizemlikadinnn

Meleğim Büyüyor
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
450
458
103
insanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...

İste siz kendiniz yapmaya calıstıkca daha da artacak bu siddet.
Siddet cünkü bu.
Ya is bulup calısın yada yapmayın otursun öyle.

Bastan beri mi boyleydi
Ben onu merak ettim hani annesi alistirmistir kadin herseyi yapar diye yada siz herseyi yapabildiginizi gostermissinizdir falan

Arkadaşınız da siz de değerlisiniz ama birinizin eşi olması gereken bir düşünce yapısına sahip iken diğeri kadını sadece hizmetçi gören düsünce yapısına sahip. Ev hanımısınız diye ikinizinde yaşadığı evde tek başınıza inşaat pisliği tenizlemek zorunda değilsiniz ya kendisi yardım edecek ya da yanınıza yardımcı çağracak.

Herseyi sen yaptigin icin gorevin olmus. O yikattiramam dediginde oyle pis pis takacaktin. Bazi seyleri yapma. O biliyor nasilsa parasini vermezse senin yapacagini. Sen de boyle yaptikca degerini dusurmussun. Tavsiyem bu adamin eline bakma. Ise gir kendi ayaklarinin uzerinde dur. Bu adamin da hizmetciligini yapma. Sen onun hayat arkadasisin hizmetcisi kolesi degil.

İste siz kendiniz yapmaya calıstıkca daha da artacak bu siddet.
Siddet cünkü bu.
Ya is bulup calısın yada yapmayın otursun öyle.
çalışabilsem tam bu sene çocuk büyüdü çalışacağım dedim corona çıktı vazgeçtim yapmasam ne olacak değişmiyor canım o pedeleri yıkmasam yıkamasam ona ne ki hiç benim isteklerim saçma ve geresiz geliyor

Sen de evi temizlwme, yemek yapma. Bugun cok yoruldum yemek yapamadim de. Yenek yapmak da gereksiz ve sacma gelsin sana mesela. Disaridan yemek soylesin.

Bastan beri mi boyleydi
Ben onu merak ettim hani annesi alistirmistir kadin herseyi yapar diye yada siz herseyi yapabildiginizi gostermissinizdir falan
evet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zaten

Çalışmayacağınızı bilerek sizinle evlendiyse tabii ki para vermek zorunda. Kişisel ihtiyaçlarınız olacağı belli bir şey hangi parayla karşılayacaksınız? Siz de evdeki yemeği kendinize göre yapın sadece kendi çamaşırınızı yıkayın o zaman. Kendi yaptığı iş sizinki değil

Tek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu

Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…