- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
İste siz kendiniz yapmaya calıstıkca daha da artacak bu siddet.insanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
çalışabilsem tam bu sene çocuk büyüdü çalışacağım dedim corona çıktı vazgeçtim yapmasam ne olacak değişmiyor canım o pedeleri yıkmasam yıkamasam ona ne ki hiç benim isteklerim saçma ve geresiz geliyorİste siz kendiniz yapmaya calıstıkca daha da artacak bu siddet.
Siddet cünkü bu.
Ya is bulup calısın yada yapmayın otursun öyle.
Sen de evi temizlwme, yemek yapma. Bugun cok yoruldum yemek yapamadim de. Yenek yapmak da gereksiz ve sacma gelsin sana mesela. Disaridan yemek soylesin.çalışabilsem tam bu sene çocuk büyüdü çalışacağım dedim corona çıktı vazgeçtim yapmasam ne olacak değişmiyor canım o pedeleri yıkmasam yıkamasam ona ne ki hiç benim isteklerim saçma ve geresiz geliyor
evet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zatenBastan beri mi boyleydi
Ben onu merak ettim hani annesi alistirmistir kadin herseyi yapar diye yada siz herseyi yapabildiginizi gostermissinizdir falan
ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorumBunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok ki.. Öküz olan kocayla alakası var. Çevremde çok çalışmayan kadın var. İnanın bazı çalışanlardan daha çok para var ceplerinde, istediklerini de gayet güzel alıyorlar.
ona göre hiç bir şey yok bu durumdaBu esinizin karaktersizligi sizi zor duruma sokup aciz hissettiriyor. Tavir ve uslup cok önemli.
Tek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olurBunun çalışıp çalışmamakla ilgisi yok ki.. Öküz olan kocayla alakası var. Çevremde çok çalışmayan kadın var. İnanın bazı çalışanlardan daha çok para var ceplerinde, istediklerini de gayet güzel alıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?