- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
eee her şeyi yaparım derseniz sonuç bu olur kendi elinizle canavarınızı yaratmışsınız benim gibi deterjan elimi tahriş ediyo dokunamam deseydiniz böyle yapamazdıevet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zaten
ben yaptım böyle sanırım çünkü çalışan bir kadındım evlendikten sonra çalışamadım ben kimsenden ama kimsenden bir şey isteyebilen biri değilim utandım ilk başta isteyemedim ben istemedikçe böyle olduÇok mu aradın bu kütüğü bacım? Odun bile değil bu.
Tek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu
Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
çok istiyorum coronadan çok korkuyorum küçük bir kızım var bu seneyi bekledim tam kızım büyüdü çalışacağım dedim ama olmadı yineçalışın madem
Ya bu da çok çirkin bişe ama ya. Bir kadın bunu yapmamalı bence.Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
bilemedim işte kendimden cok verdim her seferindeeee her şeyi yaparım derseniz sonuç bu olur kendi elinizle canavarınızı yaratmışsınız benim gibi deterjan elimi tahriş ediyo dokunamam deseydiniz böyle yapamazdı
kartı olurda bana verirse bir şey için hemen isterŞu an çalışmıyorum, evdeyim. Eşimin maaş kartı bende. Bunun çalışmakla alakası yok, eşiniz odun. Ama yontmak sizin elinizde, tabi ömrünüzü tüketmeyi göze alıyorsanız.
InsAllah duzelir biraz dusunun bu huyunun onune nasil gecersiniz bir bakinevet ben herseyi yaptım bu yapıyor dedi nasılsa başta böyle değildik sanki yada bana öyle geldi bilmiyorum yada şimdi anlamaya başladım değersiz oldugumu anasını hiç sorma zaten
Bende sizi destekledim zaten.Bende farklı bişey demedim zaten. Sizin eşiniz anlayışlıymış.
Eve temizlikcide cagirabilirdim ne fark var ki normal de verdigi paranin bir miktar ustune verdiYa bu da çok çirkin bişe ama ya. Bir kadın bunu yapmamalı bence.
ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden
ev de olan kadın ne yapar işi bu ona göreSen de evi temizlwme, yemek yapma. Bugun cok yoruldum yemek yapamadim de. Yenek yapmak da gereksiz ve sacma gelsin sana mesela. Disaridan yemek soylesin.
Doğru insanla evlenerek yapıyorlar.ya işte ben bunu nasıl yapıyorlar çok merak ediyorum
Hayatım paraya ihtiyacım var bir miktar fazla verir misin demek ayrı bişey evi temizledim temizlikçiye vereceğini bana ver demek ayrı bişey. Bilmiyorum, bana çok çirkin geldi.Eve temizlikcide cagirabilirdim ne fark var ki normal de verdigi paranin bir miktar ustune verdi
Ki ihtiyacim olmasa istemem
dersin ki durumunuz çok mu kötü hayır değil o parayla batmazdı mesleğim var öğretmenim çocuga bakacak kimse yok kayınvalide deme bana annem desen söz verdi sözunde durmadıÇalışın hep böyle yapıyorsa çocuğu da anneniz kayınvalide falan varsa konuşarak bırakabilirsiniz. Özel bir durumunuz yoksa eğer çalışmamaniz için. Çok düşüncesizlik yapmış eşiniz sinir oluyorum böyle adamlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?