Konuya okumadan başlığa cevabım, eşimden aylık alıyorum

çalışmama izin vermediği için sigortamı da ödüyor sağolsun.
Konuyu okudum ve eşinize çok kızdım. Bu kadar maddiyatçı erkeklere gıcık oluyorum. Evlenirken dikkat etseydiniz keşke.
Bigün eşimin ailesiyle yapış yapış olduğumuz yıllarda bitki pazarından aloevera almak istedim. Yani 10 tl lik bitki. Kaynanamın evi de sera gibidir bu arada. Aman napıcan, çok pahalı bunun için ( 22 tane orkidesi olan kadın söylüyor bana bunu). Eşim de hiç yapmadığı şeyi anasının yanında yapar o mırın kırın edince almazdı istediğimi.
Tabi eve geldik ben çıldırmıştım artık her seferinde aynı şey olduğundan. Hem evde otur diyosun hem de ananın ağzıyla on liranın lafını yapıyosun. Ne kadar büro varsa evimize yakın asistan sekreter arayanları bulup görüşücem dedim. İlanları açtım bikaç numara not aldım. Ertesi gün aradım görüşmeye gitmek için. Baktı ki ciddiyim tamam ben sigortanı da ödüycem maaş da vericem dedi. Eee hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor. İstemiyorsa çalışmamı taşın altına sokacak elini.
Gerçi yapı itibariyle cömerttir, sadece anasının yanında cinslik yapıyodu. O devir de böylelikle kapandı.
Kadın güçlü duracak ki erkek bana mecbur muhtaç diye görüp istediği gibi davranmasın kadına. Bunu bilir bunu söylerim.