Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Telefonuma sürekli tanışmak için mesajlar geliyordu çünkü. İşim gereği telefonum birçok insanda oluyordu olmak zorundaydı ve her gün farklı farklı kişilerden çay içmek istiyorum evlenmek istiyorum tanışmak istiyorum mesajları geliyordu, iş ve ev arası 5 dakika yoktu devlet kurumundaydım ve eve kadar takip ediliyor ertesi gün arabamda çiçek börtü böcek çikolata vs oluyordu ve eşimle bunlardan dolayı çok bozuluyordu aramız. Ben de olsam rahatsız olurdum herhangi bir erkek olsa o da rahatsız olurdu ve böylelikle işi bıraktım. Şöyle örnek vereyim 155 ten polis çağırıyordum polisi aramak da benim görevimdi akşamında polisten “siz de çok yoruldunuz bugün bir çay içelin isterseniz” şeklinde msj geliyordu. Her gün Bunları yaşayıp da yine de işime devam etmeme razı olacak erkek Türkiyede yoktur herhalde. Vardıysa da bana hiç denk gelmedi. Ben de ilk görüşte aşık oldum ve işimi bıraktım çok şükür pişman da değilim ALLAH da pişman etmesin
Vay arkadaş ne kadınlar var 🤣 bizde kadınız diye ortalıkta dolanıyoruz...şu yazdıklarınızın 10 da 1 i başıma gelmedi, kaldı ki 500 e yakın erkeğin arasında çalışan nadir kadınlardan biriydim...

Ben 500 den de fazla erkeğin içinde çalışıyordum ondandır. Genç Kadın icra memuru azdır. Her gün farklı farklı Yüzlerce avukat yüzlerce alacaklı yüzlerce memur yüzlerce sanık yüzlerce tanık yüzlerce polis. Oluyor yani olmayan şeyler değil bunlar. Sizin başınıza gelmiyor diye kimsenin başına gelmiyor değil, Günde 500-600 kişiyle karşılaşsan sabahtan akşama kadar 1 tane bile erkek yazmıyorsa ulaşmıyorsa -ki telefon numaranıza ulaşmak çok kolay olduğu halde, ya sizin karşınıza hep beyfendi kafasını yerden kaldırmayan erkekler denk geliyor ya da gerçekten hiç ama hiç dikkat çekmeyen bir tipsinizdir. Olabilir. He bu arada daha başıma gelen çok şey var bu yazdıklarım da benim başıma gelenlerin 10 da biri bile değil. Ben aslında herkesin başına geliyor böyle şeyler sanıyordum ancak baksanıza bir tek benim başıma geliyormuş. Kendinizi benimle kıyaslamanıza gerek yok neticede birbirimizi tanımıyoruz

Kadinin maas karti kocasinda olunca kiyamet kopariyoruz :KK66: erkegin maas karti niye karisinda ki,buna sevinmemiz mi gerekiyor acaba? İkiyuzluluk bence
Arti kendi maasini kendisi idare edemeyen adamla niye evleneyim ki? 😂

Cunku erkekler kadinin maaş kartini almak için baski yapiyor, trip atiyor veya elinden zorla aliyor genelde. Sanirim kadinlar zorla eşlerinin maaş kartina el koymamiştir, bir erkek istemedigi halde maaş kartini vermez kolay kolay.

Gonul rizasiyla alinan verilen şeyler iki kişinin arasindadir kimseyi baglamaz, eşleri rahatsiz etmeyen şeylere kiyamet kopartmamak lazim aslinda.

Cunku erkekler kadinin maaş kartini almak için baski yapiyor, trip atiyor veya elinden zorla aliyor genelde. Sanirim kadinlar zorla eşlerinin maaş kartina el koymamiştir, bir erkek istemedigi halde maaş kartini vermez kolay kolay.

Gonul rizasiyla alinan verilen şeyler iki kişinin arasindadir kimseyi baglamaz, eşleri rahatsiz etmeyen şeylere kiyamet kopartmamak lazim aslinda.
Zorla koymaz ama sürekli söylenerek koyabilir, bir de böyle deneyelim deyip bu şekilde iyi olduğuna inanabilir. Erkek veya kadın olsun kimsenin maaş kartını durup dururken vereceğini sanmam. Saçma bir şey çünkü. Parayı kazanmayı biliyorum ama harcamayı, idare etmeyi bilmiyorum canım al sen benim yerime yap demek biraz saçma ya.

Zorla koymaz ama sürekli söylenerek koyabilir, bir de böyle deneyelim deyip bu şekilde iyi olduğuna inanabilir. Erkek veya kadın olsun kimsenin maaş kartını durup dururken vereceğini sanmam. Saçma bir şey çünkü. Parayı kazanmayı biliyorum ama harcamayı, idare etmeyi bilmiyorum canım al sen benim yerime yap demek biraz saçma ya.

😂 Maaş kartini vermek al parayi idare et demek degil ki.
Hesabindaki parayi cekmek için, hesabini görebilmek ve yonetebilmek için cebinde kartla dolaşmak gerekmiyor günümüzde, bunlarin hepsi kartsiz da yapiliyor.
Maaş kartini bu derece sakinacak birsey yok yani, istedigi icin vermiş olabilirler o yuzden.

😂 Maaş kartini vermek al parayi idare et demek degil ki.
Hesabindaki parayi cekmek için, hesabini görebilmek ve yonetebilmek için cebinde kartla dolaşmak gerekmiyor günümüzde.
Maaş kartini bu derece sakinacak birsey yok yani.
Internet bankacaligindan da görebilirsin o saydıklarınızi. O zaman maaş kartı kiminse onda dursun. Maaş kartı bendedir diyenlerin aslında para yönetimini ben yapıyorum demek istediğini biliyoruz hepimiz kadın ya da erkek olsun. Kart sembol olabilir tabii ki zaten her şey netten hallediliyor artık

Internet bankacaligindan da görebilirsin o saydıklarınızi. O zaman maaş kartı kiminse onda dursun. Maaş kartı bendedir diyenlerin aslında para yönetimini ben yapıyorum demek istediğini biliyoruz hepimiz kadın ya da erkek olsun. Kart sembol olabilir tabii ki zaten her şey netten hallediliyor artık

Siz kendiniz için o sekilde dogru buluyor ve evliliginizde uyguluyor olabilirsiniz.
Bu konuda "farkli dusuncelerimiz" olabilir tabi ama belli kişileri bu konuda yargilamak ya da sanki kanunmuş gibi yapilamaz edilemez seklinde kiyamet kopartmak doğru gelmiyor bana, gerekte yok.

Zorla yapilmadigi surece kimseyi ilgilendirmez, evlilik iki kişiliktir ve her evliligin dinamikleri farkli.
Belki yonetimi de kadin yapiyordur adam hiç bakmiyordur bile o da olabilir.
Yapilamaz diye kanun yok sonuçta. 🙄

Siz kendiniz için o sekilde dogru buluyor ve evliliginizde uyguluyor olabilirsiniz.
Bu konuda "farkli dusuncelerimiz" olabilir tabi ama belli kişileri bu konuda yargilamak ya da sanki kanunmuş gibi yapilamaz edilemez seklinde kiyamet kopartmak doğru gelmiyor bana, gerekte yok.

Zorla yapilmadigi surece kimseyi ilgilendirmez, evlilik iki kişiliktir ve her evliligin dinamikleri farkli.
Belki yonetimi de kadin yapiyordur adam hiç bakmiyordur bile o da olabilir.
Yapilamaz diye kanun yok sonuçta. 🙄
Ben yapılamaz edilemez demiyorum. Erkek ve kadının maa yönetiminin ayrımı hakkında yapılmış olan yoruma dedim. Erkek fiziki kuvveti ile almış olabilir ama kadın da dil kuvveti ile aynı şeyi yapabilir. Erkek aldığında aboo diyenler kadınlar burda gülerek anlatınca aynı şeyi çıt çıkarmıyor ya. Dediginiz gibi kim nasıl istiyorsa öyle yapsın artık konuya herkesin özgürce kendini gecinderebildigi parası olsun da gerisi önemli değil diye bakıyorum.

Ben 500 den de fazla erkeğin içinde çalışıyordum ondandır. Genç Kadın icra memuru azdır. Her gün farklı farklı Yüzlerce avukat yüzlerce alacaklı yüzlerce memur yüzlerce sanık yüzlerce tanık yüzlerce polis. Oluyor yani olmayan şeyler değil bunlar. Sizin başınıza gelmiyor diye kimsenin başına gelmiyor değil, Günde 500-600 kişiyle karşılaşsan sabahtan akşama kadar 1 tane bile erkek yazmıyorsa ulaşmıyorsa -ki telefon numaranıza ulaşmak çok kolay olduğu halde, ya sizin karşınıza hep beyfendi kafasını yerden kaldırmayan erkekler denk geliyor ya da gerçekten hiç ama hiç dikkat çekmeyen bir tipsinizdir. Olabilir. He bu arada daha başıma gelen çok şey var bu yazdıklarım da benim başıma gelenlerin 10 da biri bile değil. Ben aslında herkesin başına geliyor böyle şeyler sanıyordum ancak baksanıza bir tek benim başıma geliyormuş. Kendinizi benimle kıyaslamanıza gerek yok neticede birbirimizi tanımıyoruz
Kendimi sizinle kıyaslamadım ☺️ yazdıklarınız yukarıda anlattıklarınız da dahil çok saçma geldi. Mesela benim telefonuma ulaşmak sizin telefonunuza ulasmaktan kat kat kolaydır. Mail kişi kartımda cep numaram ve dahili numaram her zaman olur ama ne hikmetse kimse kahve içmek veya tanışmak için aramaz. Genelde sorun için ararlar, bizde hallederiz...
Herhalde çalıştığım insanlar sizin çevrenizdeki kadar aylak değil; Bir ihtimal de güzel olduğum kadar belli bir duruşum var, kafam çalışıyor olabilir...
Bir de aklıma ne geldi... Eşimde kaç yüz tane hasta ile muhattap, Çirkin adamda değil... gayet 1.90 boyunda kapı gibi adam. Ama onunda arayanı soranı yok. Evet, evet biz normal değiliz 🤣

Ev hanımının eve temizlikçi kadını eve çağırmasını hep yadırgamışım iş yerinde kimse gelip senin işini yapmıyor yani kaytaramıyoruz o stor perdeyi almasaydım bu zamanda zaten işler kötü kazanç düşük
Eşin haklı , stor perdeden hep nefret etmişliğim var
iş hayatımda oldu 10 yıldır da sizin deyiminizle ev hanımıyım.yorumunuza çok şaşırdım .ev hanımlığı hizmetçilik mi demek sizce.çok yanlış yorumlamışsınız olayı talihsiz bir yazı olmuş.zengin bir aile değiliz orta halliceyiz ama storlarımı yıkatmaya veririm evime pandemi öncesi ayda bir kadın alırdım ütülerimi de çocuğunkiler hariç ütücüye verip yaptırırım evlendiğimden beri.devamlı ev işi yapacaksak çocuğa nasıl eğitim vereceğim sinema tiyatroyu nasıl tanıyacak yürüyüş yapmayalım mı vakit ayırıp kitap okumayalım mı?hiç arkadaş yüzü görmeyelim mi?arabaya atlayıp bi hava da mı almayalım devamlı bir işimiz yok diye pess.bugün mesela yorgun hissettim kendimi eşimle çocuğa kahvaltı hazırladım geç vakit sonra da yattım uyudum 6 ya kadar .köle değiliz yahuu kadınız insanız

Kendimi sizinle kıyaslamadım ☺️ yazdıklarınız yukarıda anlattıklarınız da dahil çok saçma geldi. Mesela benim telefonuma ulaşmak sizin telefonunuza ulasmaktan kat kat kolaydır. Mail kişi kartımda cep numaram ve dahili numaram her zaman olur ama ne hikmetse kimse kahve içmek veya tanışmak için aramaz. Genelde sorun için ararlar, bizde hallederiz...
Herhalde çalıştığım insanlar sizin çevrenizdeki kadar aylak değil; Bir ihtimal de güzel olduğum kadar belli bir duruşum var, kafam çalışıyor olabilir...
Bir de aklıma ne geldi... Eşimde kaç yüz tane hasta ile muhattap, Çirkin adamda değil... gayet 1.90 boyunda kapı gibi adam. Ama onunda arayanı soranı yok. Evet, evet biz normal değiliz 🤣

ne kadınlar var biz de kadınız diye ortalarda dolanıyoruz demek kıyaslamak demek bir önceki mesajınızda öyle yazmışsınız. Abartı ya da Saçma gelmiş olabilir size fakat bunlar benim yaşadıklarım. Arkadaş size yalan borcum mu var ben burda çok güzelim desem ner demesem ne konuyu gelip okuyup alakasızca sadece benim yazdığıma cevap yazmışsınız ki bana da sorulmasa bu detayları söylemezdim. Bu arada çok güzel bir kadından bahsederken “çok güzel kadın” diyoruz ya? O çok güzel dediğiniz kadınların başına böyle şeyler geliyor olması size normal gelebilirdi, sırf beni görmediğiniz ya da tanımadığınız için abartı geliyor. Bence tanımadığınız insanları yermeye çalışırken ya da saçmalıyor diye taşlarken bir diğer ihtimali de düşünün. Konu ilginizi çektiyse konuya yorum yapın bana değil. Kendinizle de barışın siz 500 kişinin içinde çalışıyormuşsunuz kimse yazmıyormuş da başkasına neden yazıyormuş saçma gelmişmiş. Bu arada bir ihtimal duruşunuz vardır bir ihtimal kafanız çalışıyordur ama belki bir ihtimal de sizden çok daha güzel kadınlar vardır ve belki onlara yazıyorlardır olamaz mı? Eşimle alakalı bir şey yok bu arada eşime yazıyorlar falan demedim eşim çok yakışıklı da demedim. Sizin ki öyleymiş hayrını görün ne diyim 😂 neyse iyi geceler

insanın kendi ihtiyaçları olamaz mı?
Ev hanımı olmak sadece ev ihtiyaçları mı demek ?
param yok çalışamıyorum geçe gün perde yüzünde kavga ettim zebra perdelerim var annem aldı onları bana 2 senedir yıkanmadılar yeni eve geçince temiz olmadıkları için takamadım yıkattıralım dedim yıkamayı çağırdım çok para istediler diye kapıdan çevirdi kendim daracık banyoda yıkamaya çalıştım sırf sinirimden ben o perdeleri kullanmayacağım sırf sinirimden yıkamaya çalıştım yeni eve taşındık inşaat pisliği bir yardımcı abla istedim yanıma almadı tek başıma temizledim 2 gün boyunca bacaklarım morardı yorgunluk cabası kimse yok yardım edecek tek başıma yerleştim şimdi bana söyleyin arkadaşım arıyor bana diyor ki banyomu yaptırdım eşim sen temizlik yapma yorulursun hasta olursun dedi bana diyor bu kadın değerlide ben neden değersizim benim neyim eksik ne yapmam gerekiyor allah aşkına 3 gündür konuşmuyorum
kendim için ne istedim ben millet gibi çeşit çeşit kıyafet mi makyaj malzemesi mi ne istedim...
Maddi gucunuz ne durumda ona da bagli.Kit kanaat gecindiriyorsa evi guzelce de soyluyorsa hos gorulmeli bence.Kendinizi baskasiyla kiyaslamayin cunku kiyasin sonu gelmez.Yok durumunuz var ve esiniz sirf sen kadinsin yapacaksın mantigiyla ilerliyorsa o is kotu iste.O zihniyetten hayir gelmez

limoncuyu ekonomi bakanı yapacaktık da olmadı napalımm :kızgın:
Atı alan Üsküdari geçti ceycey,demir tavinda dövülür,güzel, çağında sevilir,altın vaktinde alınır:)
Şimdi sayalım bozuklukları,silkele bakalım,benden bi 22 TL çıktı Allah bereket versin :cool:

Atı alan Üsküdarlı geçti ceycey,demir tavinda dövülür,güzel, çağında sevilir,altın vaktinde alınır:)
Şimdi sayalım bozuklukları,silkele bakalım,benden bi 22 TL çıktı Allah bereket versin:Cool:
ben de o da yok bir tek kızın kumbara birikimi 300 tl si var :KK70: limoncuyu örnek alıp altın alayım dedim almaz olaydım zarardayım battıkça batıyorum gün gün

Allah Allah😱
5yillik üyeyim,limoncunun ustune sarraf tanımam:KK70:
Korona kimisinde unutkanlık yaptırıyormus amaniiin:rolleyes:
Başka da belirti yok ama o_O
Tans bambaşka bişey. Her yazdığı beni şoktan şoka sokuyor. Anlatılmaz yaşanır bir üyemiz kendis 😂

Back
X