- 12 Temmuz 2006
- 58.875
- 224.892
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
Bizde hamur işi sevilir, eşim kahvaltılık yerine kek, poğaça yemeyi tercih ediyor, kız da babasına benzemiş, ev yapımı baklava börek de seviyorlar, bulduklarında kurabiye canavarı gibi yerler kırıntısı kalmazBüyük hamaratlık yufka açma işi ama ben sevmiyorum el açması böreği de ev baklavasını da. Çok ağır geliyor. Annem de açmazdı muhtemelen o yüzden damak tadım alışmadı. Hamurişi, kek, poğaça da sevmem pek. O yüzden evde yapılmaz, eşim de yemez. Birinden gelse falan günlerce sürünür en son kuşlara gider. Bi ekmek yapılır bizde iki günde bir. Bi de beyim çok yalvarırsa simit
Öyle olmalı zaten mune, ev ortaksa işler de ortak olur. İlla eşit olması gerekmiyor, biri daha az yapar biri daha çok yeter ki o çabayı görsün insan.
Bizim eve nakit para pek girmez. Cebinde parası olan da girişte bir kavanozumuz var oraya koyar ihtiyacı olan alır harcar.

Aynen, kadın yapar erkek yatar olmamalı, kadının çalışmaması da erkeğin ev işlerine katılmamasına bahane olamaz, herkes bir işin ucundan tutmalı, sizde kavanoz bizde çekmece

Selammm munecim
Ellerimle bir baklava yapip gondereyim sana ama diyetteyim hala hamurisine girersem mezun olamam sonraaa![]()
Çoook teşekkür ederim