Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Büyük hamaratlık yufka açma işi ama ben sevmiyorum el açması böreği de ev baklavasını da. Çok ağır geliyor. Annem de açmazdı muhtemelen o yüzden damak tadım alışmadı. Hamurişi, kek, poğaça da sevmem pek. O yüzden evde yapılmaz, eşim de yemez. Birinden gelse falan günlerce sürünür en son kuşlara gider. Bi ekmek yapılır bizde iki günde bir. Bi de beyim çok yalvarırsa simit 😂

Öyle olmalı zaten mune, ev ortaksa işler de ortak olur. İlla eşit olması gerekmiyor, biri daha az yapar biri daha çok yeter ki o çabayı görsün insan.

Bizim eve nakit para pek girmez. Cebinde parası olan da girişte bir kavanozumuz var oraya koyar ihtiyacı olan alır harcar.
Bizde hamur işi sevilir, eşim kahvaltılık yerine kek, poğaça yemeyi tercih ediyor, kız da babasına benzemiş, ev yapımı baklava börek de seviyorlar, bulduklarında kurabiye canavarı gibi yerler kırıntısı kalmaz😆 ama ben cidden girişemem o kadar, çünkü çok sıkılıyorum mutfak işinden de ev işlerinden de.

Aynen, kadın yapar erkek yatar olmamalı, kadının çalışmaması da erkeğin ev işlerine katılmamasına bahane olamaz, herkes bir işin ucundan tutmalı, sizde kavanoz bizde çekmece🤣 cüzdanlara koymuyoruz çünkü kimse kimsenin cüzdanını açmaz, kişisel eşyalara dokunmayız yıllardır böyle geldi böyle gidiyor.

Selammm munecim
Ellerimle bir baklava yapip gondereyim sana ama diyetteyim hala hamurisine girersem mezun olamam sonraaa 😏😋😎😊😊😊

Çoook teşekkür ederim☺️ Düşünmeniz yeter😍

Ben balkona serip fircayla yikiyorum simdi 7 tl deyince de komik geldi bana bizim ilcede bile o fiyata yikamazlar yani gelip almazlar bile tenezzul etmezler gaz parasi cikmaz

Konu sahibi hangi sehirde yasiyorsun atamalarda yazayim belki gelir
Ben yalan olmasin 2-3 hafta once sordum metresi 6 ya da 6 bucuk dedi. Baya tutuyordu vermedim. Bende zorda olsa banyoda yikiyorum. Cunku hali parasindan cok aliyorlar. Fosurt fosurt çıkıyor zaten hali gbi leke tutan bir sey degil.

Aynen olmadi belki subeleri vardir bizim yerlerde veririz. 😀 ben haliyi veriyorum daha 5 gunden asagi soyleyen yer cikmadi. Bir kezde halilarin peşinde baya kostum kışa girerken yogunluk var bla bla muhabetlerine.

Haklisin en az 20 ye gelen var burada verdigin sey 15 te tutsa 20 aliyor en az. En ucuza yikayan oydu. Digerleri 30 asagisi gelmiyor. 7 liraya adam ona hortumla su tutmaz burda 🤣😅

Ben balkona serip fircayla yikiyorum simdi 7 tl deyince de komik geldi bana bizim ilcede bile o fiyata yikamazlar yani gelip almazlar bile tenezzul etmezler gaz parasi cikmaz

Konu sahibi hangi sehirde yasiyorsun atamalarda yazayim belki gelir
Kişki benimde balkonda fircayla fosurt fosurt yikama imkanim olsa 🥰 ben dar bir alanda perdeyle guresiyorum bazen 🤣 ama seviyorum da yipransin atacagim bidaha store yok 😅

Kişki benimde balkonda fircayla fosurt fosurt yikama imkanim olsa 🥰 ben dar bir alanda perdeyle guresiyorum bazen 🤣 ama seviyorum da yipransin atacagim bidaha store yok 😅
Bizim burda sosyete pazarindan almistim 1 e 2 50 tl ye bilseydim 2 3 tane daha alirdim paketli durur eskidikce degistirirdim ne yikayacam 😏😂😂😂

Bizim burda sosyete pazarindan almistim 1 e 2 50 tl ye bilseydim 2 3 tane daha alirdim paketli durur eskidikce degistirirdim ne yikayacam 😏😂😂😂
valla efora degmez 😀 al gidince kiz, iki tane en azindan gene yıkasanda takarsin. 1×2 50 TL nerde kacirma valla. 😀
Ben çeyiz zamani aldigimdan mutevellit gaza geldim dukkandan pahali markadan aldim. Evlenirken bunu nasil temizlerim , kirli olur mu vs pek dusunmuyorsun ki.
Birde beyaz. Insan bari renkli alir.
Her yere koyup uzerinde keseyi gezdirip prili boca ederken accık icim sızlıyor yalan değil 🤣 iki gramda yag coz attiriyorum gönül yarasi.
Diyeceksin ki neden böyle seyler yapıyorsun kumasa bisade. Çünkü mutfak perdem :sus::cry:

valla efora degmez 😀 al gidince kiz, iki tane en azindan gene yıkasanda takarsin. 1×2 50 TL nerde kacirma valla. 😀
Ben çeyiz zamani aldigimdan mutevellit gaza geldim dukkandan pahali markadan aldim. Evlenirken bunu nasil temizlerim , kirli olur mu vs pek dusunmuyorsun ki.
Birde beyaz. Insan bari renkli alir.
Her yere koyup uzerinde keseyi gezdirip prili boca ederken accık icim sızlıyor yalan değil 🤣 iki gramda yag coz attiriyorum gönül yarasi.
Diyeceksin ki neden böyle seyler yapıyorsun kumasa bisade. Çünkü mutfak perdem :sus::cry:
Benim ki de mutfak perdesi usenmesem foto atarim ustunde istanbulusi mgeleyen galata kulesi koprusu falan tul den iyi oluyor ya genede

Benim ki de mutfak perdesi usenmesem foto atarim ustunde istanbulusi mgeleyen galata kulesi koprusu falan tul den iyi oluyor ya genede
He biliyorum bordomsu şekilli mi? Bir ara cok modaydi. Benimki 2 yilda yipranmaya başladı ya cok gunes yiyor ve sanirim yag coz falan agir geldi.
Tulu tercih ederim at yikansin ama aygaza gelme sikintisi yuzunden olmuyor iste.

He biliyorum bordomsu şekilli mi? Bir ara cok modaydi. Benimki 2 yilda yipranmaya başladı ya cok gunes yiyor ve sanirim yag coz falan agir geldi.
Tulu tercih ederim at yikansin ama aygaza gelme sikintisi yuzunden olmuyor iste.
Bende o yuzden guvenlikli bulmuyorum ya
Gunes deil de yag coz etkilemis olabilir daha yipratmayan urunler kullansan belki omru uzar 😎😎😏

Bende o yuzden guvenlikli bulmuyorum ya
Gunes deil de yag coz etkilemis olabilir daha yipratmayan urunler kullansan belki omru uzar 😎😎😏
Degistirmek istiyorum ben ondan gözden cikarilan malin cani cabuk tukenir derler 😀 ama esimde tül hic istemez yangin olayindan. Bakalım 1 bilemedin 2 sene daha gideri var. Arkadas firmayi atarsa ona veririz kiz ne ugrascaz elimi surmem 😅🤣

Degistirmek istiyorum ben ondan gözden cikarilan malin cani cabuk tukenir derler 😀 ama esimde tül hic istemez yangin olayindan. Bakalım 1 bilemedin 2 sene daha gideri var. Arkadas firmayi atarsa ona veririz kiz ne ugrascaz elimi surmem 😅🤣
Ay en iyisi harcadigimiz su bile 7 tl den fazla
Hem yorulmamista oluruz
Sonucta hep bunlar ileride hastalik olarak geliyor 😅😂😂😂😇😇

Tek kadinla da bitmiyor ama esin farkinda ise hersey farkli olur
Mesela bizde onceki senelerde keci aldik sattik sirf bende bakiyorum diye esim kecilerden kazandigi butun parayi bana verdi bende kullanmadigim altinlari ekleyip burma aldim 40 gramlik
Bu sene yine kecimiz var 3 tane
Dun dedim ki bunlarda benim oldu tabi senin askim dedi benim oldu 😎

Butun evi dip bucak temizleyince temizlik parasi bile aldigim oldu esimden 😂😂😂
"40 gramlık burma " bu ayrıntıyı vermenin amacı ya da olayı nedir acaba?

Eşlerinin maaş kartı kendisinde olan ne çok üye varmış.

Bana bu da enteresan geliyor :KK64:

Maaş kartını vermeden yürümüyor mu bu işler bilemedim.
Kadinin maas karti kocasinda olunca kiyamet kopariyoruz ;) erkegin maas karti niye karisinda ki,buna sevinmemiz mi gerekiyor acaba? İkiyuzluluk bence
Arti kendi maasini kendisi idare edemeyen adamla niye evleneyim ki? 😂

Bizde herkesin maaş kartı kendinde maaş kartımı vermem onunkinide istemem ihtiyacım olursa isterim verir onun ihtiyacı olunca oda ister veririm ekonomik özgürlük her iki taraf için şart

ben evli değilim ama kocam olsa ve çalışmasam her gün ev ihtiyacı hariç en az 20 tl vermesini isterdim sanırım çünkü bende kadınım ayrıca sigortamında yatırılmasını isterdim bilmiyorum hatta bizim gelin dayımdan kredi kartı istemişti yıllardır kullanır.

Back
X