Ev hanımları eşinizden harçlık alıyor musunuz?

Tans bambaşka bişey. Her yazdığı beni şoktan şoka sokuyor. Anlatılmaz yaşanır bir üyemiz kendis 😂
tansla 15 yıl önce tanışsaydım Ankara da bir apartmanım olurdu öyle böyle bir birikimci değil kendisi sineğin yağını çıkarıyor valla

ben de o da yok bir tek kızın kumbara birikimi 300 tl si var :KK70: limoncuyu örnek alıp altın alayım dedim almaz olaydım zarardayım battıkça batıyorum gün gün
Ooo kardasin karda,altın asla aldatmaz,hadi bereketini gör:))
Ben de birkaç biseycik var,yarın ne olur bilinmez,kızıma nisaninda bileklik,düğününde bilezik alırım dedimdi,çok akıllı gariyam :cool:

tansla 15 yıl önce tanışsaydım Ankara da bir apartmanım olurdu öyle böyle bir birikimci değil kendisi sineğin yağını çıkarıyor valla
Ahahah ben 15 sene önce de tanışsaydım bi mok olmazdı benden 😂 O şekilde yaşamak herkesin harcı değil. Büyük kadın tans...

O arkadaşına da kocana da sinir oldum
Çok demodeler. Arkadaşınla eş ilişkinizden bahsetme. Kocanı da yavaştan alıştır herşeyi sırtlanırsan yaptığın görülmez bile.

Ooo kardasin karda,altın asla aldatmaz,hadi bereketini gör:))
Ben de birkaç biseycik var,yarın ne olur bilinmez,kızıma nisaninda bileklik,düğününde bilezik alırım dedimdi,çok akıllı gariyam :cool:
bugün zararım tam 1650 tl civarıydı aşı da bulundu daha da düşerse vay halimee.harçlığımı bile yatırdım yahu 490 a düştü diye hayy salak kafammmm.kredi kartı olmasa açım açççç :KK70:

bugün zararım tam 1650 tl civarıydı aşı da bulundu daha da düşerse vay halimee.harçlığımı bile yatırdım yahu 490 a düştü diye hayy salak kafammmm.kredi kartı olmasa açım açççç :KK70:
Altın gördüğü yeri unutmaz ceycey,kenarda unut gitsin.
180den çeyrek almıştım,135 lere düştü,alınmış alınmıştır demiştim,haklı cikmismiyim:))

Bez bebek yapaydın ya. O da bebek sonuçta. Bedavaya gelirdi 😂
cıks kutulu saklayıp koleksiyon yapıyoruz pandemi de ilerde satıp zengin olacakmış benim kız olmazsa da kendi çocuğuna verecekmiş .tam 12 tane kutulu oldu şu an almaya devammm :KK70:

Herkes kaşık yapar da sapını denk getiremez der büyükler 😂
Bebek kolay da gerisi var işin😂
Ben bir tek gerçek bebek yapmayı biliyorum herhalde direkt aklıma o geldi :KK70:

Valla bu aralar en büyük korkum, evde bebek ürünlerine dair bir tek cam rende kaldı.
Ola ki yine ve yeniden olursa ‘darla zatmak’ lazım bu devirde😂

Ben bir tek gerçek bebek yapmayı biliyorum herhalde direkt aklıma o geldi :KK70:

Valla bu aralar en büyük korkum, evde bebek ürünlerine dair bir tek cam rende kaldı.
Ola ki yine ve yeniden olursa ‘darla zatmak’ lazım bu devirde😂
darla da kalmadı sata sata :KK53:

Back
X