Bende muzdaribim aynı konudan, ben henüz evli değilim, bekarım, okuyorum. Okulum ikinci öğretim olduğu için akşamları okula gidiyorum, yani gündüzleri bütün gün evde takılıyorum, yapacak bişeyler bulmaya çalışıyorum, televizyon izliyorum, film izliyorum, buraya takılıyorum, kitap okuyorum, bakımlar falan yapıyorum kendime, makyaj yapıyorum, saçımla uğraşıyorum, modeller deniyorum, kıyafetlerimi giyip giyip çıkarıyorum, defile yapıyorum kendi kendime
, annemle çıkıp geziyoruz, bazen teyzemin yanına çalıştığı yere gidiyorum, alışveriş falan yapıyoruz, arada arkadaşlarımla çıkıyorum, geziyorum, alışveriş yapıyorum ama oda bi yere kadar, her gün her gün olmuyor, oda sıkıyor bi süre sonra insanı, hep aynı şeyleri yap yap nereye kadar, eskiden kuzenlerle çıkıp gezerdik, ee şimdi kimisi yurtdışında okuyor, kimisi evlendi, çoluk çocuğa karıştı, kimisi de çalışıyor, eskisi gibi olmuyor, bazen düşünüyorum, okulu bırakıp bi işe girip çalışsam mı diye, ama oda bi yandan kolay değil öyle iş bulmak, neyse işte böyle geçip gidiyor benim günlerim.
![]()
canim bekarmissin sen keyfine bak :) evli olmak cok baska..okulunu bitirdikten sonra is hayatina basla..umarim sevdigin bir isin olur is hayatin guzel ve basarili olur umarim :)sevgiler