- 28 Mart 2013
- 760
- 136
- 323
- Konu Sahibi boncukgumus
-
ben işimi seviyorum.
tatiller eşim de evde benimleyse güzel.
eğer o işte ben evde olsaydım çok bunalırdım.
yaz tatillerinde kendimi çok salıyorum. işe giderken toparlanıyorum en azından.
daha düzenli bir hayatım oluyor.
ama iş saattlerim 9-5 ve masabaşı
eğer daha yoğun olsaydı çok yorulur ve çalışmaktan soğurdum sanırım
ev hanımları mutlumu merak ediyorum? şuan 5yıldır çalıştığım bi işten ayrılmak üzereyim ama içimde bi burukluk var ev hanımı olmakta cazip geliyor ama pişman olmaktan da korkuyorum. benim durumumda olup çalışma hayatından sonra evde duranlar mutlu musunuz? içim içimi yiyor şuan tecrübelerinize ihtiyacım var
ben işimi seviyorum.
tatiller eşim de evde benimleyse güzel.
eğer o işte ben evde olsaydım çok bunalırdım.
yaz tatillerinde kendimi çok salıyorum. işe giderken toparlanıyorum en azından.
daha düzenli bir hayatım oluyor.
ama iş saattlerim 9-5 ve masabaşı
eğer daha yoğun olsaydı çok yorulur ve çalışmaktan soğurdum sanırım
çalışma saatlerinin böyle olması çok iyi, sanırım hafta sonu tatilin de var, kamuda mı çalışıyorsun
ben de senn gibi yaptım ama ben özel sektörde uzun saatler ve yoğun çalışma ortamında çalışıyordum ve eşimle ne çıkış saatlerimiz ne de tatillerimiz uyuşuyordu maddi problemimiz de yok sayılır bu nedenle daha fazla yıpranmak istemedim. eğer sen de bu şartlar altında çalışıyorsan olabilir ama kamudaysan bence iki kere düşün
kamu değil özel sektör evimiz kira değil eşim memur tek masrafımız şuan bebek için uğraşıyoruz tüp bebek tedavi masrafları var bunu düşünüyorum
kamu değil özel sektör evimiz kira değil eşim memur tek masrafımız şuan bebek için uğraşıyoruz tüp bebek tedavi masrafları var bunu düşünüyorum
evet, kamunun mesai saatlerini, seviyorum.
28 ekim yarım gün tatil ama bizim kuruma tam gün
eğer özel sektörde daha uzun çalışma saatleri olan bir iş olsaydı yapamazdım sanırım.
gücüm yetmezdi yani.
gerçekten yoğun bir tempoda, sürekli yorulmak insanın iş tatminini yok eder.
işe ara vermek istemek ya da ayrılmak istemek doğal, eğer ağır bir iş ise.
işten ayrılınca boşluğa düşüp pişman olmamak için şimdiden planlar yapmak lazım.
,hımm... o zaman kendinize yakın ve uzak vadeli ekonomi planı çıkarın kendinizin sağlığını da düşünerek karar vermeniz kolaylaşır
,
eşim kredi çekeriz bi şekilde ödenir falan diye düşünüyo beni destekliyor da yinede kendimi kötü hissediyorum. teşekkür ederim cevaplarınız için
uzun bi süreden sonra insanın evde canı sıkılabilir bunun farkındayım ama çok çalışıpta az maaş stres insanı ev hayatına da yöneltiyor tabiki dediğiniz gibi zaten bunun ikilemini yaşıyorumkim ne derse desin ev hayatı insanı çekiyor içine
bu sefer düşüne düşüne kafayı yiyor insan ve
hiç sonu gelmeyen işler temizlikler kemirmeye başlıyor kafayı
bi bayanın ilgi odağı bu olmamalı sadece
ben çalışmayan ve öğrenci bi bayan olarak bunu söylüyorum
sanırım işi bırakıp evde oturmak daha da fena gelir
evdeyken rahat ederim şunu bunu yaparım demeyin 3günü aşmıyor tüm bu planlar..
tatilin ve evdeki keyfin tadı ancak dışarda olunca anlaşılır öbür türlü hep bitmeyen bi tatilin içindesin zaten
rica ederim, eşinizin sizi desteklemesi çok önemli, bunu gerçekten söylüyorsa, önce sağlığınızı ve bebeğinizi düşünün bebeğiniz olduktan sonra sıkılmaya vaktiniz olmayacak:)
uzun bi süreden sonra insanın evde canı sıkılabilir bunun farkındayım ama çok çalışıpta az maaş stres insanı ev hayatına da yöneltiyor tabiki dediğiniz gibi zaten bunun ikilemini yaşıyorum
benim 2. tüp bebek denemem olucak tüp bebek tutma ihtimalim de çok yüksek değil bu tedavi denemelerimin artık 4,5 e çıkmasından da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?