- 25 Mart 2014
- 583
- 376
- 133
- Konu Sahibi frozen12345
Evlendim ve bu işe girebilmek için okadar çok emekler verdimki okadar çok iş kovaladımki dualar ettim benimde bi işim olsun diye sonunda rabbim dualarımı kabul etti ve bi iş nasip oldu kurumsal bi şirkette çalışıyorum memur statüsünde. sonra iki kızım oldu şuanda biri 7 diğeri 2 yaşında. büyük kızımı okula getirip götürmek sıkıntı olmasın diye tam gün özel bi koleje verdim sabah bizle çıkıyo evden akşam bizimle dönüyo. yani sıkıntım çocuklarımla istediğim gibi ilgilenemiyorum akşamları çok yorgun oluyorum ne büyüğün derslerine nede küçüğün bakımına vakit ayırabiliyorum nede evimle tam olarak ilgilenebiliyorum. eşim sağolsun oda elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyo ama yükün çoğu benim omuzlarımda. büyük kızım okulda tam gün olduğundan oda çok yorgun oluyo akşam yemekten sonra başını kaldıramıyo bi çizgifilm izlemeye bile vakti yok. sabahları 06:30 da hepimiz kalkmak zorundayız çocukları o sıcak yataklarından kaldırırken okadar içim acıyoki. bazen acaba işi bıraksammı diyorum ama 6 yıldır çalışıyorum ve çalıştığım kurum dışardan herkezin girmek istediği bi kurum ve saygın bi işim var. sosyal bi çevre kazanabileceğim bi iş. eşimle konuştum konuyu oda 1 yıl daha idare et ondan sonra istersen bırak diyor çünkü borçlarımız var ancak bir yıla toparlanır. bilmiyorum kararsızım çocuklarım için üzülüyorum..