• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanmlar akama kadar neler yaparsnz anlatn

benim bi günüm bi günümü tutmuyo
rutin bi hayatım yok yani kafama göre takılıyorum
kalabalık toplarım fazlasıyla...

normalde çalışan bir bayanım
ama kızım olunca ona bakmak için işimden ayrıldım
şuan evdeyim ve kızım olmasa ev hayatı kabus gibi olurdu sanırım
hiç sevmiyorum evde durmayı
ev işi yapmayı zaten oldum olası sevmem
o yüzden kızım biraz daha büyüsün ben doğru işe
günlerimiz şöyle geçiyor
sabah kalk kahvaltı yap
kızımlan oyna
arada mutfağa git kızımın günlük menüsünü hazırla (sebze püresi, meyve püresi, çorba)
arada kızımı uyut
tekrar mutfağa git akşam için yemek yap
arada yukariya çık makinaya çamaşır at yatak odayı topla kızımın eşyalarını toparla
tekrar in oyuncakları topla
arada kk' ya bir iki yorum yap
arada yukariya çık çamaşırları as
sonra kızımı al dişariya çık gezmeye git biraz dolan eve gel tekrar
akşam 18.30 eşim geliyor 19 gibi yemek yeriz
ondan sonrada kızımın banyosuydu mamasıydı uyutma faslıydı 21 oluyor
onu uyutuktan sonrada ayaklarımı uzatıp o gün dizim varsa onu seyrederim yoksada nete takılırım veya kitap okurum
ama bildiğim şuki kesinlikle ev hanımlığı bana göre değil

sabah genelde 9 gibi kalkarım kahvaltı yaparız ortalığı toparlarım
kızların okul saati gelir onları hazırlarım ikisinide okula ben götürürüm.ayaklı servis oldumkaydirigubbakcemile3eve gelince kalan işimide yaparım.sonra kk de biraz takılırım.
daha sonra akşam yemeğini yaparım.kızları okuldan alırım
bu arada eşim gelir yemeğimizi yeriz mutfağı hallettikten sonra kızıma ders çalıştırırım
sonra tv izleriz yada arada yine pc açarım benkaydirigubbakcemile3
bazen misafirliğe gideriz yada misafirim gelir muhabbet ederiz
genelde günüm böyle geçiyo.hep aynı ama pek sıkıldığımıda söyleyemem
kk sağolsun:enbuyukkk::roflol::roflol:

ben şu an çalışıyorum ama evlendikten sonra 1,5 ay evdeydim.sıkılmayada hiç vaktim olmuyordu.sabah 6 da kalkıp eşimin kahvaltısını hazırlayıp işe gönderiyordum.sonra geri yaıyordum.10 yada 10 buçuğa kadar uyuyup sonra kalkıp kahvaltımı hazırlayıp tv izleyerek kahvaltı yapıyordum.sonra yatağı toplayıp,dağınıksa odaları bir gözden geçirirdim.haftada 2 gün süpürmek yetiyordu.sonra kitap okumaya bayılan biri olarak kitabımı okurdum.sonra yemekteyiz başladıysa onu seyredip akşam yemeğine başlardım.eşim gelmeye yemek hazır olurdu,beraber yemek yerdik.sonra oynarsak eşimle tavla oynayıp birazda tv izleyip yatardık.ama şimdi çalışıyorum maalesef.borçlarımızın bitipde ev hanımlığına dönmek için can atıyorum.hiiiç sıkılmıyorum hiçççç.işten tamamen çıkayımda inşallah çeşitli kurslarada yazılmak istiyorum.bir kütüphaneyede üyeyim.ordan rahat rahat aldığım kitaplarıda bol bol okurum inşallahhh.

ikiz bebeklerim var yeterince vaktimi onlar alıyor ee malum ev işleri temizlik yemek rutin anlıyacağınız

benimde hiç vaktim olmuyor malesef benim 1.5 aylık bebeğim ve eşimin ilk evliliğinden 11 aylık bebeği var onlara bakıyorum evi temizle yemek eşle ilgilen günün değil ayların nasıl geçtiğini bilemiyorum bu arada bide okulun var

aslında ev hanımları ne yapmadığını yazmalı.o zaman uzun uzun yazacak birşeyimiz olmaz.

göbek büyütüyorum bu aralar..
evimi dağıtmadığım için rahatım
haftada 2 gün ev süpürürüm.
sonra yürüyüş yemek akşam olur
aralarda da k.k.deyim...

hoya herkes göbek eritmek derdinde şu aralar sen neden göbek büyütmeye çalışıyorsun sonra erimiyor o göbek haberin olsun

Back
X