- 11 Aralık 2018
- 42.604
- 264.772
- 598
Banka olunca ne değişiyor? 250 bin çektim 600 bin ödeyeceğim. Tokinin şartları bundan çok daha iyi inanın.Banka ama dimi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banka olunca ne değişiyor? 250 bin çektim 600 bin ödeyeceğim. Tokinin şartları bundan çok daha iyi inanın.Banka ama dimi?
Ee tamam 100 ay sonra bitecek yani borcunuz.
Ama kira ödüyorOlmayacağı açıkmış ama zaten. Hovardalık yapmışsınız. Bunun taksitlerin artmasıyla falan bir alakası yok. Sizin herhangi bir taksit ödeyecek geliriniz yok şu an.
He ya o da doğru.Ama kira ödüyor
Allah Allah anlamadım ben, ödenen taksit artar ve ay sabitse zaten toplam ödeme de artmaz mı ? Yıldan mi düşülecek zannediyordu acaba ?Yok değilmiş. Taksitlere zam gelmiş.![]()
Banka olunca ne değişiyor? 250 bin çektim 600 bin ödeyeceğim. Tokinin şartları bundan çok daha iyi inanın.
Sakin ol, birimiz anlayınca toptan anlatacağızHanımefendi ALLAH aşkına 195 bine ev aldınız.
Taksitler yükseliyorken evinizin deger mi düşüyordu ki bu kadar delirdniz de evi sattınız ?
Ölecem ya.
Birisini bana anlatsın
Aylık ödeceyegin tutar seni ciddi ciddi sarsıyor muydu
Bende 175 çektim 325 ödüyorumBanka olunca ne değişiyor? 250 bin çektim 600 bin ödeyeceğim. Tokinin şartları bundan çok daha iyi inanın.
E tamam da hanımefendi sizin sorununuz hesapsız kitapsız ödeyemeyeceğiniz şeye atlamak olmuş. Evin parası, ana paranın artması vs bunlarda tuhaf ya da korkunç bir durum yokki. Siz ödeyemeyeceğiniz yükün altına girmişsiniz dayanağınız olmadan.İşte çocuklarda öyle dedi zaten anne bırak bu kadar kendini şartlamayı olmuyorsa olmuyordr
Tamam bu miktarlarla sizin faiz oranınız %85 benim faiz oranım %140. Neredeyse sizinkinin iki katı.Bende 175 çektim 325 ödüyorum
Ana paranızla birlikte evde değerleniyorAma bir yandanda kira veriyorum,zaten takıldığım taksit artışı değil,neden ana param sürekli çıkıyor.
Şu olayı geri zekalıya anlatır gibi anlatacak biri var mı?
Hiç bisi anlamadım cunku![]()
ben de geçen sene aynı miktar çektim aynı miktar geri ödemesi var ama o zaman evi 300 bine almıştım şimdi 800 bini geçtiBende 175 çektim 325 ödüyorum
Benim mantığım alınmış alınmıştır. Konu sahibi de satmasaymis keşke.Tamam bu miktarlarla sizin faiz oranınız %85 benim faiz oranım %140. Neredeyse sizinkinin iki katı.
evin toplam fiyatı ne kadardı.Memur değilim ben sıradan bir işçiyim.Ben bu daireyi başka bi şahıstan aldım hani dedim istanbulda bişey alamıyorum bari başka yerden alayım az az öderim dedim,fakat baktığımda benim borcum hiç bitmiyor hani bankadan çekersin ödedikçe düşer taksidinde zamanla pul olur ama bu öyle bişey değil hem taksit zamlanıyor hem ana para zamlanıyor.
yazdığın bunca şeye rağmen mantıksız olan biziz, benim yani öyle mi?Pardon banka öpücükle kredi vermiyor:)))onun içinde ipotek göstermek gerekiyor ne gösterelim ev zaten benim üzerime değil devletin üzerine biraz mantıklı olsanız tek çalışıyorum zorlanırım ama öderim bi şekilde dedim ama olmadı.