Ev hediyesi sorunu! kızlar yardımm

pearlweed

*SCE*
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
981
1.089
113
28
Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde okuyoruz o bu sene yeni bir eve çıkıyor. Dün de konuşurken odama iki tane çerçeve lazım ikimizin fotoğrafı için biri başucuma biri de masama, fotoğrafları sen seç dedi. Benim de aklımda elektrikli aletler falan kettle olabilir bu tarz hediyeler vardı kızlar sizce hem böyle maddi bir hediye alsam hem de söylediği çerçeveleri yapsam mantıklı olur mu ama bayram araya girdiği için yetiştirmem çok zor kendisi de cuma gidiyor yani kargoyla halletmem gerekecek elden verme imkanım yok şimdilik :cry:

Hediye önerileriniz var mı, bekar evine ne alınır canlarım?? :KK22::KK22:

Ben olsam bir kutuya ikimize özel fotoğraf/not falan varsa doldururum,ikimizle ilgili şeyler yazarım,bir güzel de süslerim o kutuyu.
Bir tane de uygun paraya ev eşyası alırım.

Erkek arkadaşımla farklı şehirlerde okuyoruz o bu sene yeni bir eve çıkıyor. Dün de konuşurken odama iki tane çerçeve lazım ikimizin fotoğrafı için biri başucuma biri de masama, fotoğrafları sen seç dedi. Benim de aklımda elektrikli aletler falan kettle olabilir bu tarz hediyeler vardı kızlar sizce hem böyle maddi bir hediye alsam hem de söylediği çerçeveleri yapsam mantıklı olur mu ama bayram araya girdiği için yetiştirmem çok zor kendisi de cuma gidiyor yani kargoyla halletmem gerekecek elden verme imkanım yok şimdilik :cry:

Hediye önerileriniz var mı, bekar evine ne alınır canlarım?? :KK22::KK22:
Bence o çerceveleri kesin yapmalısın da, onun ev eşyası ile alakası olmaz. Romantik bir hediye olur.

Ee ev hediyesi romantik olmak zorunda değil. Bu nedenle ihtiyacı neyse artık, mesela kettle ve bi mini tost makinası olabilir. Kettle yanına uyku seti nevresim falan ne ihtiyacı varsa olabilir. Tek kettle olmasın. Zaten öğrenci evine öyle çok kaliteli pahalı kattle almayacağın için yanına baska bir sey de al derim.

Kettle biraz basit olmazmi daha romantik biseyler dusunsen guldurdun beni ya kettle nedir :) :) :)

Ay ne bileyim kendisi öyle acelecidir biraz çabucak kaynasın dursun suyu çay mı yaparlar naparlarsa artık diye ilk aklıma kettle geldi :KK70::KK70:

Ev hediyesi olduğuna göre romantik olmak zorunda değil bence. Ben olsam ihtiyacı olan elektronik eşya, ev eşyası alırdım.

Çerçeveleri de hazırlardım, hediyenin yanı sıra. O da işin duygusal kısmını karşılardı işte.

Ben de böyle düşündüm kendisine de sordum şimdilik bir şey lazım değil dedi bir de burdan fikir alayım dedim çok teşekkür ederimm Hoppa

Ben olsam bir kutuya ikimize özel fotoğraf/not falan varsa doldururum,ikimizle ilgili şeyler yazarım,bir güzel de süslerim o kutuyu.
Bir tane de uygun paraya ev eşyası alırım.

Canım biz 6 senedir birlikte olduğumuz için öyle seylerin hepsini yaptım ya işte :KK22:

Nevresim falan dedim yeni gelin gibi olur heralde uygun olmaz ama elektrikli bişeyler güzel olur diye düşündüm de bakalım:KK55: çok teşekkür ederim fikrin için :KK36:

Ev Hediyesi sonuçta ihtiyacı olanı almak daha mantıklı fotoPrag çerçevesini yine yaparsın

tost makinesi çaycı ona kurtarıcı olabilir zaten bana şu lazım şunu al diyemez canım

Ev Hediyesi sonuçta ihtiyacı olanı almak daha mantıklı fotoPrag çerçevesini yine yaparsın

tost makinesi çaycı ona kurtarıcı olabilir zaten bana şu lazım şunu al diyemez canım

Çok haklısın canım çok teşekkür ederim tost makinesi de çok güzel bir fikir ya sanırım tost makinesi alıcam şuan aklım çok yattı :KK71::KK71:

Kettle anneler gunu hediyesi gibi olur bence ;)
Ama madem ki lazim, ben olsam alir veririm ama oyle hediye gibi degil, merasimsiz sekilde sana ihtiyacin olan bir seyi aldim derim

Cay makinasi, tost makinasi,el supurgesi, tava seti olabilir.resim cercevesi icine romantik foto sec.elektronik cercevelerden de olabilir.mutluluklae

Kettle dışında tost makinesi de olabilir, şu dikey pratik süpürgelerden de olabilir. Ama tost makinesi olursa her karnını doyurduğunda dua eder belki:KK45:

Çerçeve olarak da istersen normal çerçeve yaptır istersen elektronik çerçeve al. Tüm fotoğraflarınız döner durur ekranda:KK19:

Valla ben de bir öğrenci olarak söylüyorum bu işin romantikliği olmaz ketıl beni delicesine mutlu ederdi <3 :D :D

Back
X