- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi Margaret Hale
-
Shaker dediğiniz hani şu elektrikli olanlar mı? Aslında her şeyi tammış ama bence o yoktur ya, çünkü çeyizde shaker neden olsun?Dun rondom bozuldu biri alsa hayir demezdim
shaker, hamur mikseri
Gusel ve sik ozel bir vazo
dekoratif yine ozel tasarlanmis gibi duran bir tabak takimi
Dokum tencere
Shaker dediğiniz hani şu elektrikli olanlar mı? Aslında her şeyi tammış ama bence o yoktur ya, çünkü çeyizde shaker neden olsun?Tabak takımı marka öneriniz olursa alabilirim. Ama shakeri yazdım bir kenara.
Yatak örtüsü takımı hem yeni evli güzel romantik bir seçim olur benceYakın bir arkadaşım evlendi. Hatta eşi de arkadaşım ama ev hediyesi alırken nokta atışı yapacak kadar iyi bilmiyorum zevkini. Ama güzel de bir şey almak istiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Benim de arkadaşım olur musunnnnAz once bır arkadasıma aldım
Benim de bu ay en yakın arkadaşımın düğünü var ve kararsızım. Konuyu takipteyim:))Heh işte bu tarz öneriler daha çok işimi görür. Şu gözleri ışıl ışıl gösteren şey mi bu yoksa? Ona değil de kendime alsam ne güzel olur.
Ama cok uygun bısey aldım oyle aklına otomatik makına gelmesinBenim de arkadaşım olur musunnnn
Ama cok uygun bısey aldım oyle aklına otomatik makına gelmesin
Filtre kahveni alsam olmaz mıFiltre kahve makinesine okeyim çekirdeği kendi
çekmese de olur
İyi bir kahveye asla hayır dememFiltre kahveni alsam olmaz mı
yatak örtüsü takımı artık o kadar çok geliyo kiYatak örtüsü takımı hem yeni evli güzel romantik bir seçim olur bence
Ben çok severim asla gözüm doymaz yatak örtüsüne kendimi düşündüm herhalyatak örtüsü takımı artık o kadar çok geliyo kievlenen bütün teyze çocuklarımın hepsi gelenleri açmadan paketiyle başkasına hediye diye götürdü napıcam ben bu kadar takımı diye
Bana da geldi Letgoda sattimyatak örtüsü takımı artık o kadar çok geliyo kievlenen bütün teyze çocuklarımın hepsi gelenleri açmadan paketiyle başkasına hediye diye götürdü napıcam ben bu kadar takımı diye
Aslında ben başkalarına Karaca’dan falan hediye çeki alıp verdim ama bu arkadaşlarım benim çok beğendiğim bir ev hediyesi almıştı bana. Salonun baş köşesinde duruyor. İstiyorum ki benimki de öyle olsun.Bu arada ben hediye çeklerini çok mantıklı buluyorum:) Ama malesef bizim kültürümüze daha yerleşemedi çek olayı. Nedense kabalık olarak görülüyor
Bunu da değerlendireceğim.Bence şık ağır bir duvar saatı alabilirsin koltuklarına uyumlu yani şayet duvar saati yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?