ev hediyesi

limon1988

yeni başlangıçlara!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2012
8.570
1.271
163
Diğer
en yakın arkadaşım yeni bir ev aldı ve hediye almam gerekiyor. Maddi durumu gayet iyi ve bir eksiği yok bu da hediye konusunu zora sokuyor önerilerinizi bekliyorum :)

walla geçenlerde bizim de bir yakınımız (iş ortağımızın kızı) ev değil bahçeli müstaki villa almıştı aynen hiç bir eksiği değil fazlası vardı bizde altın alıp götürmüştük. sizde sorun bence aklına takılıp almaya vakit bulamadığın gibisinden; eğer samimiyetiniz varsa. bunun haricinde önerebileceğim nevresim takımı olabilir her dönem her şekilde lazım fazlası da göz çıkarmaz başka birine bile rahatça hediye götürebilir.

Ben başka bir yerde de hediye için önermiştim burada da önereceğim. Tam bilmiyotum ama ekleyebilirsem foto da ekleyeceğim. Kaya tuzundan dekoratif abajur daha önce hiçbiryerde görmediğiniz bir hediye. Kaya tuzu lambaları var ama bu şekilde kesinlikle yok. Hem çok sıra dışı, hem dekoratif hemde sağlık açısından mükemmel bir hediye olur bence. Eşyaların rengine göre ışık rengi değiştirilebilir loş ve güzel bir ortam oluştururken eşyaları tamamlayan farklı bir aksesuar olabilir. İdda ediyorum eve gelip gören herkeste bu nasıl bir şey diye ilgisini çekecek ve inceleme ihtiyacı hissedecektir.

banyo paspası olabılır
nevresım takımı olabılır
dekoratif saat olabılır
tencere takımı olabılır
dekoratıf tablo olabılır
uyku seti

alcak olduktan sonra hedıye cook bence

ZÜCCACİYE VE DEKORATİF hediyeler boşa gidebilir..yani eksiksiz biri için...dekorasyonda bir zevk meselesi zaten uydurmak beğendirmek zor olur...bende olsam tekstil alırdım en azından mısafirine serer,bır uyku setı takımı yada nevresım takımı şöyle soft açık renklerden :))

teşekkürler kızlar inceleyeceğim bunları :) hediye çok lakin her şeyi fazlasıyla var. Lafın arasında sordum eksiklikler neler kaldı diye her şeyi tamamlamış. çok orijinal görünce aa olsun istiyorum

arkadaşının hoşlandığı şeyleri muhakkak biliyosundur canım maddi durumu ıyı dıyorsun o halde ewinde değişmesi gereken birşey düşünmelisinD

görünce aaaa olsun istiyorsan ithal ürünler satan yerlere git mesela çerçeveler alabilirsin salonu hangi renkle uyumluysa ne bileyim belki bir türk kahvesi fincan seti karacanın harika modelleri yeni çıkmış..paşabahçeye de bakarsan orijinal şeyler var.

yeni ev alınca eski evden bir şey götürmeyecek yeni bir dekarosyon yapıyor o açıdan bana da sürpriz olacak evin yeni hali. internetten bakıyorum yaşadığım yerde öyle çk orijinal şeyler yok :d hadi bana kolay gelsin

nevresım takımı al bence

mudoda çok güzel ev aksesuarları var, bence bir bak derim. şık bir duvar saati yada otantik bir fincan takımı iş görür diye düşünüyorum :)

tatlım online satışı var mı biliyorsan link atabilir misin?

uğraştığınız bir hobiniz varsa el emeklerinizolabilir.şık bir tablo yada ahşap boyama gazetelik gibi.ben kurdele nakışıyla uğraşıyorum kızımdan fırsat kaldığı sürece bir tepsi yapıp üzerini cam taktırıp kuzenime ev hediyesi götürmeyi düşünüyorum:)tabi bi başlasam...

Limon1988 bunları sadece örnek olarak ekledim. Daha güzel renk ve şekilde olanları da var. Ama %100 doğal ve orjinal aksesuarlar bunlar. Görenin ilgisini çekeceği ve inceleme ihtiyacı hissedeceği konusunda garanti verebilirim. Bunların tamamı özel ürünler. Artı doğal tuz olduğu için sağlık açısındanda çok faydaları var. Bu arada ben özel mesaj atamıyorum

dediğim gibi bunlar özel üretim farklı şekillerde online satışı oabilir ama bunların henüz yok. Ben özel mesaj yazamıyorum ama sen bana beğendiğin modeli ve mail adresi yazarsan bilgilerini gönderebilirim.

limon selam,

hediye işini ne yaptın? aldın mı?
ben çok geç gördüm yazını ancak eğer bütçen uyarsa Paşabahçe'nin "Butik" bölümü var, orada nefis hediyelikler var..mutlaka tavsiye ederim..bana oradan birşey gelince eteklerim zil çalıyor

canım arkadşın taşınması ertelendi almadım henüz hemen araştırıyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…