ev işlerini bitirebiliyormusunuz hanımlr
benm çocugum olmadığı halde hiç işim bitmiyor hergün bişey çıkıyor hertarafı temzliyorm 1 gün sonra yine birsürü iş çıkıyor heryer tozlanıyor vs eşimde dağınık değil birgün rahat oturamıyorm yemek yap çamaşır ütüle çamaşır ser çamaşır at makinaya çamaşır topla bulaşıkları makinaya koy temileri diz kirlileri koy toz al evi süpür çöpü çıkar ortalığı topla lavaboyu yıka kendime vakit bulamıyorm nerdeyse okadar yapıyorm yinede bitmiyor dolaplarımn içi dışı vs off evkadınlığndan sıkıldım artık nerdeyse siz nasıl başarıyorsunuz evi temiz tutmayı yada rahat rahat oturmayı
çocuğum olmadan bir işi 3 günde, yavaş yavaş her odayı farklı gün temizlerdim. üşenirdim ama şimdi bir fırsat bulup birisi çocuğa baktığında 3 günde yaptığım işi 3 saatte hiç aralıksız hatta nerdeyse koşa koşa bitiriyorum.
Evdeki tek düşmanım çamaşır sepeti ya bi boş göremedim evlendiğim günden beri ömrüm çamaşır yıka as topla utule geçiyor
amaaan bitermi iş..
eve 7 de geliyorum hemen bi etrafta sabah cıkarken dagıttıklarımı 10 15 dk da toparlıyorum, sonra yemek faslı genelde 7 30 gıbı sofradayız.. 8 gıbı bulasıklar makınaya ertesı gunu yemegı ocaga koyulur bu arada gelır gelmez makınaya camasır attyısam onları asarım oldumu saat 9 hadı cay yda meyve bı yandan yer bı yandan gozume batanlar varsa onları elden gecırırım, yıkanan bulasıklaır yerıne dızer pısen yemeklerı dolaba koyarım ertesı gün için.saat oldu 10.. biraz dinlenir ertesi gün ne giyeceksek hazırlanır bırtek evdekı utuyu esım yapar ben nefret ederım, o ütü yaparken ben wc lavobo vs temızleerım.
ewdekı tum mobılyalarım krem oldugundan toz almayı haftada bır yapıyorum gozume batmıyorlar.
çarşamba cuma ve pazar evi silip süpürürüm. camlara da ayda bır kez yetiyor bana göre ev 10. kat ve kalabalıktan cok uzakta oldugundan oda cok kırlenmıyor.
herseyın bır saatı var ve ben artık zamanla yarısmaktan cok yoruldum, bu şartlarda da asla cocuk dusunemıyorum...becerebilenleri de gercekten ayakta alkıslıyorum..
yanı zaman hıcbırsekılde yetmıyor ve zaman evde temızlenecek bırseyler cıkıyor..........
Ömür bitiyor temizlik bitmiyor canim haklisin
Ben bebek olmadan bi seneye yakin calistim o súrede sabah 8de is'de olmam gerektiginde 5-5.30da kalkiyor bi saat camasir varsa camasir yikiyor asiyordum simdiki gibi camasir isini haftasonuna atmiyordum oda su an bi acil'liyeti yoksa lavoba takintim haala var her sabah elden geciriyorum bi gúzel..evi toparliyor hazirlanip cikiyordum aksam 5de gelir gelmez yemege girisiyordum 8de esim evde olmadanda silip súpúrúyordum etrafi yarinki sabah yine aksiyon erken kalk ütú yap oluyordu tekrar camasir varsa camasir evin ici ooooooo bitmez bu.... anneligi erteleme neler kaciriyosun bi bilsenev isi aksiyor evet ama yapcak bi sey yok gün asiri o uyurken oynarken bi seyler yapmaya calisiyorum bi yandanda onunla ilgilenmeyi ihmal etmiyorum allah kolaylik veriyor
ev işlerini bitirebiliyormusunuz hanımlr
benm çocugum olmadığı halde hiç işim bitmiyor hergün bişey çıkıyor hertarafı temzliyorm 1 gün sonra yine birsürü iş çıkıyor heryer tozlanıyor vs eşimde dağınık değil birgün rahat oturamıyorm yemek yap çamaşır ütüle çamaşır ser çamaşır at makinaya çamaşır topla bulaşıkları makinaya koy temileri diz kirlileri koy toz al evi süpür çöpü çıkar ortalığı topla lavaboyu yıka kendime vakit bulamıyorm nerdeyse okadar yapıyorm yinede bitmiyor dolaplarımn içi dışı vs off evkadınlığndan sıkıldım artık nerdeyse siz nasıl başarıyorsunuz evi temiz tutmayı yada rahat rahat oturmayı
Tavsiyem ise
Bulaşık bırakma tezgahta çıkanı kaldır hemen.
Ütü biriktirme çıktıkça ütüle kaldır.
Boş zamanlarında çekmece dolap düzenleme hobin olsun:))
Akşam yatmadan topla dağınıklığı.
Heran misafir gelecekmiş gibi düşün.
Ev işi bitmez bunuda unutma kendini yıpratma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?