- 9 Aralık 2009
- 17.270
- 55.206
- 1.123
Valla ondan bundan bekleyene kadar kendi doldursa ya. Hem diyorsunuz kadının görevi mi hem de aile ortamında benden değil gorumcedeb de beklesin diyorsunuz. Demek ki siz de kadının görevi sanıyorsunuz bunları. Cidden başlık ve içerik uyumsuzya tatlım ben istiyorum ki ben yorgun olup evle ilgili bir şey yaptığımda yoruldun gel dinlen... oyyy yoruldun mu ...ya da teşekkür ederim hayatım iyi ki varsın falan desin...bir de eşimin senin görevin ama ben sana yardım ediyorum düşüncesini değiştirmek istiyorum.bu benim derdim..sorsan ne cam sildim ne kapı şimdiye kadar yardımcı alıyorum sadece hafta sonu yeri süpürüyorum eşim siliyor üzerine balkon yıkıyor yıkarsa camasır atıp asıyorum bu.Eğer işten benden önce gelirse yemeği yapar.Eşim yardımcı oluyor hani burada bazı bayanların anlattığı kadar olamasa da...Ama kendi evinde ailesinin evinde her şeyini kendisi yapıyordu o atikliği göremiyorum.Hatta kv sanıyor ki eşim her şeyi yapıyor öyle değil ki artık...Bir ara eşim yatağını toplamadı diye görümcem afedersin ağzına etti yatağını niye toplamıyorsun ben mi toplıcam diye.Onlar gibi mi yapmalıyım bilemedim...Bir de kv de görümcemin otururken benden beklemesi eşimin çay doldurma olayını...