Canim bende yeni evli sayılırım 1 sene olmadi. Yemek yapmayi cok severim,ama bazen tiksinti geliyor ya da o an malzeme olmuyor insanin yapasi gelmiyor.
Yerinde olsam bazi seylerle cok ugrasmam. Mesela haftada 1 yarim gun temizlikçi al evine. Ben oyle yapiyorum. Ustelik ben calismiyorum. Saglik sorunlarim var boyun fıtığı,kanal daralmasi boyun düzleşmesi vs. Mecburum yani fenalardayim
Herseyi ince dusunme
Bir aksamda meyve yemeyiversin
Hergun yemek yapma mesela ben sahsen hergun yapmiyorum. Hatta suan disaridan soylettik yine

Herseyi bilme
Bil ama bilme bu defa nasilsa halleder diye düşünüyorlar .
Bazen yorgun ol hasta ol
Tabiki gittigin yerde misafirlikte yardim edersin ama sana kasgoz yapmasi sinir bozucu geldi bana biraz annesine artislik tasliyor bence
Gorumceler zaten hep oturur.
Benimkide hep oturuyor
Yatagini toplamaz gillerden.

Inan bu hayat cook kisa sana kimse madalya takmayacak cok dert var bu hayatta ev islerine gelene kadar. Birak biraz rahat ol.

Perde asmak erkek isi zaten yani zor.
Ben sana kendimden ornek vereyim,esim yedigini kaldırır,balkonu yikar,bazen çamaşırları toplar,topla dedigimde bazen off yine is kitledin der.. yok oyle yagma home ofis calisiyor tabi yardim edicek bu boynumla kolumla zor duruyorum ayakta
Bak seninkide yardim ediyormus.
Biz beraber degistiririz nevresimi. Yapamiyorum yorgan agir geliyor boynumdan.
Misafir gelince servisi esim yapar mesela
Cok yardim eder Allah var bazen evi de süpürür ama bazen de söylenir
Bana cok cektirdi ama başlarda umursamadi sonralari boyun agrisindan sabah agladigimi gordu vicdana geldi herhalde
Zamanla düzelir erkeklerin bazisi tembel oluyor alıştırma onu öyle
Kopegimiz var
Anlaştık mesela sabah ben aksam yani gece o gezdiriyor
Ayaklarini yikiyor kuruluyor
Başlarda yine ben yapiyordum aksamda çıkaran bendim.
Zaten yiye yiye sisko oldu artik pizza mizzada yapmiyorum evde
Simdi boyle konustuguma da bakma az evel dantel utuledim haldir haldir örttüm sehpaya

ben akillanmam