- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 613
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden bu kadar sert yanıt verdiğini anlamadım derdime çare bulmak istiyorum
arkadaşlar çok güzel anlatmışsınız hepinize teşekkür ediyorum inşallah devamı gelir de bende kendimi biraz toparlamış olurum şuan da işyerindeyim o yuzden sorularınıza fazla cevap veremiyorum
ya kızlar benden umudunuzu kestiniz heralde artık cvp yazmıyosunuz oysa ne güzel şeyler anlatmıştınız
Ama sende hiç bir hareket yok anladığım kadarıyla daha ne yazalım sana sayfalarca döşedik be canım
Bak dün ne oldu eşim,ben,eşimin kardeşi ve eltim beraber alışverişe çıktık o yağmura rağmen,saatlerce dolaştık ayaklarımıza kara sular indi diyebilirim.
Akşam 7 gibi eve geldim eşim de markete gitti ben o arada bandanamı taktım müziğimi açtım içeri girer girmez hiç oturmadan süpürgeye suyu doldurdum,açtım bi güzel süpürdüm her yeri (3 günü geçmişti çünkü içim rahat etmedi bi türlü) banyoyu wc yi duşkabini bi güzel çamaşır suyuyla yıkadım,tozları aldım.Mutfağım her daim temizdir zaten..
Eşim geldi kızdı bana yarın yap diye,bugüne de yerleri silmeyi bıraktım bi güzel de dip köşe sildim,ütülerimi de 3 gün önce yapmıştım zaten.Şu an oturuyorum 1 saat sonra da mutfağa geçip yemek yapıcam.....
Umarım biraz da olsa tekrar yardımcı olmuşumdur...![]()
Bu yazıya gelicek cevabı tahmin edebiliyorum"ama ben üşeniyorum" :d
aksam yemegini az ye diyor nerden biliyon cok yedigini ALLAH IYILIGINI VERSIN![]()
Bu konudan müzdaribimmm
Bende bir türlüü düzenlii olamıyorumm böyle oluncada çok mutsuz oluyorum,
Mesela bugünn evi tertemiz yaptımm hep böyle olacam diyorumm 2 gün öyleysem 3ncü gün tanıyamıyorumm eviii ,
yerlerde oyuncak çamaşır derken başını alıyor gidiyorr
Bende şimdi hergün kendime iş belirledim havalar soğuyunca dün bütün camları sildim ,bugün mutfağı temizledimm buzdolabı ,dolap içleri yarın diğer odalar bitincede hergün dağınıklık bırakmıcamm
Yemek işinide 1 haftalık liste hazırladımm bugün nohut yarın ,türlü diye 1 haftalık yazdım
ama bende 3 çocuk var o yüzden düzenlii olmak zor oluyorr,biri sabah gidiyor diğeri öğlen, 1 de 10 aylık oğlum varr
Yemeğide mesela zor olanlar eğer karnıyarık yapacaksam 1 gün önceden kzıartıyorumm sabah hemen pişiriyorum
babam kadayıf yApar,çok güzel yemek yapar,sofrayı toplar,annem tatildeyse bulaşığı bile yıkar
babAm 57 yaşında düşünün yani. insanın içinde olacak yani bacım![]()
Çok mantıklı ama çok yeyince deli gibi uykusu geliyor insanın![]()