Ev işi yapamıyorum,sürekli üşengeçlik halindeyim

kızlar çok güldüm valla ....son yazılanlar hem şok etti ardından gelen yorumlar da bi okadar güldürdü... :))

-----
ay vallahı bılmıyorum ne olacak .saat 12 den berı toplayacagım sozde. 23 yasındayım. evdekı butun yataklarda sırasıyla yattım.cunku benım yatagın ıcınde kıyafetler dolu. yerede bı tepe var sanırım kendı dama hıc gırmeyım orası ıptal zaten. en kotusu benım odada yer klmayınca annmın odası dogıldı yatagında yttım. saclarımı boyadım boyatuplerı eldıvenler duzlestırıcımekyaj malzemelrım orda kaldı :s mutfak desen orayada gımryı hıc. nasıl olacak bılmıyorum

dalga geçiyo:89: aldırmayınız

-----
ay vallahı bılmıyorum ne olacak .saat 12 den berı toplayacagım sozde. 23 yasındayım. evdekı butun yataklarda sırasıyla yattım.cunku benım yatagın ıcınde kıyafetler dolu. yerede bı tepe var sanırım kendı dama hıc gırmeyım orası ıptal zaten. en kotusu benım odada yer klmayınca annmın odası dogıldı yatagında yttım. saclarımı boyadım boyatuplerı eldıvenler duzlestırıcımekyaj malzemelrım orda kaldı :s mutfak desen orayada gımryı hıc. nasıl olacak bılmıyorum

ciddisin sanmistim ama bu mesajdan sonra bizi dalgaya aldigin belli iyikide gercek degilmis :61:

kesin şaka.....gözlerim pörtledi ilk okuduğumda...ama 23 yaşındaki bi kızın bu denli dağinık ve pasaklı olması imkansız ötesi...

dalga geçiyo:89: aldırmayınız

-------
eger dalga gecıyosam genclıgımız hayrını gormeyım. cok cok az bıle yazdım hatta kardesım denen garıban 18 yasında su anda dıger odalaran tam 2 cop posetı cok topladı. yemın ederım dalga gecmıyorum ole olmaısnı cok ısterdım cokk

belkı motıvosyon olur dıe yazdım. bu tıp yorumların gelcegını bıle bıle keske yalan olsa hatta uykum geldı karsı uclu koltugu kestırdım gozume

kızlar çok güldüm valla ....son yazılanlar hem şok etti ardından gelen yorumlar da bi okadar güldürdü... :))
:1::1::1::1::1:
:6: saat 5 e doğru ilerliyor. çocukları uyutuyoruz gece ansızın uyanıp uyuzluk çıkarıyorlar işte hadi yavrım yatağana:9:
:60::60::60::60::60:
-------
eger dalga gecıyosam genclıgımız hayrını gormeyım. cok cok az bıle yazdım hatta kardesım denen garıban 18 yasında su anda dıger odalaran tam 2 cop posetı cok topladı. yemın ederım dalga gecmıyorum ole olmaısnı cok ısterdım cokk

boyle devam edersen coplerin arasindan pek birsey goremeyen zaten kocaman kizsin 23 yasinda anlattiklarina bak ilkokul cocugu yapmaz boylesini internette bize laf yetistirecegine gitti bi evi temizle...:37:

aman allahım.....sen gerçekmisinnnn.
yahu isminide peri koymuşun zaten..
öyle evde cin peride eksik olmaz söyleyim sana...

belkı motıvosyon olur dıe yazdım. bu tıp yorumların gelcegını bıle bıle keske yalan olsa hatta uykum geldı karsı uclu koltugu kestırdım gozume

zaten bu yazdıklarınla motivasyon değil motıvosyon oldurursun. kelimeler bile birbirine karışmışken, alt + f4 öneriyorum:89:

ankaranin neresindesin mamak mi :1::1:anlattigina gore sizin ev mamak coplugunu aratmaz:60:bekar halin boyle evlenince ne yapacan dusunemiyorum:27::27:

Son düzenleme:
:6: saat 5 e doğru ilerliyor. çocukları uyutuyoruz gece ansızın uyanıp uyuzluk çıkarıyorlar işte hadi yavrım yatağana:9:

-----
ya ne tuhaf bole evler yokmu yanı herkezın evı pırıl pırılmı. bu kadar abartılacak bısı yok annem sehır dısında ıkı kız kardes yaydık allah alla. bu sıtede feca konu yazarlar mıllet uzulur gercekcı ınsanı bısı yazarsın yalan derler tuhaf. :42:
:37:

-----
ya ne tuhaf bole evler yokmu yanı herkezın evı pırıl pırılmı. bu kadar abartılacak bısı yok annem sehır dısında ıkı kız kardes yaydık allah alla. bu sıtede feca konu yazarlar mıllet uzulur gercekcı ınsanı bısı yazarsın yalan derler tuhaf. :42:

doğru diyosun çok normal bişi. zaten herkes bu şeklde yaşar dağıtır insanlık hali:60:

ankaranin neresindesin mamak mi :1::1:anlattigina gore sizin ev mamak coplugunu aratmaz:60:bekar halin boyle evlenince ne yapacan dusunemiyorum:27::27:
---- yakın yakın umıtkoy tarafındayım. valla bılmıyorum hıc .aslında temıslık yapıyorum ama ıkı gun sanra aynı hersey. karesımle ıdana bındı odan bu kadar oldu. ben kazandım o toparlayacak

ben sigaramı içip, dişlerimi fırçalayıp, sabah temizlediğim odacığımda uyumaya gidiyorum.. iyi geceler:9:

-----

abartilacak birsey yokmu:53:ev gocuyorr arkadasimmmm iki kiz kardes ben suan senin erkek oldugundan supheleniyorum bu daginikliga gore :82:

Back
X