doğru diyosun çok normal bişi. zaten herkes bu şeklde yaşar dağıtır insanlık hali![]()
hayır yalan denmesı tuhaf. nıe yalan soylme ıhtıyacı hıssedeyım sıtede benı onca tanıyan var ::S dagıttıysak dagıttık toplarız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doğru diyosun çok normal bişi. zaten herkes bu şeklde yaşar dağıtır insanlık hali![]()
---- yakın yakın umıtkoy tarafındayım. valla bılmıyorum hıc .aslında temıslık yapıyorum ama ıkı gun sanra aynı hersey. karesımle ıdana bındı odan bu kadar oldu. ben kazandım o toparlayacak
ben sigaramı içip, dişlerimi fırçalayıp, sabah temizlediğim odacığımda uyumaya gidiyorum.. iyi geceler![]()
ben sigaramı içip, dişlerimi fırçalayıp, sabah temizlediğim odacığımda uyumaya gidiyorum.. iyi geceler![]()
hayır yalan denmesı tuhaf. nıe yalan soylme ıhtıyacı hıssedeyım sıtede benı onca tanıyan var ::S dagıttıysak dagıttık toplarız.
abartilacak birsey yokmuev gocuyorr arkadasimmmm iki kiz kardes ben suan senin erkek oldugundan supheleniyorum bu daginikliga gore :82:
bide trip atiyo sanki ben dagittim evi----
erkek degılım burun estetıgı ıcın gırdım oralrayım genelde ve bneı tanıyan cok. aman ıykı yayıgımız yazdık. bu saate boleyse undan sonrakı gunlerı dusunemıyorum. molvaldum ben
bnde namazımı kılıp pcnın etrafını toparlayım misss gibi uyuyacağım inşaalah..
iyi uykular
------git topla o zaman hadiii![]()
------
ay kac kez yazdın aynı seyı anladım bı sn kendımı hazırlıyorum. az daha yuklesınler
tusa fazla tikladim ondan ayni sey bi kactane cikti...ne yaparsan kendine yaparsin ister temizle ister temizleme zararin kendine kocaman kizsin amacim kendimi ovmek degil ama ben senden kucugum evliyim bi evin butun temizligi sorumlulugu bende...sen bekarsin o kadar dagitmissin evi annenin gelmesini bekliyorsun yarin birgun evlendiginde bi evin sorumlulugunu nasil alacaksin dusunemiyorum...depresyon felan deme insan depresyona girince ilkokul cocuklari gibi evi dagitmaz aldigin seyi yerine koysan zahmet edip ortaligi toplasan birsey olmaz o kadar copun icinde olsam bende depresyona girerdim...![]()
------
haklı olabılısın etrafa bakınca sısıyorum bende. evlılık falan zaten bana cok uzak seyler. free bi tipim ben. şimdiki planımız su: sabah bı kadın ayarlıycaz. ben sımdı bı sıgara ıcerım baslayarım. bulasıkları falan makıneye dızerım. coplerı tplarım kadında gelınce bıter ıste aksama
------
haklı olabılısın etrafa bakınca sısıyorum bende. evlılık falan zaten bana cok uzak seyler. free bi tipim ben. şimdiki planımız su: sabah bı kadın ayarlıycaz. ben sımdı bı sıgara ıcerım baslayarım. bulasıkları falan makıneye dızerım. coplerı tplarım kadında gelınce bıter ıste aksama
canim usengecligi birak kalk simdiden basla toplamaya madem kadin getirecek durumda var getir temizlesin annene yazik is gezisinden gelecek evin haline bak...
-----kolay gelsin ozaman.
evini toparla önce bi için açılsın....gerside zamanla düzelir umarım..
derdi olmayan kim varki......depresyona adyız bi yerde hepimiz..
ama öyle kendini koyuvermekle olmuyor işte![]()
-------
var cnaım varda ıste kadının gelecegı zaman ıcıne alt yapı lazım yanı o kadın bıle bu halde goruruse bı mıktar saskınlık yasaya bılır. basladın zaten. toparlıyoruz
Bu yazıya gelicek cevabı tahmin edebiliyorum"ama ben üşeniyorum" :d
acaba sen de terazi burcu musun? ben böyle akşama kadar miskin miskin otursam canım hiç sıkılmaz, akşam da eşim eve gelse yemeği hazırlasa, önüme koysa, afiyetle yesem, ben de eline sağlık canım çok lezzetli olmuş deyip salona çekilsem, tv izlesem, nette takılsam hiç utanmamsonra eşim kahvemi yapıp gelse afiyetle içsem, sonra ben koltukta uyuklarken eşim ütüyü yapsa, bir yandan makineye çamaşırları atsa... aaaah aaah
bir tembeli bundan daha fazla ne mutlu edebilir ki?? pırlanta kolyeler mi sanki ???
yardım istemişsin ama sana yardım edebilecek kişiler bizler değiliz... güvenilir titiz bir bayan bulacaksın, sen işteyken gelecek evini misler gibi yapıp gidecek... çare bu, tabi bir de finansör :s
aslında benim bir fikrim daha var ama böyle birşey gerçekten var mı yok mu bilmiyorum. varsa, senin, benim ve bizim gibilerin problemine kesin çözüm; HİPNOZ :) çok araştırdım ama sonra araştırmaya devam etmeye ve gidip kendimi hipnoz yaptırmaya üşendim, kaldı öyle... halbuki böyle çevik, canlı, kıpır kıpır bir insan olmayı ne çok istiyorum... istersen sen bir de bunu araştır. belki gerçekten vardır böyle birşey. varsa yırtarız düşünseneeee
sevgiyle kal...