- Konu Sahibi bebisimsanem
-
Kuzeninin ailesi de senin yanlış olduğunu düşünüyordur.
Yanlışı doğrusu olmaz bunun. Temizlik kişiseldir.
Kimsenin temizliğine veya temizsizliğine eksik fazla demem.
Rahatsız olduğum yere gitmem. Rahatsızlık verdiğimi hissettiğim yere de gitmem.
Sopa yutmuş gibi mi duracağız evde? Yatak bozulmuş halı kıvrılmış koltuk kaymış ..
Temizliğin abartısı hastalık bence
Ama ev temizliği önemli, aslan yattığı yerden belli olur ve bu işler yetişme çağında öğrenilmeli çünkü sonradan oturmuyor bazı şeyler
Şu anda temizliğe mola vermiş durumdayım, kan ter içinde bir bakayım foruma biraz dinlenirim dedim :)
5 yetişkin 4 yavru toplam 9 kedinin ve 3 insanın yaşadığı bir evi temiz tutmaya çalışıyorum, başarılıyım :)
Çok takma kafana, davranışlarından rahatsız oluyorsan gitme evlerine olsun bitsin
senin de dedigin gibi bu bir rahatsizlik.
bekarken temizlik yapmayanlarin evleri evlendikten sonra cop yuvasi haline donusmuyor.
ben de bekarken hic temizlik yapmadim.
ama su an evim tabiri caizse piril piril.
evde anneye guvenerek yapmiyorsun,ama gorerek yolunu yordamini ogreniyorsun.
bundan sonra sen de rahatsiz oluyor ve rahatsizlik verdigini dusunuyorsan gitmezsin evlerine.
işi yok gücü yok o da kendini eve sarmış,yazık...
temizliğe neden haddinden çok önem verirler anlamıyorum.Bazen ailecek misafiliğe gttiğimizde yemekten sonra mutfağa giriyorlar kırk dakika sonra yanımıza geliyorlar,yahu ne gerek var,düzgünce kalabalık yapmayacak şekilde üstüste koy,kapat kapıyı gel misafirlerinin yanına..Ben annemden böyle gördüm,keyfinden ödün vermez,sofrayı kaldırır aile yaşamımıza devam ederiz.Gece de babam yatınca girer mutfağı makinayı çalıştırır,temizliğini yapar...
ev işi yapmak bu kadar önemli mi diye sormuşsun,hayatı evden ibaret olanlar için evet önemli.Benim yeni eski sevgilim de ne zaman tartışması çıksa 'anan gezmeyi öğreteceğine iki bulaşık yıkamayı-temizlik yapmayı öğretseydi sana' derdi.Ona göre büyük meziyetti temizlik yapmak
oysa bence herşeyin yeri ve zamanı var,öncelik anın tadını çıkartmakta
haaa bu arada okulum var ödevim var diye bireyler temizlik yapmasın diyenlerden değilim. bence temizlik de gerektigi ölcüde yapılmalı ve ağac yasken egilir bunun egitimi zamanında verilmeli.
kendi ayakları üzerinde duracak kadar hersey elinden gelmeli insanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?