Ev İşlerinden Bıkanlar Kulübü

selam bayanlar evet kizlar size katiliyorum hizmetcilik yapsak para aliriz ,simdi tesekkür eden bile yok
elifmrt gecmis olsun canim
ya hafta sonlarini hic sevmiyorum temizlik yapmak zorunda oluyorum hafta ici en azindan soyle bi toplayip ise gidiyorum..hem is hem ev cok zor yuruyo olmuyo-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 selam kızlar.nasılsınız bakalım.hayat nasıl gidiyor.herkes bunalımdamı yoksa.?ev işlerinden bıktık dimi.vallahi bitmez bu çilemiz.inanın bazen sinirden oturup ağlıyorum.o kadar uğraş emek ver.topla,sil,süpür.anında dağıtıyolar.yorulduğunla kalıyosun.bide yemek yap,ütü yap,fatura dertlerini düşün.offff anam offffffff.şu dünyaya erkek olarak gelmek varmış yahuu.............neyse kızlar.bunalıma girmek yok.pes etmek yok.......ne kadar canımız sıkılsada,biraz durup kendimizi dinleyelim.boşverelim dertleri......gülelim ,eğlenelim.......açın kızlar müziği,,,.......oooohhhhhh ......bir elimde cımbız,bir elimde ayna,umurumdamıki bu dünyaaaaaaaaaaaaaa........hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

günaydin bayanlar disarida cok güzel kar yagiyor günesim seninisin daha zor hem calis ,cocukl ev derken daha zor bizde is yok en azinda ama olsada calissak

bugün bende temizlik yapacagim cocuklar okulda esimde 3 hafta sonunda ise gitti bugün yani temizlik günü

lunet haklisin valla yap yap bitmez bu isler birazda kendimizi düsünmeliyiz

bu arada emiy nin internetinde sorun varmis

öf pöf bütün gün temizlik yaptım öldüm yorgunluktan yaaa

Bugün bütün işlere lülülülülülü laelaelaelaelae bunları uygun gördüm. Oooohh canıma değsin! Yapmıyorum işte, aaa yeter be! Birde gezmeye gideceğim üstüne hehe :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:

aman fazla yapmayın ev işi..yapanda ölüyor yapmayanda:))) ev işlerinden çok kendi kişisel gelişiminizle ilgilenin bence...inanın bu yaşam için daha faydalı sevgili hanımlar....

selam bayanlar valla temizligimi pazatresi günü derin bir temizlik yaptim bugünde sadece evimi süpürüp toz aldim artik,banada zaman artiyor cocuklar gelinceye kadar iyi oluyor
haftanin bir günü dipten derin bir temizlik yapin ertesi günler o kadar temizlik yapmak zorunda kalmassiniz

cansu ben bunu hep yapıyorum ama yine de sürekli işim oluyorkafamçokkarıştı çünkü benim gelenim gidenim, çocuğum, eşim hiç durmaz ne yazık ki!bende evin dağınıklığına tahammül edemiyorum:1shok: ve sürekli yapıyorum elimde değil!....:sm_confused:

iyi aksamlar kizlar internetim oldu sonunda görüsmek üzere bayyyy

Selam emıy hosgeldın halletmısınız sevındım sende rahatlamısındır

iyi aksamlar vet cansu bazen canim sklyo ozaman girip bakiyorum eskisi gibi giremiyorum canimda pek istemiyo bu aralar iznin tembelligi hala üstümde duruyo

Günaydın kızlar. Bugün kendimi çok iyi hissediyorum. :dance: Heryer pırıl pırıl ,herhalde ondan olsa gerek. Çok uzun sürmez ama, olsun bunada şükür. Hepinize kolay gelsin :teselli:

günaydın arkadaşlar a.s.bende hafta sonu ev işlerinden kurtuluyorum:içelim: bodruma gidiyoruz biraz gezeceğim:dance: umarım hava iyi olur hafta sonu şimdidei size iyi hafta sonları!...

günaydın arkadaşlar a.s.bende hafta sonu ev işlerinden kurtuluyorum:içelim: bodruma gidiyoruz biraz gezeceğim:dance: umarım hava iyi olur hafta sonu şimdidei size iyi hafta sonları!...

ayy ne güzel biz evde kös kös oturuyoruz her hafta sonu. Ne olacak gidecek bir yer yokki burda. :çok üzgünüm: Canım sana iyi gezmeler, bizim içinde gez. :dance:

Günaydın arkadaslar hayırlı cumalar derın oh gez bakalım ne güzel
elıfmrt haklısın bız aynı yerdeyız gıdecek yerımızde yok kı

ayy ne güzel biz evde kös kös oturuyoruz her hafta sonu. Ne olacak gidecek bir yer yokki burda. :çok üzgünüm: Canım sana iyi gezmeler, bizim içinde gez. :dance:

o tarafa gelmedim ama güzel olduğunu duymuştum tekirdağındaa.s üzülme ya :teselli:bizde çok bunaldık hiç boş vakti yoktu eşimin :1no2:yüzünü ancak görebileceğim!...

selam kzlar nerdesiniz kimseler yok galiba iyi hafta sonlari

selam bayanlar derin ne güzel gez bizim icinded gez bodrumu hafta sonlari bizde genelde evde oluyoruz ya emiyler bize gelir yada biz onlara gideriz ama sehir disina cikamiyoruz nereye h´gitcez ki

hepinize iyi hafta sonlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…