Tuvalet ayda 1 kere mi temizlenir kız :))))En basitinden wc den çıkınca orayı temiz bırak lütfen bak her seferinde arkamdan girip bakmak zorunda olmayim misafir geliyo görmediğim zamanlar oluyo ayıp değil mi diyorum tamam dio yine aynısı. artık bi keresinde tamam ev hanimiyim evin temizliğinden ben sorumluyum ama tuvaletten sonra pisliği temizlemek benim görevim mi artık söylerken ben utanıyorum lütfen yapma diyorum yine aynı. bu sefer de benim hiç bisey yapasim gelmiyo. bulasilar duruyo öyle tuvaleti ayda bikere temizliyorum pis görünce de canım daraliyo ama yapasim da gelmiyo en kötüsü de eve misafir gelcek die korkuyorum
Normal de zaten bende hergün sprey ve fırçayla bikez gecerdim üstünden ama diyorum ya yapasim gelmiyo bunu dA eşimin heryeri pis bırakmasına bağlıyorum artık kendimi çok yilmis hissediyorum. ilk sene çok temiz duzenliydjm şimdi de eskisi gibi olmak istiyorum ama yapamıyorumTuvalet ayda 1 kere mi temizlenir kız :))))
Eşim tuvaleti çok şükür temiz bırakır ama ben yinede gün aşırı temizliyorum..... tuvaleti pis bırakan insanlardan nefret ediyorum..
Bizde de eşim daha derli toplu..
Belki havalardandır canım bende bu aralar halsizim...Normal de zaten bende hergün sprey ve fırçayla bikez gecerdim üstünden ama diyorum ya yapasim gelmiyo bunu dA eşimin heryeri pis bırakmasına bağlıyorum artık kendimi çok yilmis hissediyorum. ilk sene çok temiz duzenliydjm şimdi de eskisi gibi olmak istiyorum ama yapamıyorum
Galiba var biraz ilk zamanlar çok sıkıntı yaşadık eşimin ailesi eşimi reddettiler mahkemelik falan olduk. sonra onun sıkıntıları bana geçti gerekli gereksiz bagiriyodu. bide aşırı şüpheci. doktora gittik ama kabul etmiyo sıkıntı olduğunu sen ruh hastasisin dio.Bana biraz depresyon belirtileri gibi geldi. Benim de son zamanlarda biraz keyfim yok aynı senin gibi ne evle ilgilenesim var ne de yemek yapasım.
Aynen bende farkındayım ama yapamıyorum. mesela aksam yemegi yedikten sonra bulaşıcı hemen toplamak istiyorum sonra kuruyo daha zor oluyo esim de sabah ben yokken yap benimle otur şimdi diyo mecbur yanına gidiyorum. bu sefer de sabah bulanti hapını icince uyusturuyo erken kalktigim haldekahvalti yapıp geri yatıyorum öğlen oluyo biyere gitmek istesem yada biriyi davet etmek istesem gec olmuş oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?